pa to sto ti pricas je short iz knjiga na berzamajednostavno imas x nekog coin-a i ocekujes da ce da mu cena padne, ti ga onda prodas po sadasnjoj ceni i kupis po jeftinijoj i eto uspesno si shortovao
pa to sto ti pricas je short iz knjiga na berzamajednostavno imas x nekog coin-a i ocekujes da ce da mu cena padne, ti ga onda prodas po sadasnjoj ceni i kupis po jeftinijoj i eto uspesno si shortovao
Pa to sam i rekao. Kolicina novca ostaje ista a kolicina novcica veca, sto moze da sluzi ako opet skoci![]()
Ok onda, tih 40gh je ustvari oko 13gh skripte... Sto znaci da je moja racunica dosta pesimisticka
Znaci oko 0.025btc po darku do septembra![]()
ajd da probamo 540.
do 490 nema vise nista, kapiram da smo tamo do veceras.
Bitno je da su posle duze vremena sve bitnije valute krenule malo na gore. Bice par takvih skokova sigurno u sledecih 15-20 dana. To su moje neke prognoze.
Veceras je jos 1sat i 52minuta![]()
sve mi se cini da sad ide korekcija, i da je 545 za sada to.
voleo bih do 505 da padne, opet da se napunim, pa da krene napad za par dana na 560. ako predjemo 560, mislim da cemo vrlo lako stici do tamo 620.
jes, pre dve trgovine to bilo, na 460.
sad cekam pad, cenim do 495~505 za vikend, da opet za sve pare uletim. od 515 cu stidljivo da krenem da kupujem, cenim da cemo sledece nedelje probati 620.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari