Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre ovog povecanja cene diff je isao do 1200 maksimum koliko se secam... Pa sa ovakvom isplativoscu i marketingom ima diff da ode bar duplo u najmanju ruku ...

Nadajmo se da ce diff sto duze ostati na sadasnjem nivou :), mada je realno ocekivati da ce ispratiti rast cijene.

Ne mozete da gledate prognozu za sledeci diff na 1% uzorka.

Sajber prodajemo li deo ili cekamo 20$ ;) rekosmo davno da na 10$ prodajemo deo... Ili su nam se prosirili vidici ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1385410807581.jpg
    uploadfromtaptalk1385410807581.jpg
    5.1 KB · Pregleda: 67
Ne. Tek od 30 deo prodajemo

Ko bre da prodaje? Sta si poludeo odjednom, nemoj da te hvata nervoza posle 10 dana suzdrzavanja.
Rekao sam moooooozda na 20$ deo, i to ne vise od 100ltc-a a ostalo ne prodajem ni komad ispod 50$ sve da mi se kuca zapali. Kako stvari stoje ni na 20$ necu prodavati nista.
Mozda u junu prodam 20 komada da odem na more na neku egzoticnu destinaciju :d
Za 3-5 dana bice 10.5e cena.

Ja se ozbiljno razmisljam da menjam grafike za LTC :)

Nisam Sajber malo se salim ali prica je bila na 10$ kad je bio 1.7$ ;)
Kad se setim da sam sa 1500kh pravio 8 ltc dnevno :(
I sa 880mh 0.4 btc dnevno...
E zato druze moj ili da propadne ili da se uzme lova ;)

he, he, samo neka luduje cena, nebitno gore ili dole, sto to volim... omastih se :D

he he, samo brzo kliktanje, Warcraft se isplatio, kad krene da luduje "cena" hi hi hi

Phoenix257 je napisao(la):
Evo ja cu da ti ih otkupim
Sve
Al ozbiljno
Dao bi LTC za grafike sada?
Ajd, ako se resim tebe prvog nudim. Sad mi tek ovo palo na pamet ali moracu prvo da preracunam sve.

Voleo bih da vidim dve stvari kad ustanem ujutru:

1. napadao sneg
2. LTC 20 dolara :d

Nema sanse toliko. Ja cak mislim da ce pasti malo pa ce sa za 2-3 dana vratiti gore do 10.5e a posle toga ide i na 12e iliti 15$. Sve sam isplanirao :D

Slusamo kurajbera. :D On je pametan decko, a i bice kako je zacrtao :p

Ja se istovario maksimalno na 9.99, malko rano ali nece ni to biti lose kad padne opet na 9.1 :)

Voleo bih da vidim dve stvari kad ustanem ujutru:

1. napadao sneg
2. LTC 20 dolara :d

E bravo za post, skijas verovatno ;)

Slusamo kurajbera. :D On je pametan decko, a i bice kako je zacrtao :p

Nema druge il' pukovnik il' pokojnik.

Ja se istovario maksimalno na 9.99, malko rano ali nece ni to biti lose kad padne opet na 9.1 :)

Ti se istovario i sad da padne, moze ali da se vrati na 20$ imamo Sajber i ja neka posla u Dubajiu u Februaru . Ja da gledam tenis a on sta vec odluci ;)

Max Keiser ‏@maxkeiser 1m
Litecoin ($12) is up more than 100% since we recommended it last week. We are sticking to our $50 interim target.

Nema sanse toliko. Ja cak mislim da ce pasti malo pa ce sa za 2-3 dana vratiti gore do 10.5e a posle toga ide i na 12e iliti 15$. Sve sam isplanirao :D

ovo je najverovatnije. kada sam ja prodao btc bilo je 200 dolara +- 10. Tu sam se zeznuo i prodao. I sada ce da se LTC lomi oko 10-tke, ali rast je neminovan. Sacekacemo neko vreme, ali to mora da se desi. Meni bi vise odgovarala niza cena i manji diff jer sada samo kopam, ali prija ocima kada je visa cena. Deluje ohrabrujuce.

cacanin je napisao(la):
Nema druge il' pukovnik il' pokojnik.
Ja vec planiram sebi cinove da radim, ne znam za vas :D

cacanin je napisao(la):
Ti se istovario i sad da padne, moze ali da se vrati na 20$ imamo Sajber i ja neka posla u Dubajiu u Februaru . Ja da gledam tenis a on sta vec odluci ;)

Zamislite februar, svi nose carsafe na glavama u publici, kamera kruzi i onda vidite dve budale sa sajkacama. E to smo Cacanin i ja :d

Ja vec planiram sebi cinove da radim, ne znam za vas :D

Zamislite februar, svi nose carsafe na glavama u publici, kamera kruzi i onda vidite dve budale sa sajkacama. E to smo Cacanin i ja :d

E nasmeja me do suza ali stvarno. Kad smo kod tenisa, to je moja ljubav vec 15-tak godina dakle era pre Nola, Vica, Janka, Jelene, Ane... Nole i ostali su samo plus mojoj sreci i omiljenom sportu !

Ovaj neki rad :d

Inace i ja planiram da se ukrcam u vas voz, samo da okrenem par krugova k'o Goran.

Bravo ! Mene je samo jedan levi klik delio od preko 30% sa sadasnjom cenom, sve uneo i samo, samo taj klik :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno