Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slažem se da će proći 3-5 godina da vidimo gain kakav smo imali u 2013 godini ali ja imam strpljenja i investiram još uvek. Kupovao sam bitcoin za keš na $500, na $400, a kupiću i na $300.

Sta je razlog ovog konstantnog pada?
Navodno rusi zabranili ...cak i kazne slede za trgovanje BTC.
Da li je neko upoznat ili citao nesto o ovome?

?? ja sam do sada ulozio 900e u masinu za kopanje u maju prosle godine I od tada dinara nisam dao cak ni za struju. To je sve sto sam ikada ulozio u sve ovo I ni dinara vise :p samo obrtanje i berza.
Ne ludujte I ne kupujte jos nista barem do 300 prava najniza cena je u ponedeljak prepodne tad kypiti ko oce.

Svaka cast na optimizmu zasnovanom na snovima...u realnosti je druga prica. Od kada je LTC postao vecinski kineski coin, cena ide samo dole. I ici ce jos dole.

Druze jel' ti stvarno mislis da ovde ima realnosti?
Da ima nekih pravila, da moze bilo ko od nas moze da predvidi cenu cak i 10 dana unapred??

Price u prazno, masa ljudi ceka "jeftin" BTC da kupi sto su propustili, oni sto su izgubili na MtGox-u takodje, wallstreet, nove berze, novi ulagaci... sad je samo pitanje okidaca, svi cekaju "low" a ni oni sami neznaju sta je to vec eto
LTC je pitanje velikih holder-a, kineza, itd.. to niko nemoze ni predpostavit kad i sta

Sta je razlog ovog konstantnog pada?
Navodno rusi zabranili ...cak i kazne slede za trgovanje BTC.
Da li je neko upoznat ili citao nesto o ovome?
Konstantno negativan trend raspolozenja na margin trejdingu +zelja za shortovanjem velike vecine (pa I ovde) + sto brod tone jos od Goxa pa veliki investitori nisu ludi da ulazu + sto prvoborci bitcoina takodje izlaze iz igre kad su stotine hiljada dobili za dz I svejedno im je dal ce sad prodati za 300 il za 200 il za.. 10 ovo zadnje je najveci razlog po meni I taj konstantan nerazumni damp je upravo dokaz toga.. damp koji traje neprrkidno od juna

Poslednja izmena:
Niko ne izlazi iz igre, osim onih sitnih bez mozga........ veliki investitori cekaju dan D sutra ili za mesec/dva nevazno, kolicina BTC na berzama je "mala" i sigurno ko zeli da ulozi vece sume nemoze da ceka doveka

Bice skoka naravno ali ne kao prosle godine jer ne treba racunati na kineske pare ni blizu.. ali ovop ce joos da pada fino

Niko ne izlazi iz igre, osim onih sitnih bez mozga........ veliki investitori cekaju dan D sutra ili za mesec/dva nevazno, kolicina BTC na berzama je "mala" i sigurno ko zeli da ulozi vece sume nemoze da ceka doveka

Koliko ja vidim, kolicina BTC-a na berzama je daleko veca od kolicine novca na njima, pa je zato i cena takva kakva je...

Bice skoka naravno ali ne kao prosle godine jer ne treba racunati na kineske pare ni blizu.. ali ovop ce joos da pada fino

Vidi te iste reci govore svi sto su sad na ispod 400 shortovali i panice da kupe nize :p
Takodje kinezi su za BTC sad manje vaznji, jer se ceka wall street, nove berza, itd, a oni sto ubijaju cenu takodje znaju da neko dovoljno lud kasnije treba da bude da ih napuni jer su dumpovali sad lupam 500 000 BTC u globalu i to nije mala suma sto malo igraci mogu da ih napune, a akd cena krene gore zelim im srecu da kupe i 5K BTC

@student

Tacno jer niko nije lud da drzi ziv kes na nesigurnim berzama, ali to ne znaci da veci investitori za 2-3 sata nemogu da upumpaju svoj kes, pilicare ne racunam oni ce da izvise :)

Poslednja izmena:
Itekako izlaze. Na tim listama najvecih holdera nije pokriveno ni 10 posto ukupne kolocine coina btc koje su proizvedenw do danas..mucnite malo glavom.

Itekako izlaze. Na tim listama najvecih holdera nije pokriveno ni 10 posto ukupne kolocine coina btc koje su proizvedenw do danas..mucnite malo glavom.

Ako ti shortujes pa vidis nemoguce scenarije nemoj drugima da nameces, retardirane poteze da sad izadju iz BTC i zaborave ga :p

Zadnjih 4+ meseca imamo samo veoma pozitivne informacije, i cena pada znaci neko manipulise maximalno... krajnji cilj je short i pumpanje, vest Rusa je cista GLUPOST jer te ludake treba zaboraviti da postoje jer nicemu ne sluze i nikad nisu sluzili pogotovo njihov blesavo diktatorski propaliticki rezim (patriJote samo napred zaboravite BTC nikom necete nedostajati...)
www.cnbc.com/id/102057101

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim, kolicina BTC-a na berzama je daleko veca od kolicine novca na njima, pa je zato i cena takva kakva je...
Upravo tako Student.. kolocina koina na berzi je presmesna u odnosu na ukupnu kolicinu proizvedenih coina, a cak ni tu mizernu kolicinu, kolicima dolara na tim berzama ne mozedapodrzi ..ovo je tipicna inflacija za novac bez pokrica.. od juna nije bilo vecih ulaganja sem parizleta (ogromnih gresaka uprocenama investitor).

Ja mislim da je nekima pretoplo da fiat drze na BTC-e, znoje se prsti :p

Zeljo ne sirim fud nego dajem koristan savet odnosno podsecam na jedno maltene pravilo:
Najvisa cena vikendom je subtom uvece
Najniza cena je ponedeljkom prepodne.
Prodaj pre ponoci kupi upon.prepodne. To cu i dauradim
Po meni je topristojan short

Pa ok to je short term profit, tu nema sa nicim da iko treba da se iskljuci iz BTC igre barem sigurno ne sad :)

BTC swaps preko 12k, ATH. Short squeeze u najavi.

Poslednja izmena:
tvoj diktatorsko-fasisticki rezim iz vasingtona ubija ljude i unistava milione zivota sirom planete a drzi celu planetu u svojoj monetarnoj saci namecuci dolar vojskom i pretnjama..koliko ima tamo sloboda videli smo ispred wall streata i pre 2 godine i pre 2 nedelje kad su samo dosli i sve protestante pohapsili i poslali u zatvor ..cak i ljude u kolicima ..a ako je tebi 15 godina 100 godina blago tvom mozgu.

Pa to nije tema ovde, mene ovde interesuje samo BTC i zlikovci koji ga napadaju, sutra ne kazem da ce FINCET povlaciti slicne korake po kontroli pa ce o istom isto govoriti

Pa realno ne postoji ali je BTC zacetak u pravom smeru, to neznaci da se bitka o istoj ne vodi trenutno
Ma znamo mi da monetarna sloboda ne postoji (u pravom smislu reči) jer je država/e regulišu preko svojih "aparata" a da je BTC prvi korak ka toj slobodi (bar je tako zamišljen). Ja sam se više osvrnuo na samu rečenicu gde kažeš (prosto rečeno) da se napada nešto što ne postoji...;)

Nisam se lepo izrazio, mislio sam da se napada zacetak istog, e sad ni ja nisam ovca da ne vidim da ameri zeli kontrolu jer su skontali da se BTC unistiti nemoze jer ce se sutra pojaviti nesto novo i bolje pa bi onda da uguraju svoje kandze u isti... dok ostali bez mozga idu glavom kroz zid sad rusi do juce kinezi
Mada nazalost treba pohvalite Nemce i zalagati se za takav liberalan nacin razmisljanja oni su medju prvima priznali BTC, steta sto neke vece inicijative nema u toj zemlji i slicnim!

Poslednja izmena:
:crash:

Ew1K4z9.png

Ma neka raste ili propada vec jednom. Smorilo je ovo cekanje. Ako ce da pada neka padne pa da se igram ko covjek :D

kakvo čekanje? pa pada nonstop *** :D

Ma nije ovo nikakva panika, ista ekipa koja dumpuje igra sort na margini.
Samo je pitanje kada ce biti umesto dump oporavak dump --> dump dump dump da pociste daytrejdere sto sve znaju

ovo nije nikakva igrarija dnevna, već neko uveliko kešira.

Znaci neko uveli izkesirava $$$ i pri tome namerno rusi cenu???

Mislim koji je smisao da proda sto nize i kad predje totalno u $ da se smeje koliko je srusio BTC i prica drugarima, ma budite ozbiljni, taj sto rusi ceni itekako racuna da kupi kasnije jos vecu kolicinu od koje je krenuo, a verovatno i da ulozi jos vise $$ jer zna da je on i takvi njemu slicni uticali direktno na cenu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno