Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ada pucaaaaaa😩
Sta puca? Do pre neki dan je 1.28 (koliko je u trenutku kada pisem) bila bombona cena. I dalje je, ako cemo iskreno. Malo je stresla hype od izlaska u Coinbase Pro i to je to.

treba nam krstarica za bahame :)

Ne mislim skroz pukla, nego danas sa vrhunca... A ja cekao 1.50 da prodajem i uzeo bi solidnu lovu, pad je neminovan bio posle vrha... Nego alavost, nadao se potajno i 1.6 1.7...Meeee,konj!

Ps a pregovori u Africi pukli, nepouzdana info, svi redno opstili sa nekom tamo crnkinjom sekretaricom, i naidje poglavica i sve raz... be... I zato i pukao sastanak... 🤔

Saj legendo, kao da ga ti uvek izmalerišeš kad predje 60k 😂

Eh kad bi tako jednostavno bilo.
Ne bi valjalo da se odbijemo jos jednom inace ce jaca korekcija.
Bez Saja, morbiusa, detectora i jos nekih drugih iskusnih forumaša koji iznose svoja mišljenja i brane svoje stavove ovaj forum ne bi bio to to 😎🌶🌶🌶 Nekad skuvam ☕ i uživam u čitanju komentara 🤭🤭🤭

Ja sam sve uvereniji da cemo pre videti 65-70k nego korekciju...

Marva navalila da kupuje pa to ti je ( kad kazem na marvu mislim na investitore i fondove ne na obicne ljude ) ... Kao da mu ne daju da padne lepo na 30k da se dokupimo mi pilicari kako treba :p -> salim se nemam pojma sta se desava samo lupam gluposti ...

I dalje se drzim nekog plana da cekam skok ETH-a u odnosu na BTC i onda da izadjem iz kripta do korkekcije ( mada kako stvari stoje korkecija bi mogla da me prestigne ), ali se ne brinem mnogo vise zbog toga sto ocekujem da cu biti primljen na novi posao u ponedeljak i onda mi sigurno nece trebati nikakve pare za razne "dronove / teleskope " i letovanja ..

Ako dodje do korekcije gotovo je sigurno da ulazem u LINK koliko budem mogao.

@Doctor87 Nisam ja iskusan samo pokusavam da napravim neki dugorocniji plan ( od mesec dva tri ) i da ga se koliko - toliko drzim. ( SAJ je najbolji sto se tice planova, steta sto nije preraspodelio taj LTC u neke druge coin-e .. ali ajd sad -> njegova stvar )

A kupujem Ada / Link / DOT / od altova ponekad ( ne racunajuci ETH i BTC ) jel tako Benjamin radi ( i pokazali su se medju boljima po Rreturn Of Investment-u) , mada mozda krenem da kupujem i VET ( ali ko ce na 10 strana )..

Sto se tice pametovanja @Simke1984 i @morbius mi trenutno deluju naj pametniji ( simke je ubo sa ovim BNB najavama svaka cast ) ..

Jedino sto planiram da propagiram ovde i i za cega cu stajati jeste kad STVARNO budem bezao u FIAT. ( pre toga planiram da povremeno povucem 10-20% od onoga sto imam da bi mirnije spavao )

P.S. Ovaj post pisem sa samo tri piva u sebi tako da sam trenutno relativno normalan .

A joj, bolje me nemoj hvaliti kad me porediš sa morbiusom... 😂
Odavno mi na na ignoru, jer ne mogu da se objašnjavam sa njim i čitam najavu bear marketa mesecima / godinama u nazad, kao i pucanje balona i ostala poređenja baba i žaba koje nemaju veze sa kriptom. Ne pratim odavno šta piskara 😂.
Nadam se da se malo opametio.

Uspeo da se verifikujem na binance-u.
Morao sam da iscimam support, rešili su mi problem za 1 dan.

Šta kažu iskusniji za OMI, vredi li ulaziti u ovo? Coin postoji od februara, do sad je 10x ako se gleda baš od početka. Hajp je tek počeo pre par dana, sleduje i ubacivanje na uniswap 24.03. što će tek da pokrene lavinu kupovine.

Prilozi

• omi.png
    omi.png
    44 KB · Pregleda: 95
Uspeo da se verifikujem na binance-u.
Morao sam da iscimam support, rešili su mi problem za 1 dan.

Šta kažu iskusniji za OMI, vredi li ulaziti u ovo? Coin postoji od februara, do sad je 10x ako se gleda baš od početka. Hajp je tek počeo pre par dana, sleduje i ubacivanje na uniswap 24.03. što će tek da pokrene lavinu kupovine.
Gde kupujes OMI?

Njegov balon puca još od 5k, a sad je 60...
Verujem da će biti i 150-200k pre nego pucanje koje doziva mesecima / godinama u nazad 😂

Ja godinama računam da će ljudi koji vode predstavu krenuti da gase vatru, umesto što je raspiruju. Pre jednog veka smo imali sedam godina nenormalne špekulacije, što je posle bilo plaćeno duplo dužim periodom najstrašnije depresije. Sad imamo preko dve decenije špekulativnog balona, samo totalno glup čovek veruje da možemo da se iz toga izvučemo mufte.

Jedino je još nepoznat tačan scenario našeg stradanja. FED tvrdi da neće podizati kamatne stope sve do kraja 2023., dok se tržište kladi da će morati već naredne godine ako ne žele da ih yield curve potopi. Kako god da se okreneš, dupe ti pozadi. Balon mora da pukne.

B....E....N....Z...I...N

nisam znao da se tako pise voda hahahahhahaha ...

pazi ne izmislja se topla voda nanovo. primenjuje se jedno te isto vekovima. samo treba malo prelistati knjige iz istorije.
ocekuje nas jedan zesci bum bum bum, samo je pritatanje ko ce biti brzi mi ili oni ,tj da li cemo nesto da ucarimo ili ce balon da pukne kad budemo bili u nekom raskoraku.

Suludo je misliti da priča oko kripta ide samo naviše i da su svi u dobitku. To nije zdravo, ekonomski gledano nije održivo.
E sad, koliko će dugo da traje ovakav trend to mislim da u ovom trenutku niko ne može da trvdi, već samo lična procena i nagađanje. Većina sa ovog foruma se nada da traje što duže kako bi profitirali i izvukli neku korist (neko veću \ neko manju).
Ranije je bilo saveta da se nikako ne ide na "all in" u kripto, već onaj deo koji spreman da otpišeš. Tako da...na vama je da procenite koji je rizik i iznos. Tako ja gledam na sve ovo..
Neću da mračim, i ja sam neki novac uložio u ovo, tako da kao i vi - očekujem proft :) 🍻

Suludo je misliti da priča oko kripta ide samo naviše i da su svi u dobitku. To nije zdravo, ekonomski gledano nije održivo.
E sad, koliko će dugo da traje ovakav trend to mislim da u ovom trenutku niko ne može da trvdi, već samo lična procena i nagađanje. Većina sa ovog foruma se nada da traje što duže kako bi profitirali i izvukli neku korist (neko veću \ neko manju).
Ranije je bilo saveta da se nikako ne ide na "all in" u kripto, već onaj deo koji spreman da otpišeš. Tako da...na vama je da procenite koji je rizik i iznos. Tako ja gledam na sve ovo..
Neću da mračim, i ja sam neki novac uložio u ovo, tako da kao i vi - očekujem proft :) 🍻
Svi su ovde i bilo gde drugde na berzi zbog PROFITA i samo profita! Onaj ko kaze da je usao radi tehnologije, inovacija, blokcejna i drugih sra.nja, se.re kao foka!

Uracunaj cinjenicu da je u poslednjih godinu dana odstampano dolara kao nikad. Ne bih da lupam, ali ako se dobro secam u poslednjih godinu i kusur odstampano je 40% svih dolara koji su u opticaju. Nista bolje nisu ni ostale zemlje. Svuda se stancuju pare iz nicega i dok je takvo stanje, ja ocekujem da cena Bitcoina, obradive zemlje, nekretnina, pa i deonica jakih kompanija idu samo uzlaznom putanjom, uz manje ili vece oscilacije. Kad prestane da radi stamparija novca, onda mozemo pricati o promeni trenda.

Ko veruje u pucanje balona i hoće da diverzifikuje portfolio, po popularnoj ceni od samo 1 ltc može da pazari kanticu sa slike.

Kako kaže, komšija ima pun podrum hrane, ja imam pun orman municije.
SHTF ko će biti gladan?

Prilozi

• Pistoljska-municija-Belom.jpg
    Pistoljska-municija-Belom.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 80
Svi su ovde i bilo gde drugde na berzi zbog PROFITA i samo profita! Onaj ko kaze da je usao radi tehnologije, inovacija, blokcejna i drugih sra.nja, se.re kao foka!
Ma naravno...svima su u oči zelembaći. Niko ovde nije zbog ideala...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno