Rez sa youtube? Docek Srpske u Cacku?
Taj :d
Moze lepo da se okrene kinta na LTC, bolje nego na BTC, to je sigurno.
Inace dok ovo kucam BTC ide freefall, padobran ostao u avionu.
Ako ne gledas kroz prozor iznenadices se ujutru jer upravo je poceo sneg da veje kod menemilanovic986 je napisao(la):Voleo bih da vidim dve stvari kad ustanem ujutru:
1. napadao sneg
2. LTC 20 dolara :d
Malo se zaustavio, ali verovatno ide jos dole, jer ovih dana se se setao za 50$ i kupovan je do odredjene cene, pa opet malo nazad, verovatno su ljudi mislili da ide na 1000, ali za sad nema ko da ga kupuje za tu cenu...
Gde kod tebe??? U Cacku ne pada, u KG ne pada, Krusevcu isto... gde odsedas sad Sajber? Mora da je neka snezna idila, krckaju se LTC-iAko ne gledas kroz prozor iznenadices se ujutru jer upravo je poceo sneg da veje kod mene![]()
A ja 120km a zimske gume nisam namontirao jer u budjavom Cacku ima par vulkanizera (iole pismenih) i svi su 7 dana prepunjeni.A ja ujutru treba 40km da vozim....
Dao bi LTC za grafike sada?
Ajd, ako se resim tebe prvog nudim. Sad mi tek ovo palo na pamet ali moracu prvo da preracunam sve.
Prolazio ja nesto gradom danas i gledam silne ljude a mislim se u sebi koliko zapravo mali procenat zna za digitalni novac...Totalno lud trip...
@GoranM moze neko objasnjenje za NVC za nas sa jeftinim ulaznicama?
sad sedoh za komp da vidim da obrnem nesto ako skupim b00ls, sta mislite oce li padati na 9.x
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari