Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
bas tako scrypt asic samo potvrdjuje to da ce LTC uskoro biti 20-30$ i da cemo izgleda gledati istu pricu ponovo, a mozda i ponovo narucivati asice 
Ma dovoljno je da postoje fpga koje prave isto i kostaju isto kao grafike i eto resenja, ne treba ti vise elektrana.
Ok, mene ova vest raduje. Cacanine, sve ide po planu
Krenula je prica o asicu odmah po podizanju cene. Uskoro ce jos ici cena, pa ce jos veci diff da bude i sledece godine kad se prepolovi nagrada ocekujem skok koji propustam i tek posle toga mozemo pricati o ozbiljnoj ceni. To ja cekam. Kopanje me ne zanima koliko me zanima cuvanje. Doci ce dan kada nedelju dana budemo kopali za 1ltc, onda ce neki lupati glavu sto su prodavali stotine coina za 3-4$.
bas tako scrypt asic samo potvrdjuje to da ce LTC uskoro biti 20-30$ i da cemo izgleda gledati istu pricu ponovo, a mozda i ponovo narucivati asice![]()
Lepo kažem sebi juče da treba prodati sav LTC na 9,989 i čekati ga na 8.xxx i na kraju ne budem pri kompu da to i odradim. :smash:
Uhvatio sam jednu crvenu sveću, prodao po 9.95, kupio po 9.2 pa opet prodao po 9.5 $![]()
glupi su do bola na btc-e, kontam da im vecini btc-e pojede sve pare sa svojom marzom na trgovini
lep XPM pump
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari