Ljudi šta se ovo dešava? Ja verujem u celu ovu priču sa kripto valutama ali od 1. maja kada sam ušao nije bilo gore. Potreban mi je komentar nekog optimiste da me malo digne.
mozda bude bolje, a ne mora da znaci
Ljudi šta se ovo dešava? Ja verujem u celu ovu priču sa kripto valutama ali od 1. maja kada sam ušao nije bilo gore. Potreban mi je komentar nekog optimiste da me malo digne.
i na osnovu cega raste ta valuta vestacki odrzavana stalno dostampavana bez zlatne podloge za svoju vrednost zvana dolar?
Oni su to svake godine sebi govorili i kad su najgore fajlovali ali na kraju su se obogatilisledece godine u ovo vreme cemo biti milioneri,a ako ne i tada onda one naredne godine![]()
Sad čitam detalje, 600-1000€ kazna za rudarenje, ludiloStize nam iz Rusije "lepa" vest..
Desava se. Nisi menjao pass ili nesto slicno?
Ajde ne lupetaj..Rusi su za nas sad Svajcarska..plate su 3 puta vece a gorivo duplo jeftinije..a 90tih su bili gori od nas.Samo dalji primer koliko su nam dalje komsije retardirane... srecan im puta ka sili treceg sveta... IQ glavesina i dela naroda ispod 50..., repriza pucanja sssr, prvo zatvoris granice dok se sve ne raspadne, manjak mozga verovatno i ne nauceno nista iz istorije
Znaci samo se pitam da li ce prvo zabraniti internet ili BTC, pitanje je sad![]()
Sad čitam detalje, 600-1000€ kazna za rudarenje, ludilo
Naravno...to je samo najava za 2015., moze biti ali i ne moraAjde ne lupetaj..Rusi su za nas sad Svajcarska..plate su 3 puta vece a gorivo duplo jeftinije..a 90tih su bili gori od nas.
Dok ne vidim neku zvanicnu potvrdu na ruskom sajtu ne verujem..isto tako je bilo i pre kad su svi trubili da je u rusiji zabranjen bitcoin a vest bila lazna.
3.88$ ltc ..vratio se na cenu od proleca prosle godine ..stvarno taj ASIC doneo LTCu sveze pare i moon![]()
videcemo i ti ces prvi promeniti misljenje, jer ako neko ima para danas to su kinezi , ici ce LTC goreeee ii to samo tako (samo da se ne desi da BTC ode dole , a ltc gore , da se promeni odnos), jer nigde ne pise da ne moze BTC da bude na pr 500$, a LTC 50$, a mozda cemo bas ovakav scenario gledati uskoro
e druze moj , sta sam se sve ja nagledao i naslusao "sta to moze" i "sta to ne moze" da bude od onih na stepenicama i raznih strucnih "upucenih" u tematiku i uvek je bilo kontra od takvih prognoza, nego da li ti smes da se kladis , onaj na stepenicama je izgubio , pa je posle pricao da nije tako bilo
ps
druze imam i ja dosta coina , ostavi se ltc i btc-a , trguj sa altovima ima i tu lepe zarade, samo nemoj da sirite paniku ovde medju ljudima, bilo je i gore
Za mene su svi cryptocoin-i shitcoin-i. I BTC i LTC. I dolar i euro su mi shitcoini. A tek sto je dinar shitcoin. Samo tolza i to fajn, drugo je out.
Ali ***, kad idem u prodavnicu ili grad, moram da nosim te shitcoine od valuta. A kad hocu nesto da naplatim od nekoga "na daljinu" opet mi BTC ili LTC zavrse posao.
Sve je stvar gledista, ponude i potraznje.
Neki na sve *****ju, a neko se na kaki i obogatio.
Hteo sam da kazem da ni pare ni btc nisu merilo vrednosti
Mada sa njima mozes svasta![]()
ne verujem, prosle godine su kinezi bili ti koji su podigli cenu i ove gopdine ce oni, jer SAMO oni imaju para sada i opet ce oni pogurati cenu
zivi bili pa videli
![]()
arrowsat je u pravu, sad kada pada treba kupovati zlato, kakav btc.
problem je što je to u zemlji srbiji vraški teško kupiti zlato u većim količinama.
Zlato ima uzasno duge cikluse rasta i pada...tako da u to ne bih nikad ulagao. Nemam ja toliko vremena. A taman toliko koliko mu skoci cena, inflacija pojede. Odnosno kupis danas za 1000$ neku kolicinu zlata, kroz par godina prodas zlato, dobijes vise dolara za koje mozes manje stvari kupiti.
Zlato ima uzasno duge cikluse rasta i pada...tako da u to ne bih nikad ulagao. Nemam ja toliko vremena. A taman toliko koliko mu skoci cena, inflacija pojede. Odnosno kupis danas za 1000$ neku kolicinu zlata, kroz par godina prodas zlato, dobijes vise dolara za koje mozes manje stvari kupiti.
nije toliko stvar u vremenu kod mene koliko u višku para.
i nemam nikakav problem da to strpam u neki cold storage na par godina.
btw, nemoj se zaletati da uletiš sa kešom na svaku naznaku bounce-a. čekaj da se svi izmore, pa onda kupuj btc. ima do tad vremena još dosta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari