Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci neko uveli izkesirava $$$ i pri tome namerno rusi cenu???

Mislim koji je smisao da proda sto nize i kad predje totalno u $ da se smeje koliko je srusio BTC i prica drugarima, ma budite ozbiljni, taj sto rusi ceni itekako racuna da kupi kasnije jos vecu kolicinu od koje je krenuo, a verovatno i da ulozi jos vise $$ jer zna da je on i takvi njemu slicni uticali direktno na cenu

A ti bas znas sta on misli...mozda su mu blizanci maturirali pa mora svakom da kupi po ferrari...kupio btc 2010 za 100 dolara, 50-tak hiljada, pa moze da trese kad i koliko hoce...

Ja ne shvatam zasto mislite da neko stalno hoce da sortuje? Zasto ne mislite da neko mozda nece vise da se nervira, ili mu jednostavno fali kesa? Ili hoce dolare da kupi eur, nekretnine, zlato, akcije nekog preduzeca? Pa nije btc jedina stvar na svetu.

i ne samo to.

nego, ako vidiš da taj neko (manipulator što bi rekao željko :d) ima toliko municije da sa lakoćom pomera celo tržište - onda bi bilo najpametnije da ga pratiš.

i ne samo to.
nego, ako vidiš da taj neko (manipulator što bi rekao željko :d) ima toliko municije da sa lakoćom pomera celo tržište - onda bi bilo najpametnije da ga pratiš.
Kada vecina krene da ga prati manje ce biti za njega pa ce udariti kontru. A koliko vidim preovladava uverenje da btc moze samo da pada sto znaci da smo blizu prokreta :)

U ovakvim trenutcima opste panike uvek treba raditi suprotno od vecine-kupovati. Ko misli da btc ponovo nece videti 1000$+ taj je lud i bolje da sve proda i ne zamlacuje se sa ovim.

Nije ovo nikakva panika, panika bi bila kada bi se sutra probudio a BTC 150$

Kada vecina krene da ga prati manje ce biti za njega pa ce udariti kontru. A koliko vidim preovladava uverenje da btc moze samo da pada sto znaci da smo blizu prokreta :)

ja kad kažem taj neko ja se sprdam, jer ja vidim samo brojeve koje se vrte i mene to jedino zanima.

zaludno je i štetnp u tome videti psihologiju ili namere jednog čoveka. tu ako se išta može primeniti je psihologija mase, i ništa više.

i btw, nemojte isključiti ni sulude scenarije da padne ispod 200.

Ja ne shvatam zasto mislite da neko stalno hoce da sortuje? Zasto ne mislite da neko mozda nece vise da se nervira, ili mu jednostavno fali kesa? Ili hoce dolare da kupi eur, nekretnine, zlato, akcije nekog preduzeca? Pa nije btc jedina stvar na svetu.
TACNO! Konacno neko da je shvatio ono sto pricam dva meseca.. te koji to rase ne interesuje short.. oni nece ponovo da kupe.. oni ili on izlaze iz igre interesuje ih samo kesh bre!

hahaha manipulatori smesni ste bre... ova tema stvarno gubi smisao...
svaki trgovac dobro zna da ko iskesira prvo malo pumpa cenu pa onda danima polako prdaje jer mu je cilj da proda pos to VECOJ ceni an e da je obori, i sigurno nece paniciti kao oni bez mozga...

a ono sto je jos smensije ni jedan ARGUMENT nemate zasto BTC treba da pada vec se srpski receno "prokenjavate"

ja kad kažem taj neko ja se sprdam, jer ja vidim samo brojeve koje se vrte i mene to jedino zanima.

zaludno je i štetnp u tome videti psihologiju ili namere jednog čoveka. tu ako se išta može primeniti je psihologija mase, i ništa više.

i btw, nemojte isključiti ni sulude scenarije da padne ispod 200.

Sta suludi scenarijo "ispod 200", ovo ljudi ode na "sub 100$" i onda je kraj, krece opsta panika. BTC kao i svaka prica mora imati svoj kraj. Pravljenje para ni zi cega nemoze da traje doveka, a BTC i LTC su u sustini bili pravljenje para niizcega. Dokle god je donosena sveza lova islo je gore, a donosena je zbog nade da ce posle 6-12 meseci prodati coine po 10x vecoj ceni. Niko ovde nije nista radio, a svi su uzimali pare. Neko je prosao dobro, neko osrednje, neko lose. Posle svega neko ce naprosto ostati sa gomilom bezvrednih koina i na tome se zavrsava. Bese neko pitao pre 2 godine "koliko vredi BTC" i dobio odgovor" ne vredi nista, kao ni dinar '93 al' moze da se zaradi na njemu".

Sta suludi scenarijo "ispod 200", ovo ljudi ode na "sub 100$" i onda je kraj, krece opsta panika. BTC kao i svaka prica mora imati svoj kraj. Pravljenje para ni zi cega nemoze da traje doveka, a BTC i LTC su u sustini bili pravljenje para niizcega. Dokle god je donosena sveza lova islo je gore, a donosena je zbog nade da ce posle 6-12 meseci prodati coine po 10x vecoj ceni. Niko ovde nije nista radio, a svi su uzimali pare. Neko je prosao dobro, neko osrednje, neko lose. Posle svega neko ce naprosto ostati sa gomilom bezvrednih koina i na tome se zavrsava. Bese neko pitao pre 2 godine "koliko vredi BTC" i dobio odgovor" ne vredi nista, kao ni dinar '93 al' moze da se zaradi na njemu".
Ne ne, nije ovo kraj.. ni blizu, oporavak sledi od ponedeljka popodne, onda opet pad, ali uskoro ce biti taj veliki pampa ali ni blizu onog od prosle goine, previse se ljudi razorqralo.. suvise je ozbiljnih firmi usvojilo BTC kao sredstvo placanja da bi se od njega odustalo.. stvar je u tome da trwba da se vrati poverenje.. a to ce boti kada se potrose zalihe onih koji dampuju, odnosno kada mesetari na margin trejdu okrenu konacno curak naopako.

Ko kaze da "firme koje su usle u ovo" uopste mogu da zaustave pad coina? Kada nestane poverenja onda ce 100 razlicitih holdera sa vecom kolicinom coina prodavati svoje da izvuku lovu jer ih nisu sticali po 100 ili 200$ vec po cenama sa pocetka price od 2-3-4$. No zivi bili pa videli ;)

ako padne ispod 100 $ onda će verovatno biti kraj - tu se slažem.

zapravo, sve ispod 132 $ je ćao i nije vredno rizika.

Poslednja izmena:
Kakve veze ima sto su ga firme usvojile? I sta znaci usvojile? Za mene usvojile znaci da primaju btc i sve svoje obaveze placaju btc-om. A to se jos uvek nije desilo. Mozda je rano da se i ostvari, a mozda je kasno. Imao je btc i vece padove ranije, ali ko god bude razmisljao o btc-u imace pred sobom sliku gox-a, pada 1200-300 ili nize, moguce zakonske sankcije za posedovanje, stvaranje i promociju. Ja da nisam u btc prici odavno danas bih ga gledao kao i sve druge prevare u istoriji.

Nece tu biti kraj btc ce pasti ispod xene ltc-a , a onda ce ltc otici mnoooogoo gore i u stvari ce zameniti mesta

Ovde ima zlonamernih , topic nema smisla zbog pojedinih, menjaju plocu kako im odgovara i zive na tudjim greskama u panici, jednom recju monipulatori :)

haha kako me nasmeja komentar jednog lika na bitcointalku, ali realno u pravu je. :D
"I smell despair in the air, I think allot of people should be thankful to hodlers (hodlers appreciating hodlers), otherwise the price would be at $50 already.... with these thin bookorders, shit is about to get real."

Meni jedna stvar nije jasna, ako ste toliko sigurni u pad sto ne rasprodate sve sto imate, stavite sort na x3 i ne obogatite se?

Meni jedna stvar nije jasna, ako ste toliko sigurni u pad sto ne rasprodate sve sto imate, stavite sort na x3 i ne obogatite se?

iskreno, ja se ne uzdajem u te menjačnice koje nude kladioničarske x3~x10 kvote, jer tamo ne postoji nikakva mogućnost da se proveri stanje knjiga, računa i njihova likvidnost.

to ništa nije regulisano, i što se mene tiče to je sipanje para u crnu rupu. ja se odričem kontrole sopstvenog novca i uzdajem u to da će moje novce treća lica u nekom trenutku isplatiti. kod ovakvih situacija kada cena oscilira ovoliko, "firme" se zatvaraju. veruj mi na reč. dovoljno je da jedan od tih operatera na svoju ruku pokuša nešto sa novcima koji nisu njegovi - i to je to.

zato uvek baratam isključivo svojim kešom na proverenim mestima - a to su - bitstamp i btc-e.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno