Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
3 cifre ili nekadasnjih $100. Jos jedan deja vu.

ko zna, vrijeme ce pokazati, sad je jos daleko 3 cifre daleko je i 1850$ ali kad je bilo 20k ovi sadasnju 3500 bilo je tako tako daleko, pa za godinu dodje, recimo za jos godinu sta ce biti...bice sigurno zanimljivo u to ne treba sumnjat, a vrijeme ce pokazati.

Sledece godine smo u statusu od 1500-2500 do pocetka 2020.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Unapred se pomiris da ne mozes uhvatiti dno. Trazis tebi idealan ulaz a ne da ubodes najnizu tacku.

Ja se i dalje drzim plana. $3000-3100 cena za ulazak 30%. Mozda bude i vise %, ali jedan deo je siguran. Ovo sada gledam kao kratkorocni ulaz gde cu se kroz par nedelja otresti na visoj ceni i cekati novi talas na dole, verovatno vec pocetkom sledece godine.

@simke

https://cryptopotato.com/who-wants-...sh-crash-on-coinbase-pro-gdax-sank-eth-price/

Isto se desilo sa stratisom na binance pre nekih sat vremena...

dzabe mi ovo sto pisu novinari [emoji3] kazem ti, imam postavljene ordere do 10$ (oko 2000$) na coinbase-u, na par lvl-a i ni jedan eth nije uleteo.
Sigurno je neki lag sa botovima bio. U svakom slucaju, orderi mi i dalje stoje i nadam se da ce se nesto krupnije zakaciti uskoro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

imam ja odrere na coinbase-u na 75$ 55$ 25$ 15$ i 10$ i nije nista upalo.ne znam gde gledas cene? najnize je bilo 94$ jutros
ETH/USDC

60e72ce81ff29751a9e9e21690e5eaa9.jpg

A ova ideja za uzimanje grafika pa se nadati kako ce ciklus proci kao tahiti cipovi, po meni nije pametna. Prvo Tahiti je kvalitetniji cip od Polarisa i Tonge zajedno, taj kopa sta mu se servira. Otuda i toliko zadrzavanje u mining svetu. Ne znaci isto i za Polarise.

Ovde se apsolutno slažem, pogotovo sa najavom RX 3060, 3070, 3080 tj navi modela.

RX 3060 4gb/GDDR6/75W TDP u rangu sa 580 za 130$
RX 3070 8gb/GDDR6/120W TDP u rangu Vege 56 za za 200$
RX 3080 8gb/GDDR6/150W TDP a 20% jači od vege 64 za za 250$

Depresija tek sledi sledeće godine.

pola depresije je vec proslo jos nekih 10 meseci , a mozda i manje i novi krug

Ovde se apsolutno slažem, pogotovo sa najavom RX 3060, 3070, 3080 tj navi modela.

RX 3060 4gb/GDDR6/75W TDP u rangu sa 580 za 130$
RX 3070 8gb/GDDR6/120W TDP u rangu Vege 56 za za 200$
RX 3080 8gb/GDDR6/150W TDP a 20% jači od vege 64 za za 250$

Depresija tek sledi sledeće godine.

Čitao sam članak

https://wccftech.com/amd-rx-3080-3070-3060-navi-gpu-specs-prices-leaked-rtx-2070-gtx-1070-gtx-1060-challengers-at-249-199-129/

ekser u sanduk

Ja cekam ispod 3K ulaz. Videcu jos u kom trenutku i na kojoj ceni. Prvo ulazim u LTC pred polovljenje, a za btc cemo tek da vidimo.

Tapatalk from Poco loco

BTC nije i spavnuti neku godinu, tesko je pogoditi dno sto bi mi, La stari drug rekao ali sta me briga dal' kupih na 1800 ili 3200 kad me samo zanima novi ATH

Šta je nateralo krdo da beži panično i prodaje svoj kripto za mrvice ovih dana?

BTC nije i spavnuti neku godinu, tesko je pogoditi dno sto bi mi, La stari drug rekao ali sta me briga dal' kupih na 1800 ili 3200 kad me samo zanima novi ATH

pa dobro, ali to je razlika od 80-90% u kolicini novcica :) sto nije bas malo. Ne treba samo kupovati all in nikad, vec na svakom sledecem vecem padu uzimati po duplo visei tako smanjivati ulaz kad se krene sa kupovinom za long term. Sad, da li ce dno viti na 3, 1.8 ili nize, nije ni toliko bitno ako se lepo rasporede orderi.

Nije, tako moze i suprotno, moze BTC i 1000+ u danu.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

to svi sad zaboravljaju, i svi se nadaju kao bice isto kao 2015 , a sta ako se neki seik zaigra? :)

Sada svakako nije vreme niti situacija da cena skace tako naglo. Ljudi moraju da shvate da postoje ciklusi. Mora da prodje vreme da se neke stvari odrade, da se nastavi razvoj, rad na sigurnosti itd. Kad to opet malo odmakne i kad krenu da se spremaju nove stvari krenuce i akumulacija, ponovo skok, hajp, puno marketinga, raketa i sve sto ide uz to. Na kraju ce opet pasti i opet ce se o tome tupiti samo ce biti puno novih ljudi koji nista od toga nisu doziveli i opet ce neki "matori" pricati kako su to sve doziveli 3-4x do sada.

Tapatalk from Poco loco

Ako im je cilj da se kripto svet integrise u novcane tokove kao sto su svere placanja i prenosa novca ili jos bolje akomuliranja (neko bi mozda stedeo u BTC ili ETH) sa ovolikim oscilacijama u ceni po ko zna koji put ne ostavlja utisak sigurnosti tako da po mom skromnom misljenju ako se nastavi trend da ga slobodno nazovem PUMP-DUMP nista od predhodno navedenog nece da se desi na zalost...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno