[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Hahahaha Tvrdo, bas kilavi. Ne kupuje im se preko 60K, izgleda da je botovima tu stavljen limit.
I mi se svi nadamo da nećeš više ovde smarati.Kakav potop LTC-a..0.00344.. cao support
Mislim da izvesnog clana vise necemo gledati ovde.
Sta puca? Do pre neki dan je 1.28 (koliko je u trenutku kada pisem) bila bombona cena. I dalje je, ako cemo iskreno. Malo je stresla hype od izlaska u Coinbase Pro i to je to.Ada pucaaaaaa😩
Proverila sam, nije bilo unapred napumpano, tek par minuta nakon objave, Korteks, sa 0,27 isao je u roku od 10 minuta na 0,42..Zaobiđi to slobodno. Kad objave u 17h to je već napumpano, samo ima da izgubiš pare.
Haha dovoljnoŠto se mene tiče, LTC ne mora da poleti. Dovoljno je da dogura do SAJovog targeta![]()
Eh kad bi tako jednostavno bilo.Saj legendo, kao da ga ti uvek izmalerišeš kad predje 60k 😂
Bez Saja, morbiusa, detectora i jos nekih drugih iskusnih forumaša koji iznose svoja mišljenja i brane svoje stavove ovaj forum ne bi bio to to 😎🌶🌶🌶 Nekad skuvam ☕ i uživam u čitanju komentara 🤭🤭🤭Eh kad bi tako jednostavno bilo.
Ne bi valjalo da se odbijemo jos jednom inace ce jaca korekcija.
Gde kupujes OMI?Uspeo da se verifikujem na binance-u.
Morao sam da iscimam support, rešili su mi problem za 1 dan.
Šta kažu iskusniji za OMI, vredi li ulaziti u ovo? Coin postoji od februara, do sad je 10x ako se gleda baš od početka. Hajp je tek počeo pre par dana, sleduje i ubacivanje na uniswap 24.03. što će tek da pokrene lavinu kupovine.
Moze nasim karticama?bitmax
Njegov balon puca još od 5k, a sad je 60...
Verujem da će biti i 150-200k pre nego pucanje koje doziva mesecima / godinama u nazad 😂
Svi su ovde i bilo gde drugde na berzi zbog PROFITA i samo profita! Onaj ko kaze da je usao radi tehnologije, inovacija, blokcejna i drugih sra.nja, se.re kao foka!Suludo je misliti da priča oko kripta ide samo naviše i da su svi u dobitku. To nije zdravo, ekonomski gledano nije održivo.
E sad, koliko će dugo da traje ovakav trend to mislim da u ovom trenutku niko ne može da trvdi, već samo lična procena i nagađanje. Većina sa ovog foruma se nada da traje što duže kako bi profitirali i izvukli neku korist (neko veću \ neko manju).
Ranije je bilo saveta da se nikako ne ide na "all in" u kripto, već onaj deo koji spreman da otpišeš. Tako da...na vama je da procenite koji je rizik i iznos. Tako ja gledam na sve ovo..
Neću da mračim, i ja sam neki novac uložio u ovo, tako da kao i vi - očekujem proft🍻
Uracunaj cinjenicu da je u poslednjih godinu dana odstampano dolara kao nikad. Ne bih da lupam, ali ako se dobro secam u poslednjih godinu i kusur odstampano je 40% svih dolara koji su u opticaju. Nista bolje nisu ni ostale zemlje. Svuda se stancuju pare iz nicega i dok je takvo stanje, ja ocekujem da cena Bitcoina, obradive zemlje, nekretnina, pa i deonica jakih kompanija idu samo uzlaznom putanjom, uz manje ili vece oscilacije. Kad prestane da radi stamparija novca, onda mozemo pricati o promeni trenda.Suludo je misliti da priča oko kripta ide samo naviše i da su svi u dobitku. To nije zdravo, ekonomski gledano nije održivo.
Ma naravno...svima su u oči zelembaći. Niko ovde nije zbog ideala...Svi su ovde i bilo gde drugde na berzi zbog PROFITA i samo profita! Onaj ko kaze da je usao radi tehnologije, inovacija, blokcejna i drugih sra.nja, se.re kao foka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari