Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas tako scrypt asic samo potvrdjuje to da ce LTC uskoro biti 20-30$ i da cemo izgleda gledati istu pricu ponovo, a mozda i ponovo narucivati asice ;)

Pala je cena LTC na ~2$ sto je usporilo razvoj scrypt fpg-a, takodje kinezi sus kupi za najnovije 28nm chipove.... u principu to vec radi, kosta kao graficka i trosi manje struje ali jos niko nije krenuo masovnu proizvodnju, sad kako je cena otisla gore verujem 100% da uzurbano rade na njemu svi manje vise

Mada posto brzine nisu puno vise, i cena je masna porast diff ce biti blag

Ma dovoljno je da postoje fpga koje prave isto i kostaju isto kao grafike i eto resenja, ne treba ti vise elektrana.
Ok, mene ova vest raduje. Cacanine, sve ide po planu :D
Krenula je prica o asicu odmah po podizanju cene. Uskoro ce jos ici cena, pa ce jos veci diff da bude i sledece godine kad se prepolovi nagrada ocekujem skok koji propustam i tek posle toga mozemo pricati o ozbiljnoj ceni. To ja cekam. Kopanje me ne zanima koliko me zanima cuvanje. Doci ce dan kada nedelju dana budemo kopali za 1ltc, onda ce neki lupati glavu sto su prodavali stotine coina za 3-4$.

Bas tako Sajber, to nam treba... Kao sto smo se slozili gresku kao sa BTC i prodajom po smesnim cenama necemo dozvoliti makar propalo sve ;)

A u medjuvremenu ce izaci valjda nesto trece za kopanje ;)

bas tako scrypt asic samo potvrdjuje to da ce LTC uskoro biti 20-30$ i da cemo izgleda gledati istu pricu ponovo, a mozda i ponovo narucivati asice ;)

Ne, pre svega ovoga ce bar sest meseci ici prica dal' postoji asic za scrypt ili ne :)

Ponovo krece ludilo na berzi, mozda i dodjemo nocas do cetiri cifre.

@zeljko - Pa sad blag, ne znam bas, evo uskoro preko 1400 a bice jos dosta veci, ja kad sam krenuo u junu-julu bio je oko 700-800 cini mi se. No kapiram da si mislio da nece da skace kao kod BTC-a sa ASIC-ima ;).

Poz ljudi

Nedavno sam se zainteresovao oko price bitcoin.
Kupio bih nesto bitcoin-a na berzi , ali nisam nasao odgovor kako prebaciti eure na sajtove tipa bitstamp ili mtgox i da li je to moguce iz srbije.
Hvala na odgovoru

Zabranjeno je srbima iznositi kes iz srbijice.......

kupi lokalno od nekog, zmajns, itd......

Svakako je bolje i brze kupiti od nekog licno...

Nece tako brzo ali imajte u vidu da se na LTC-u mnogo brze menja diff, da je jako dugo vremena zbog slabe isplativosti snaga mirovala, da trenutno asic za ltc ne pravi monstruozno mnogo vec samo kao grafika sto je isto sasvim solidno s obzirom da ce odrzavanje biti smesno.
Tek sad kad je cena skocila diff ce da poludi. Da ima taj asic da se kupi ja bi istog trenutka prodao sve grafike i kupio bi asic-e za te pare. Pitanje je samo koliko toga moze da se napravi ali svi do jednog bi se prodali prvog dana bez problema. Usput, prodaju se i grafike i dalje jer su sada itekako isplative. 2000 diff do Nove sigurno a to ce tek da ubrza jer ocekujem da i cena dodje do 10$.

@Cacanin, za sada smo u ovome ali uskoro ocekujem nesto novo za kopanje. Imamo godinu dana da nadjemo nesto zanimljivo ;)

Pa bilo je prica o tome ali mislim da je prerano za njega. BTC jos uvek nije doziveo vrhunac, suludo je kretati sa BTC2 u skorije vreme. Upascu u to sigurno.

Buy order u $ za LTC se non stop povecava juce sa 3.1 M sad 3.7 M, nesto se tu kuva

Lepo kažem sebi juče da treba prodati sav LTC na 9,989 i čekati ga na 8.xxx i na kraju ne budem pri kompu da to i odradim. :smash:

zato sto je 75% malih mesetara izgubilo , dok su veliki zaradili :)

glupi su do bola na btc-e, kontam da im vecini btc-e pojede sve pare sa svojom marzom na trgovini

kako su izgubili? sanjiv sam pa ne razumem :d

zalihu koju prodah na 9.28 pre, obnovih sad na 9.18 i samo 0.48ltc u plusu, bar nije minus, sad cekamo 9.9

Jednom ce i tih 10$ probiti, ne treba tad gledati voz kako odlazi.

Koliko vidim niko ne komentarise NMC :)

Cini mi se da bi on mogao da iznenadi

Svaki alt coin bi mogao da iznenadi. Treba cuvati sacicu svega cisto da se ceka pump.

nesto vako :p ali hosting hebe posto je free pa u jednom trenutku nije hteo da prstupi fajlovima i sve je izgubljeno, smorih se pa sad nesto drugo cackam, sad razmisljam gde da hostujem, za sad nece biti nista ozbiljno, cisto da imamo gde da kacimo kupujem-prodajem ponude

Poslednja izmena:
Jel se taj xpm kopa procesorom? Znam da sam taj primecoin kopao letos ~7 dana i otplatio moj i7 3770k.

Sta bi sa onim gpu minerom i jel ima neka tabela koliko daju procesori hash-a? :)

pokusavaju da obore ltc al im nesto ne ide

Poslednja izmena:
Da, neko hoce da ugrabi sto vise ltc-a za sebe pa pumpa altcoine da diff nebi isao u nebesa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno