Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo se zaustavio, ali verovatno ide jos dole, jer ovih dana se se setao za 50$ i kupovan je do odredjene cene, pa opet malo nazad, verovatno su ljudi mislili da ide na 1000, ali za sad nema ko da ga kupuje za tu cenu...

Taj :d

Moze lepo da se okrene kinta na LTC, bolje nego na BTC, to je sigurno.

Inace dok ovo kucam BTC ide freefall, padobran ostao u avionu.

Ja ne prodah sicu BTC-a cekao cetiri cifre, videcu dal" sam pogresio.

Na slici-videu cuveni Troco sa komadom voletine :)

milanovic986 je napisao(la):
Voleo bih da vidim dve stvari kad ustanem ujutru:

1. napadao sneg
2. LTC 20 dolara :d
Ako ne gledas kroz prozor iznenadices se ujutru jer upravo je poceo sneg da veje kod mene :D

Malo se zaustavio, ali verovatno ide jos dole, jer ovih dana se se setao za 50$ i kupovan je do odredjene cene, pa opet malo nazad, verovatno su ljudi mislili da ide na 1000, ali za sad nema ko da ga kupuje za tu cenu...

Uzlecemo ponovo u avion po padobran ;) 40-50$ gore dole za minut. To bas ne volim...

Ako ne gledas kroz prozor iznenadices se ujutru jer upravo je poceo sneg da veje kod mene :D
Gde kod tebe??? U Cacku ne pada, u KG ne pada, Krusevcu isto... gde odsedas sad Sajber? Mora da je neka snezna idila, krckaju se LTC-i ;)

A ja ujutru treba 40km da vozim....
A ja 120km a zimske gume nisam namontirao jer u budjavom Cacku ima par vulkanizera (iole pismenih) i svi su 7 dana prepunjeni.

Evo, veje u Zarkovu, ne znam za ostatak BG-a.

Znam zato sam i pitao jer je losa slika pa nisam Troca prepoznao. Haha

Ja uzeo ceri jaknu u nekom butiku Sportina 0.25 BTC hebes ih, nek se dete raduje, zena me pita odakle ti pare, ja kazem izkopao :smash: a ona me gleda belo, di da joj objasnjavam pa da se navrzne, jos da joj kazem da to kopam nedeljno, pa nista od voza sa Sajom i Cacaninom :)
Pizdi od onog pistanja stampa nije joj jasno :mad:
Bog da pozivi ovaj nas digitalni novac, dokle videcemo

Poslednja izmena:
Cuti i kopaj bice svega. A stampa-javnost nas samo ukopavaju dok mi kopamo ;)

Sportina group prima BTC?!?! :trust:

Ma jok Saj, stiglo od Bitstampa, bilo bi lepo kad bi to bilo, ih veselja, al onda bi dif bio 10 na enti. Mada svasta je moguce ako krene PAL onda igre bez garnica, i jadranski susreti sa natezanjem konopca
Sto volim kad stekce Bitstamp ihhh:D

Poslednja izmena:
Idi bre covece, ja se jos sokirao da neko u ovoj banani prima BTC :d

@GoranM moze neko objasnjenje za NVC za nas sa jeftinim ulaznicama?

sad sedoh za komp da vidim da obrnem nesto ako skupim b00ls, sta mislite oce li padati na 9.x

Saj udarila te vejavica u Zarkovu, na Konjarniku nista

Prolazio ja nesto gradom danas i gledam silne ljude a mislim se u sebi koliko zapravo mali procenat zna za digitalni novac...Totalno lud trip...

Tek kada svi budu znali cemo biti blizu bogatstva :d

Idi bre Nesicu samo ti fali jos NVC ne mozemo da se izborimo sa LTC,FTC, ti oces jos, ce se pogubimo nacisto

ma reko taj primer da objasni da naucim nesto jos sam nov u ovom kupi prodaj, bijem k'o poker sad prodam, kupujem po toliko pa molim boga da prodje, a ono samo -

NVC je bio pravi korak ko je ima bilo sta malo od njih...100% skok za 35 sekundi :)

Al shiba BTC, bice svasta nocas, propustio sam ovaj vecerasnj dump

Ljudi, meni se ovo nista ne svidja, mirise mi na opasan lom, kako BTC tako i ostalih sitnih coina. Mnogo "vere", optimizma, a samo da se jedna noga stolice izmakne i ode sve u k*rac. Tacno su neke stvari dosle do granice besmislice i apsurda, sve ide kao po ritmu, i sve kao "raste", jaca... ne valja to tako, jako to sve brzo ide gore. sada 2 grafike kopaju 8+ $ na dan, malo je to previse dobro. I to koje grafike, one od 220eur/komad. Kada su u aprilu rudarile 20+ $ na dan kostale su 300eur i bili smo svi jednoglasni da je apsurdna cena BTC-a, posle je pala sa 266 na 110-120. Nismo dosli do 1000 ovaj put i vise sam sklon da verujem u povratak u zonu 400-500$ i da cemo jos malo sacekati na 1000$. LTC je na "silu boga" isteran veceras na 10$, nadam se da ce tamo i ostati, mada, tesko, veliki je to pritisak na valutu koja nema drugu upotrebnu vrednost, nego koliko i NVC. Svi "veruju" u njega a niko ga "ne trosi" za palcanje kao BTC. Nadam se da ce ovo izaci na kraju na dobro, iskreno.

E sad voleo bi da cujem vase misljenje.

Pa BTC je bas naduva, moze ostane a moze i da padne... a i da raste, tesko je to sad znati...

LTC je naduvan jer se ceka vest, ako te vesti nebude bilo moguce da ga mesetari gurnu dole..., mada realno ltc i svi ostali alt-vi su gurani u bescenje dosta... tako da lak pump svih je bio ocekivan, jedino ocekujem od xpm bas da padne, nije sazluzio svoju sadasnju cenu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno