GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
2 reci, Titanium Backup ... google hoce da pomogne
Eto, ima ko zna sve cake.
2 reci, Titanium Backup ... google hoce da pomogne
Nije moja ip adresa, neko mi je provalio sifru za btc-e i za mail... inace nemam 2 way....91.121.182.155 jel ovo tvoj IP, nisi ima 2 way veryfication?
Glavni problem jeste do njih. Oni su ranjivi i ne nameravaju NISTA da urade povodom toga. Najprostije bi bilo da kad se jednom registrujes na BTC-E i uneses email adresu da nema vise mogucnosti promene email adrese. To znaci da kada s*ronjama neko uhakuje sistem, da nemoze NISTA sa tvojim coinima da uradi jer mu za sve treba email potvrda povlacenja sredstava. Koliko ja vidim njemu se neko ulogovao na nalog, promenio email adresu i dalje je sve islo kao podmazano, cak mu ej na kraju i password promeni. Zasto dozvoljavaju da menjas email adresu? Cemu to? Pogledajte recimo litecoinpool.org Imate email i nema mogucnosti promene. Hoces novi email, otvori novi nalog. Najprostiji sistem zastite. Njemu nije niko upao u komp, jer da jeste imao bi podatke za logovanje na mail. Ovako on to nije imao, vec mu je kao sto se vidi prvi korak bio da mu promeni email, pa tek onda sve ostalo. dakle nije imao nikakav mailware i tome slicno. Da je imao mailware haker bi mu ocas posla "udao" keyloger, pa bi mu ispraznio wallet i sve poolove gde rudari. Ovo je cisti hack BTC-E naloga.
Svaka aplikacija koja ima pristup netu na kompu je potencionalni rizik... uglavnom se tu radi o keylogger aplikacijama... firewall moze pomoci ali ako je pustis na net nema vajde
ili prosto ne koristite sWin(j)dows kao OS![]()
Ne moze copy paste da uhvati![]()
one question, keyloger kupi sve sto se kuca tastaturom
ako npr ja napisem sifru, negde u wordu (napisem pre nego sto mi je bio ubacen keyloger) onda idem misem samo copy past taj text, znaci bez pipanja tastature, to keyloger ne moze da pohvata ili moze?
moze, mozesa sve slikom, odnosno screenshot-ovima... ne opustajte se previse
![]()
Trebao si da stavis 2 way zastitu i na btce i na mail..ja nisam pa sam isto ostao bez 15 ltca ..stavio sam odmah tu zastitu ,promenio sve sifre i od tad nemam problemaMa ja mislim da im je ovo samo izgovor i da ih mrzi da se cimaju za sicu, taj je promenio moj mail u svoj na btc-e i uzece novcice za tri dana, ne bih on menjao mail da je uzeo novcice sta ce njemu moj nalog na btc-e... Od sada sve u novcanik (ne bavim se preprodajom) i unovcavanje na brzinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari