Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
17a4134bc65bb948614ed64d48f1a580.jpg

Reddit bitcoin markets

Ovde ima zlonamernih , topic nema smisla zbog pojedinih, menjaju plocu kako im odgovara i zive na tudjim greskama u panici, jednom recju monipulatori :)

Put do pakla poplocan je dobrim namerama...to sto ti ili ja zelimo da ltc bude jak ne znaci da je to racionalno. Ja nisam nikada direktno rekao sortujte ili ne, samo sam pokusavao da skrenem ljudima paznju i na negativne trendove. A centralizacija ltc-a je negativna pojava...kineska kontrola je negativna pojava...nerad na promociji je negativna pojava...sada kad to znam ne kupujem ltc, samo se nadam cudu i 0.02 odnosu da mu kazem dovidjenja, lepo smo se druzili. Na svu srecu nisam u njemu vise od 60% inace mi ne bi bas bilo dobro. I ne razumem kako iko ovde moze ziveti na greskama bilo koga drugog odavde? Naravno da pravimo pare na greskama drugih, ali ne manipulisemo niti mozemo uticati na globalne trendove. Nemoj biti smesan, nemam ja 1mil $ ili 10000 btc-a da bih mogao manipulisati. Samo gledam ste se radi i pokusavam da odreagujem u svoju korist. Nekad uspem, nekad zakasnim, nekad omasim, ali se makar trudim i pokusavam da aktivno uticem na svoju sudbinu i zaradu a ne da mi to neko drugi uradi dok vicem ltc to da moon...

pa po tvom kukanju bas si dobro odradio ;)
ali nema veze ici ce to jos gore, ko hoce primam opklade

Moj sell veceras- sve na 337
Buy na 247.. nadam se ponedeljak oko podne.
Pa da probam da izvucem neku korist od ovoga ;)

Count 323,832
Blocks
last 24h
139

Blocks
avg. per hour
5.79

Difficulty 34,661,425,924

Next Difficulty
in 744 blocks
33,795,965,687

hehe.

sad već planiram da polovnjake nabavljam za male novce!

ja kontam da se sve ovo fino shteluje za ulazak wall street ekipe...oni kada udju onda ce krenuti prava zurka isto ko da ron dzeremi hefta lisu ann....e onda ce biti zanimljivo...da li ce to biti ove godine ili sledece pitanje je, ali je ovo neka moja procena za dugorocnu strategiju...

Ma bre ovo sve je vec viđeno... kad je bio bubble na 30$ pa je pao na 2$... pa je cena bila 5$ - 10$ cele godine.
Zatim je otišao na 269$ pa pad na $60, ljudi su mislili kraj priče.
Treba voziti ups and downs ali i zadržati malo širu sliku. Većina ovde ne vidi šumu od drveta.

Ma bre ovo sve je vec viđeno... kad je bio bubble na 30$ pa je pao na 2$... pa je cena bila 5$ - 10$ cele godine.
Zatim je otišao na 269$ pa pad na $60, ljudi su mislili kraj priče.
Treba voziti ups and downs ali i zadržati malo širu sliku. Većina ovde ne vidi šumu od drveta.

Mislim da su svi ovde zainteresovani i za sumu i za drvo. Da nisu, radili bi nesto drugo. Ko ovo prati sigurno se nada ili zeli da cryptovalute uspeju.

@student onda si panicar... ali svi day trgovci imaju problem sa panikom manje vise :)
Zato i ne trgujem nisu mi potrebna ta osecanja, mozda jednog dana na mesec dva... pa opet mirovina kao penzioner :p

Ja ovo vidim kao odličnu priliku za ulaganje i u ponedeljak ću da kontaktiram Zmaja da kupim još usd-a na BTCe.

Ja ovo vidim kao odličnu priliku za ulaganje i u ponedeljak ću da kontaktiram Zmaja da kupim još usd-a na BTCe.

:D:wave:, ja sam iskreno takodje spreman , mada sam do sad vec previse ulozio tako da cu cekat onaj sunovrat ako se desi ispod 250, posle koga definitivno i ja kupujem

Spremi ti lovu. Taj pad moze biti mnogo pre nego sto ti mislis. Ja sam skoro vec rekao da bih voleo da ga vidim na 250$ i siguran sam da ce pasti na toliko makar na kratko.

Cena kopanja je skupa tako da ti coin-i nemogu imati istu tezinu kao oni kopani sa CPU-em, isti kao kad bi se zlato 100x puta teze kopalo danas

Cena kopanja je skupa tako da ti coin-i nemogu imati istu tezinu kao oni kopani sa CPU-em, isti kao kad bi se zlato 100x puta teze kopalo danas

Cena kopanja veze nema sa cenom ama bas nikakve...to je zabluda...10.5mil je iskopano po relativno smesnoj ceni kopanja...a to sto su kinezi poludeli za kopanjem i ulozili silne pare, bas bih voleo da im sve propadne, zato sto sve sto uzmu da rade (kopiraju) uniste...kao skakavci.

Mozda LTC krene gore ako cijena BTC-a nastavi ovako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno