Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, meni se ovo nista ne svidja, mirise mi na opasan lom, kako BTC tako i ostalih sitnih coina. Mnogo "vere", optimizma, a samo da se jedna noga stolice izmakne i ode sve u k*rac. Tacno su neke stvari dosle do granice besmislice i apsurda, sve ide kao po ritmu, i sve kao "raste", jaca... ne valja to tako, jako to sve brzo ide gore. sada 2 grafike kopaju 8+ $ na dan, malo je to previse dobro. I to koje grafike, one od 220eur/komad. Kada su u aprilu rudarile 20+ $ na dan kostale su 300eur i bili smo svi jednoglasni da je apsurdna cena BTC-a, posle je pala sa 266 na 110-120. Nismo dosli do 1000 ovaj put i vise sam sklon da verujem u povratak u zonu 400-500$ i da cemo jos malo sacekati na 1000$. LTC je na "silu boga" isteran veceras na 10$, nadam se da ce tamo i ostati, mada, tesko, veliki je to pritisak na valutu koja nema drugu upotrebnu vrednost, nego koliko i NVC. Svi "veruju" u njega a niko ga "ne trosi" za palcanje kao BTC. Nadam se da ce ovo izaci na kraju na dobro, iskreno.

E sad voleo bi da cujem vase misljenje.

sad ce zeljko da ti objasni

Za 3 dana bice 10e. Sta se plasis. Sledece godine bice 100e mozda.
Trenutno mozda kopa toliko ali skakace diff velikom brzinom, mesec dana vec upozoravam na to. Cena ce ici donekle pa ce malo stati, cenim oko 25-30$. Ali to tek za koji mesec, nece jos.

mcxnow..
#mcxnow down for some maintenance. No ETA at this stage.

Ma ja tom muljatoru neverujem nista :)

Ja sam cuo da krade coine i da gasi berzu :d :trollface

Nemoj da zaje....te, kopanje 7 meseci skoro, plus je isla zarada na mnc za jos toliko, ima da ga nadjem i saranim :mad:

Nacices ga isto sto sam i ja nasao vlasnika notroll.in poola, koji me je ojadio proletos poprilicno. ;)

meni je tada uzeo 9ltc, a sad se nadam da ce sutra biti sve na svom mestu

A to ce jednoga dana biti par hiljada eura, ili ti neka dobra kola. :)

Ja sam pobegao odatle cim su poceli da zezaju s isplatom. Imao sam solidnu gomilu tamo i jedva sam ih povukao. Nije mi padalo na pamet da se vracam tu, znao sam da je prslo sve.

MCXNow is shutting down. MCXFee shares went down hard....

Ja vam odavno govorim kakav je to muljator taj realsolid... kukumece tu sad, LOL
Ko zna koliko BTC je uzeo ljudima na mcx fee i sad kao nemoze vise......... hahahahah

pa ovo je smesno da ne bi bilo tragikomicno!

Poslednja izmena:
Rastom cene se privlače novi investitori pre svega, pa i novi mineri. Mreža se povećava sintetički (što ne mora biti loše) ali mislim da će ovaj put malo diff da trči za cenom par meseci, tako da će cena mirovati bar mesec-dva (+-10%).

Ne verujem ni da ce cena da miruje mnogo. U tom slucaju diff ce ici gore velikom brzinom. To nije lose uopste, mreza ce dobiti jos snage i jos veca ledja zajednice koja je svojevremeno gurala btc.

Ma ko zna šta će biti, pošto sam imam ideju da danas kupim LTC i po ovako visokoj ceni (kad već nisam uzeo više na 4 :(), može da se desi neki krah što kaže Goran, često se desi posle moje kupovine :D.
Ali mislio sam da kupim sad za onoliko koliko bih uložio u karte itd pa za 6 meseci-godinu dana šta bude, ipak očekujem veću cenu od ove, mada u medjuvremenu može biti svašta još naravno pa i cena od 3-4-5 ponovo...

Sve i da se vrati na 5$ u sta ozbiljno sumnjam samo je pitanje vremena kada ce skociti na vise.
Koristite ovaj period za kopanje dok jos moze da se iskopa nesto. Tek ce biti nestasice grafika i diff ce otici gore a kad asic izadje mozemo da zaboravimo na kopanje. Mene uopste ne plasi scenario da ce da pukne balon ili tako nesto.

11.95$, okcoin ubacili captcha kad im dodjes na sajt

ako padne na 5$ pazarim ga za sve pare, mlatih se sinoc sas berzom i zaradih 1.4ltc kad pogledam pifff 1.4ltc a kad razmislim to je 10+$ sto i nije lose

edit:12.25$,

gox se malo promenio

Poslednja izmena:
potraznja za btc opet raste, a ponuda pada tako da sam jutros kupio btc... ocekujem preko 700e mozda vec danas.

Poslednja izmena:
jel bese sajber prognozirao 10e, da se dogovorimo da mu ukrademo magicnu kuglu ili pasulj :p

Ovo je već lepa cifra za vas koji imate 1K+ LTC-a, ali ići će to još i drastično više.

Ne verujem ni da ce cena da miruje mnogo. U tom slucaju diff ce ici gore velikom brzinom. To nije lose uopste, mreza ce dobiti jos snage i jos veca ledja zajednice koja je svojevremeno gurala btc.

Ja nesto ne verujem da ce se ta zajednica prosiriti nesto mnogo, posto ce tu ostati isti ljudi koji ce se samo pojacati sa novim grafama..

kako sta je pa vidis da neko kontrolise cenu ko gospodin covek..
jos stavi wall na buy wall na sell a razlike ce biti njegov profit

Pitanje samo kada ide dump :trust:, pošto 99% to sledi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno