Eh, kamo puste sreće da je tako druže. Sve "generalske" vile (u kojima su danas fudbaleri i tajkuni) bi za 20g naseljavali vlasnici 5+ BTC [emoji1]Trebaš uzeti i seleću stvar u obzir :
Nagrada btc majnera se u 2019 godini prepolovljava. Zbog toga je prirodno očekivati da će cena btc-a da se duplira ? da bi majneri kao nagradu dobili isto $.
Ko voli da shortuje i voli adrenalin, ludnica kreće sa BELA/BTC na Poloniexu.. pažnja: 17-tog će da delistju taj novčić jer postaje ERC-20 = može dosta da se zaradi jer će cena da se srozava, neki opet kupuju da zamene za ERC-20 verziju an drugim menjačnicama.. ali oprez da neko ne ostane u njemu kada ga budu gasili na polu !
Izvini malo glupo pitanje . da li Polonex dozvoljava short novcica koje ne posedujemo ? Ukoliko dozvoljava da li se kupovina obavlja 1 na 1 ili ima margin ?
Rekao si ko voli da shortuje , sort je kad prodas na 1000 pa on padne na 800 a ti izadjes i ostvaris profit 200 , tako da si iskoristio pogresan izraz a i plan ti je malo los![]()
to jedino ima smisla ako hoces povoljno da kupis pa da cekas da se oporavi pa da ostvaris profit![]()
nisi me dobro razumeo.. shortovanje se radi u downtrendu, longovanje u uptrendu, a vidiš da ovo ide u down i naveo sam razloge zašto ide.. okačiću sliku ako uspem nešto da obrnem za ovih par dana.. ako ne, *mjau**mjau**mjau*..
Misliš kao danas? Meni danas neočekivano visoke cene...Cini mi se da ljudi na Tviteru koji daju neke prognoze, kao da veštački pokušavaju da pumpaju cenu ili uvek pricaju pozitivno da bi dobili lajkove i pratioce. Bas se to vidi u ovim danima kada je downtrend
Sent from my Moto G (5) Plus using Tapatalk
Misliš kao danas? Meni danas neočekivano visoke cene...
Očekujem noćas da ljosne....
MN3
Uptrend se i dešava, problem je što se očekuje suprotno, i deluje da se to na neki način veštački održava, Consensus realno nije doneo ništa toliko značajno da napravi neki jači skok, a opet cena je viša nego što se očekuje... Možda je i ovo što Voyager pominje, mada nisam naleteo na taj info...Ja ne znam kako vi vidite downtrend, ja vidim da je celo vreme uptrend i povremeno se desava veci dump?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari