@simke
https://cryptopotato.com/who-wants-...sh-crash-on-coinbase-pro-gdax-sank-eth-price/
Isto se desilo sa stratisom na binance pre nekih sat vremena...
ETH/USDCimam ja odrere na coinbase-u na 75$ 55$ 25$ 15$ i 10$ i nije nista upalo.ne znam gde gledas cene? najnize je bilo 94$ jutros
A ova ideja za uzimanje grafika pa se nadati kako ce ciklus proci kao tahiti cipovi, po meni nije pametna. Prvo Tahiti je kvalitetniji cip od Polarisa i Tonge zajedno, taj kopa sta mu se servira. Otuda i toliko zadrzavanje u mining svetu. Ne znaci isto i za Polarise.
Ovde se apsolutno slažem, pogotovo sa najavom RX 3060, 3070, 3080 tj navi modela.
RX 3060 4gb/GDDR6/75W TDP u rangu sa 580 za 130$
RX 3070 8gb/GDDR6/120W TDP u rangu Vege 56 za za 200$
RX 3080 8gb/GDDR6/150W TDP a 20% jači od vege 64 za za 250$
Depresija tek sledi sledeće godine.
Da, USD Coin, a parovi sa njim se vode kao deo kripto marketa, a ne fiata.@-V-O-Y-A-G-E-R-
a USDC im je neki stable coin ili sta? na ETH/USD je bila najniza 94USD nemam pojma za USDC...
Šta je nateralo krdo da beži panično i prodaje svoj kripto za mrvice ovih dana?
BTC nije i spavnuti neku godinu, tesko je pogoditi dno sto bi mi, La stari drug rekao ali sta me briga dal' kupih na 1800 ili 3200 kad me samo zanima novi ATH
BTC nije i spavnuti neku godinu, tesko je pogoditi dno sto bi mi, La stari drug rekao ali sta me briga dal' kupih na 1800 ili 3200 kad me samo zanima novi ATH
Bio jednom jedan Genije leta Gospodnjeg 2016-2017.nadam se da nisi ozbiljan
moze i 5000 u danu, naravno, ali sada... nikako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari