Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videcemo. Dok ne ode ispod 9K nije gotovo. Trenutno primecujem da sve manje skace ali i sve manje pada. Kao da nema motivacije da se gura bilo gde. Sve dok se drzi iznad 9K na konju smo. Trenutno mi ne izgleda bas najbolja situacija, vise mirise da idemo dole ali videcemo. Imam utisak danse ceka nesto ali ne znam sta.

Tapatalk

....drugi put covek sve pogadja za cene za nekoliko coina samo opet ETC....u cabar!Da li je moguce... :(

Mnogo se zadnjih dana prelivalo u altove, a sad se dosta njih zaglavilo u istim tim altovima. Amerikance će da strefi srčka kad se budu probudili.
Kontao sam još pre 10ak dana da će tako nešto da se desi pa sam prodao sve na 9300~. Sad gledam kad je pravo vreme za upad. Pre nekoliko dana sam kontao na 8400-8600, ali sad kad se bliži ta cifra (~8700 trenutno) nisam pametan šta je za činiti.

Btw, pratite OriginTrail (TRAC), naši ljudi, ubijaju. U junu izbacuju testnet pa će verovatno da eksplodira, pogotovu ako market bude u zelenoj fazi.

Čitaj whitepaper i prelistaj poslednju stranu na redditu. Ako se raspišem idemo u offtopic.

Ja sam krenuo sve da sortujem , I BTC i ETH i BCH . Jos juce kad je cena za ETH naglo pala na 740 sam prodao sav preostali ETH i sad ocekujem veliki pad kompletnog trzista koji ce trajati mesec do mesec ipo dana .

Posle ovih vesti da Nvidia ocekuje pad prometa prema minerima od 65 % vise manje sve je jasno . Sve manje se investira u mining grafickim karticama a verovatno i u asics jer ce mining u sledecem periodu biti jako tezak i slabo isplativ zbog povecanja diff-a .

Posle skoro skoka od 100 % recimo eth sa 380 na 830 usa $ , sigurno da ce vecina zeleti da kesira profit . Sad vec postoje i ozbiljni instrumenti finansijski gde mozete sortovati kriptovalute a da ne posedujete uopste kriptovalute . sve u svemu sledeci scenario moze biti da BTC ide ispod proslog minimuma kao i eth .

Mnogo se zadnjih dana prelivalo u altove, a sad se dosta njih zaglavilo u istim tim altovima. Amerikance će da strefi srčka kad se budu probudili.
Kontao sam još pre 10ak dana da će tako nešto da se desi pa sam prodao sve na 9300~. Sad gledam kad je pravo vreme za upad. Pre nekoliko dana sam kontao na 8400-8600, ali sad kad se bliži ta cifra (~8700 trenutno) nisam pametan šta je za činiti.

Btw, pratite OriginTrail (TRAC), naši ljudi, ubijaju. U junu izbacuju testnet pa će verovatno da eksplodira, pogotovu ako market bude u zelenoj fazi.

Imamo isto misljenje za OriginTrail, pratim ih od kraja ICO faze, nazalost nisam uspeo da kupim tada. Posle uleteo sa par ETH. Sad pomalo swingujem i gledam da skupim sto vise.

Poslednja izmena:
Za vas koji pratite, da li eth uvek raste vise i pada manje od ltc?
Da li se desava da ltc raste dok eth pada?
U zadnje vreme, od kada vise pratim,nekako je tako

Poslednja izmena:
Ne pratiš dovoljno dugo..

Nije ti dobra logika.
Ako npr ltc padne sa 100 na 90, pa skoci na 105, a eth sa 100 padne na 95 pa skoci na 120 itd, niti ce ltc vredeti 0, niti ce eth vredeti beskonacno, samo ce se povecavati razlima u ceni, u korist eth.
Posto pratite duze, da li je takav trend bio poslednjih godinu i kusur?
Slazem se da ne pratim dovoljno dugo, zato pitam one koji su u materiji duze.
Poenta je samo, da li na kraju balade, sto ce meni biti uskoro, nadam se, izaci iz ltc ili eth...pomirio sam se sa cinjenicom da od ulozenih 300e izadjem sa 150 i batalim 'leba bez motike.

Samo strpljenja, ltc jos nije pokazao sav svoj potencijal, ali sve polako kolazi na svoje mesto i damo strplje je i neces biti u minusu

Da padne LTC na 110 da se malo dokupim pa da ga sacekam posle ako ripi da se uzme koji dinar

Nije ti dobra logika.
Ako npr ltc padne sa 100 na 90, pa skoci na 105, a eth sa 100 padne na 95 pa skoci na 120 itd, niti ce ltc vredeti 0, niti ce eth vredeti beskonacno, samo ce se povecavati razlima u ceni, u korist eth.
Posto pratite duze, da li je takav trend bio poslednjih godinu i kusur?
Slazem se da ne pratim dovoljno dugo, zato pitam one koji su u materiji duze.
Poenta je samo, da li na kraju balade, sto ce meni biti uskoro, nadam se, izaci iz ltc ili eth...pomirio sam se sa cinjenicom da od ulozenih 300e izadjem sa 150 i batalim 'leba bez motike.
Trebaš uzeti i seleću stvar u obzir :
Nagrada btc majnera se u 2019 godini prepolovljava. Zbog toga je prirodno očekivati da će cena btc-a da se duplira ? da bi majneri kao nagradu dobili isto $.
Očekujem da če ostali koini do nekle to da isprate, barem oni koji su u topu.

Sledeće polovljenje mining nagrade za BTC je polovinom 2020.

Sta se ovo desava sa ZEC-om :banana: Ja prodao sve na 310 nisam imao petlju da jos cekam !

Ako ste se pitali zasto je bitcoin naglo skocio danas . pa zato sto se u tom mometu pojavilo nekoliko Lamba na konferenciji . dakle mozemo ocekivati i dalji optimisticki rast bitcoina jer zasto su se ovi skupili ako kripto ne raste . salu na stranu predvidjanja su da nakon svakog consesusa dodje do rasta cripta na duzi period , par meseci i slicno :)

CONSENSUS 2018
CoinDesk is proud to present our 4th annual blockchain technology summit, May 14-16, 2018 at the New York Hilton Midtown. Consensus 2018 will feature 250+ speakers and 4,000+ attendees from the leading industry startups, investors, financial institutions, enterprise tech leaders, and academic and policy groups who are building the foundations of the blockchain and digital currency economy.

Ako ste se pitali zasto je bitcoin naglo skocio danas . pa zato sto se u tom mometu pojavilo nekoliko Lamba na konferenciji . dakle mozemo ocekivati i dalji optimisticki rast bitcoina jer zasto su se ovi skupili ako kripto ne raste . salu na stranu predvidjanja su da nakon svakog consesusa dodje do rasta cripta na duzi period , par meseci i slicno :)

CONSENSUS 2018
CoinDesk is proud to present our 4th annual blockchain technology summit, May 14-16, 2018 at the New York Hilton Midtown. Consensus 2018 will feature 250+ speakers and 4,000+ attendees from the leading industry startups, investors, financial institutions, enterprise tech leaders, and academic and policy groups who are building the foundations of the blockchain and digital currency economy.

Pa BTC i nije nesto skocio u odnosu na ZEC.

Poslednja izmena:
Da li ovo još nekome deluje kao veštačko održavanje trenutne cene?

Nema iskusnijih sa prognozama.

Evo nezavisnih vesti i komentara sa konferencijama u NY

znaci desetine hiljada ih je tamo :)

There are a number of Bitcoin conferences going on in NYC this week, highlighted by the Coinbase Concensus Conference which is said to cost $2,000 and is expected to attract 4,000 attendees.

According to CNBC, there are other events that are piggybanking off that signature event in and around the city.

The Ethereal Summit is selling tickets for $1300
The Token Summit charging a $979
The "Women on the Block" which was held on Mother's Day and charged $299 or $599 for a VIP access
NYC Blockchain Tech and Invest Summit is charging $899
ADI Cryptocurrency Mining Summit is at a relatively cheap at $499 to $699
With so much crypto-testosterone rubbing shoulders in one city with cell phones in hand, its no wonder there would be a rally...

55e765e3a5d573785418fe65271c5514.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno