Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko, znam da su ogranicili povracenje na 1000$ na dan za one koji nisu verifikovani i da se verifikacija ceka duze za iste...
Ja se nisam verifikovao jer traze da slikas samog sebe kako drziz pasos??? + slanje pasosa i racuna

68 ltc, nisam dugo koristio nalog. Vidim da traze neku verifikaciju, ali nisam obracao paznju na to

Ma ne bi mi palo napamet nego sam hteo da ucinim uslugu coveku posto je kopao darkcoine i nema nalog ni na jednoj menjacnici, promenio drk u ltc i sad cekamo taj ltc. Javio se support, bice sve sredjeno

Ovi što idu na more nisu oprali kofere pa if berza malo opominje da ozbiljnije pristupe pripremama

Sta ce nam koferi? Kupicemo tamo sve sto nam treba ;)

Meni bi znacilo.

Imam jedno pitanje za berzanske strucnjake, sledi opis situacije:

Recimo da ja imam na menjacnici 100 komada nekog XY coina koje paniram da prodam za btc (svih 100). U marketu za tan XY coin stoji prvi buy order od 10 XY coina po ceni od 0,09 btc a ispod njega stoji buy order od 90 XY coina po ceni od 0.08btc. E sad meni se isplati da prodam po 0,08btc ali to nije prvi order vec drugi, ja ako stavim da prodajem 100 komada po 0,08 prvo ce mi se prodati 10 komada po 0,09 pa potom 90 komada po 0,08. Ono sto mene zanima je: ukoliko ja stavim sell order na 0,08, ima li taj drugi buy order vremena da skloni svoj order u trenutku kad prodje ovaj prvi od 0,09?

Imam jedno pitanje za berzanske strucnjake, sledi opis situacije:

Recimo da ja imam na menjacnici 100 komada nekog XY coina koje paniram da prodam za btc (svih 100). U marketu za tan XY coin stoji prvi buy order od 10 XY coina po ceni od 0,09 btc a ispod njega stoji buy order od 90 XY coina po ceni od 0.08btc. E sad meni se isplati da prodam po 0,08btc ali to nije prvi order vec drugi, ja ako stavim da prodajem 100 komada po 0,08 prvo ce mi se prodati 10 komada po 0,09 pa potom 90 komada po 0,08. Ono sto mene zanima je: ukoliko ja stavim sell order na 0,08, ima li taj drugi buy order vremena da skloni svoj order u trenutku kad prodje ovaj prvi od 0,09?

istovremeno to ide

na normalnim marketima trebalo bi da se obavi kako si napisao. Cryptorush je imao ozbiljan bug, problem da si mogao da prodas po orderu po kojem ti zelis. Npr, postoji buy na 100, 90 i na 80, a ti prodas po 80 (ako je tvoj naravno) i on se ostvari, a 100 i 90 ostanu netaknuti.

hvala na potvrdi

ok na btc-e se menjaju ove jace valute , na mcxnow raspolazem sa max-om, sve ostalo mi je na craptsiju , koju bi mi preporucili menjacnicu sa vise valuta i da radi ok ! BIo sam na vircurex ali to je bilo puko pre nekoliko , pa mi se ne vraca tamo

edit mintpal ?

mintpal je trenutno najjaca shit menjacnica, tipa neki koin mora da se dokaze prvo na poloniexu ili bittrexu da bi izasao na mintpal.

Jel neko trguje na bittrex? Lep im je sajt :D

Jel neko trguje na bittrex? Lep im je sajt :D

meni je nekako sitno i nepregledno, sve isti font itd, po mom misljenju mcxnow je "najlepsa" menjacnica ali nema nikakav obim trogovine, stavili 4 coina i to je to. btce je isto fin
@roger_water; pod dokazivanjem podrazumevas da ima veliki volume i da je pump u toku jer onda ga ubace preko reda da uzmu pare na free :D :d

ma ne nego mislim da novcic stvarno ima perspektivu i kvalitet da bi bio uvrsten :D

Gen... jos mi reci da si kupio za sve pare po 550 i manje i odmah cu verovati da si mag ;)

LTC/BTC tone jako slično kao pred novembarski pump. Videćemo da li će ići ispod 0.01

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno