Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajd da probamo 540.

do 490 nema vise nista, kapiram da smo tamo do veceras.

Ima medjusprat, oko 500. Ako ga probije lagano, bice 530-540. Ako ne, cekamo jutro, obicno oko 6 ujutro po nasem vremenu pocinju oluje :). A mozda postoji neka sjajna vest za koju znaju samo ljuti insajderi.

ovo ej bilo brzo. :D

ocekujem tek na 510 neki ozbiljniji otpor. drago mi je sto sam poslednji dinar spucao na 465.

Poslednja izmena:
Znaci dodje mi da se koknem.

Spremio lovu da kupim 5 BTC-a, i vidi sad ovo...

E jesam baksuz, cena miruje 2,5 meseca i bas danas pocne rasti. Mogao sam ostaviti 20,000 din u dzepu glat. No comment.

I na kraju je doziveo i vise od toga. Bez 5000 mene nemoj da iko dira jer cu da izujedam nekoga ;)

Znaci dodje mi da se koknem.

Spremio lovu da kupim 5 BTC-a, i vidi sad ovo...

E jesam baksuz, cena miruje 2,5 meseca i bas danas pocne rasti. Mogao sam ostaviti 20,000 din u dzepu glat. No comment.

nije bas mirovala. sa 540 je padala na 380 pa posle na 540...
a ovo se lagano moglo predvideti. izasao je iz trougla 14og maja i od tada stagnira i sabija ga.

capture.png

da li negde ima objasnjeno kako se radi shortovanje altcoinima? za btc i ltc moze preko Bitfinex-a, ali za druge nemam ideju..

Pa i mislio sam... Aj jel imaju neki poznati "brokeri" koji swapuju coine?

Imam problem, poslao sam btc sa mintala na btc-e i nije mi stigao onaj confirmation email sto treba da stigne za 10ak min, proslo 2-3 sata

Swap-uješ na menjačnici za koji god hoćeš :D

daj molim te neko detaljnije objasnjenje, citav dan sa drugom razbijam glavu o tome kako bi mogao to da izvedem... Ko ce da mi omoguci da mi pozajmi neki novcic po toj i toj ceni i da ga posle vratim po istoj ceni uz provizuju?

daj molim te neko detaljnije objasnjenje, citav dan sa drugom razbijam glavu o tome kako bi mogao to da izvedem... Ko ce da mi omoguci da mi pozajmi neki novcic po toj i toj ceni i da ga posle vratim po istoj ceni uz provizuju?

Nismo se onda razumeli..po meni "swap" je razmena ili trampa a to što ti hoćeš je pozajmica uz kamatu ili narodski rečeno zelenašenje ;)

Mislim da tu uslugu samo bitfinex ima... uz debelu kamatu, uziam se od drugih korisnika

pa shortovanje je profitiranje na padu vrednosti neke akcije tj coina...a to je neizvodljivo uraditi bez zelenasenja :) ili ako jeste onda sam ja u zabludi? bitfinex ima samo za BTC i LTC a vidim ovde na forumu se masovno shortuje sve i svasta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno