Svaka cast na optimizmu zasnovanom na snovima...u realnosti je druga prica. Od kada je LTC postao vecinski kineski coin, cena ide samo dole. I ici ce jos dole.
Konstantno negativan trend raspolozenja na margin trejdingu +zelja za shortovanjem velike vecine (pa I ovde) + sto brod tone jos od Goxa pa veliki investitori nisu ludi da ulazu + sto prvoborci bitcoina takodje izlaze iz igre kad su stotine hiljada dobili za dz I svejedno im je dal ce sad prodati za 300 il za 200 il za.. 10 ovo zadnje je najveci razlog po meni I taj konstantan nerazumni damp je upravo dokaz toga.. damp koji traje neprrkidno od junaSta je razlog ovog konstantnog pada?
Navodno rusi zabranili ...cak i kazne slede za trgovanje BTC.
Da li je neko upoznat ili citao nesto o ovome?
Niko ne izlazi iz igre, osim onih sitnih bez mozga........ veliki investitori cekaju dan D sutra ili za mesec/dva nevazno, kolicina BTC na berzama je "mala" i sigurno ko zeli da ulozi vece sume nemoze da ceka doveka
Bice skoka naravno ali ne kao prosle godine jer ne treba racunati na kineske pare ni blizu.. ali ovop ce joos da pada fino
Itekako izlaze. Na tim listama najvecih holdera nije pokriveno ni 10 posto ukupne kolocine coina btc koje su proizvedenw do danas..mucnite malo glavom.
Upravo tako Student.. kolocina koina na berzi je presmesna u odnosu na ukupnu kolicinu proizvedenih coina, a cak ni tu mizernu kolicinu, kolicima dolara na tim berzama ne mozedapodrzi ..ovo je tipicna inflacija za novac bez pokrica.. od juna nije bilo vecih ulaganja sem parizleta (ogromnih gresaka uprocenama investitor).Koliko ja vidim, kolicina BTC-a na berzama je daleko veca od kolicine novca na njima, pa je zato i cena takva kakva je...
tvoj diktatorsko-fasisticki rezim iz vasingtona ubija ljude i unistava milione zivota sirom planete a drzi celu planetu u svojoj monetarnoj saci namecuci dolar vojskom i pretnjama..koliko ima tamo sloboda videli smo ispred wall streata i pre 2 godine i pre 2 nedelje kad su samo dosli i sve protestante pohapsili i poslali u zatvor ..cak i ljude u kolicima ..a ako je tebi 15 godina 100 godina blago tvom mozgu.
Ma znamo mi da monetarna sloboda ne postoji (u pravom smislu reči) jer je država/e regulišu preko svojih "aparata" a da je BTC prvi korak ka toj slobodi (bar je tako zamišljen). Ja sam se više osvrnuo na samu rečenicu gde kažeš (prosto rečeno) da se napada nešto što ne postoji...Pa realno ne postoji ali je BTC zacetak u pravom smeru, to neznaci da se bitka o istoj ne vodi trenutno
Ma nije ovo nikakva panika, ista ekipa koja dumpuje igra sort na margini.tek će da bude panika kada padne ispod 300.
nije da vas nisam upozorio.
Ma nije ovo nikakva panika, ista ekipa koja dumpuje igra sort na margini.
Samo je pitanje kada ce biti umesto dump oporavak dump --> dump dump dump da pociste daytrejdere sto sve znaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari