Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodje mi nekad da sve rasprodam i zaboravim na ovo vec se oteglo cjena samo pada, treba mozda cekat godinama da skoci ovo bas postaje sve teze i teze docekat neku cjenu sa pocetka godine.

Ako te smara prodaj, ako imas target cenu nauci neku android aplikaciju da ti javi i zaboravi sve ovo. Ako pratis cene a ne trgujes, gubis vreme i zivce.

Dodje mi nekad da sve rasprodam i zaboravim na ovo vec se oteglo cjena samo pada, treba mozda cekat godinama da skoci ovo bas postaje sve teze i teze docekat neku cjenu sa pocetka godine.

E tako je velika vecina ovde uradila pa je nakon toga usledio pump na 1200$ a prodavali smo stotine BTC-a po 5-20 dolara.
E zato ovaj put moje novcice nece dobiti... ili sve ili nista. Sve = 2000$+ po 1BTC-u.

Zato ce ovaj put proci vise vremena do pumpa jer svi ga ocekujemo. Tek kad ljudi izgube zivce i pocnu da prodavaju svoj tesko steceni btc onda ce pump.

Ako te smara prodaj, ako imas target cenu nauci neku android aplikaciju da ti javi i zaboravi sve ovo. Ako pratis cene a ne trgujes, gubis vreme i zivce.

Ma ne smara me, ali oduzilo se samo pada nikako da dozivmo jedan pump. Malo trgujem ali sitno cisto na srecu :D koliko sam spreman da izgubim nista vise ;)

Nesto se zakuvava na ltc/btc marketu...izmedju 0.0122 i 0.0123 nalazi se preko 115K ltc-a u sell orderima...btc-e menjacnica

meni oči uprete u nmc u koji sam srokao oko 500 $. podseća me na onu pred-bubble fazu. :D

1234567.jpg

ps - mišljenja sam da postoji grupica koja skače sa novčića na novčić i pumpa. čim se pump pročuje - tad je već kasno. :D

Poslednja izmena:
Jel vama radi btc-e ili sam Ja lud? Vec par dana berza zeza i cas radi, cas ne radi.

Nesto je do opere 12.7.

Poslednja izmena:
meni oči uprete u nmc u koji sam srokao oko 500 $. podseća me na onu pred-bubble fazu. :D

1234567.jpg

ps - mišljenja sam da postoji grupica koja skače sa novčića na novčić i pumpa. čim se pump pročuje - tad je već kasno. :D

To je sigurno tako. Doge jos nisu zavrsile rast, kad to pukne videcemo sta je sledece. Dotle samo moze da se nagadja. I specijalno za Zeljka, posto on doge obozava ;-, , uskoro ce doge/ltc ostvariti istorijski maksimum...

Poslednja izmena:
Zatvorio long, double top, odmah short.

hZoZ6AH.gif

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Čekao sam ga 2 dana.
Na ovih $22 sam dobar 88%. $10 short i još pola od toga :)

želim ti sreću u tom shortu, pošto se sad ne prodaje - ovo je klasičan bear trap.

Poslednja izmena:
Jel vama radi btc-e ili sam Ja lud? Vec par dana berza zeza i cas radi, cas ne radi.

Nesto je do opere 12.7.
Poslednjih par dana nesto zeza s operom. S drugim browserima sljaka normalno. Meni su i Opera i Chrome 24/7 upaljeni.

Nista neocekivano jos pre pola godine napisao sam da je od valuta dinar jedino sredstvo placanja u Srbiji i da treba da molite boga da nasa drzava ne krene da regulise Bitcoin.

Poslednja izmena:
A evo i sta sam rekao o domacim bankama i nasim politicarima. :p

Ti bi izgleda bas voleo da Srbija to regulise a nase banke izgleda samo cekaju da ulete u posao sa virtulnim valutama. Vec sam pisao o tome kako je Rusija zabranila Litecoin kao i da je placanje bilo cime osim dinarima u Srbiji jedno vreme bilo zabranjeno. Mislim da takvi kao ti nisu ni svesni kakve su *****ske zakone sposobni da donesu nasi politicari.

Došla Lazi nova godina pre vremena. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno