To niko osim ovih iz Binance ne znaNoob pitanjce. Kako u ujutru provaliti koji je shit dodat i kad ?
Hvala
Brzo se vratio btc, brzo ce opet na 60k. Ljudi i dalje ne mogu da promene mindset i prihvate da je sad mnogo drugacija situacija pa svaki manji pad najavljuju crash od 50-60%. Cini mi se da cekaju pad od kada je bio btc 4k pa su cekali tri cifre. Veliki igraci su usli, tj. ubacili visak kesa u kripto koji im ne treba i nemaju potrebu da prodaju. Sad im je cilj da uvuku i ostale pa se trude da odrze marketcap preko trilion dolara. Mora se imati na umu da balon moze da se naduvava do nevetovatnih razmera pre nego sto pukne.BTC opet trza na gore, LTC opet na granici supporta... Ako BTC nastavi sutra gore ka 60K i ako probije dan posle toga ocekujem da LTC opet trzne. Ako nekim slucajem uspe da probije 250$ mislim da ce da se odlepi. I 2017-te je ovako ocajno smarao i onda je samo odlepio gore krajem marta.
Znam da LTC bas ocajno izgleda pa prvi pogled a i na drugi sto coveku stvarno poljulja samopouzdanje i ubije moral ali uskoro mora da krene. Samo strpljivo.
ADA napada 2$ sasvim sigurno ovih dana i za sada je najbolje ulaganje za pocetnike.
Pa pusti coveka, navija za svoj coin. Nema nikakve garancije da ce nesto da skoci ali da ne veruje ne bi ga valjda drzao. To sto se Ltc nije dobro pokazao to je druga stvar. Svi da smo znali otisli bi all in u Adu ispod 10 centi. Greska mu je samo sto nije diverzifikovao portfolio, jer pretpostavljam da je u igri sa solidnom kolicnom fiata za nase uslove.Posto je opet nazalost detektovano LTC shilovanje na topicu, samo da kazem jednu stvar, bez ikakve zelje za polemikom s onim koji je to opet uradio:
Ljudi, dobro razmislite pre nego sto ga poslusate i budete "strpljivi jer mora da krene". Ne dozvolite da vam prodje kompletna alt sezona radeci najgoru mogucu stvar, hodlujuci LTC.
Pamet u glavu.
Samo da javim...Sutra ujutro, između 6 i 10 ponašem vremenu ( 5am - 9am UTC ) će biti novi Launchpad na binance.
Ovaj put će biti popust na novi token ( discount token sale kako to oni zovu ) koji će biti lasniran posle 7 dana.
Još uvek se ne zna koji će to biti token, ali ako bude ponovo neki nft ili defi, vredi pazariti.
Zadnji put je to bio DEGO FINANCE, početkom marta, koji je u " pretprodaji " bio 0.018bnb ( oko 5$ po tadašnjem kursu BNB-a ), da bi par dana posle dodavanja na Binance skočio do 34-35$.
Ako bude isti fazon pretprodaje kao i sa DEGO, moćiće da se kupi samo BNB-om.
Pa eto, ako neko želi da pazari, neka navije budilnik ujutro pre 6
Izvor:
Tomorrow there will be a discount token sale on #Binance
Edit:
I da, zaboravio sam da napomenem.
Broj tokena u pretprodaji će biti najverovatnoje ograničen ( sa DEGO FINANCE je bio 1000 DEGO po nalogu = 18.3823 BNB (≈ 4679 USD )) kako ne bi kitovi pokupovali baš sve![]()
šta si od dokumenata slikao?Ulogujem se na binance da vidim sta prodaju, pise mi da nisam verifikovan, vrv zbog toga nemam opciju da pazarim.
Probam da se verifikujem i dva puta me odbija zbog godina ( 80 godiste), wtf. Nisam jos ni kafu popio a mlataram glavom radi verifkacije....
1. JesamDa li si kupio i koliko? 😂
Vozacku sam i slikao, vidi se datum rodjenja i ispod vazenje vozacke (od do), jedino da su skontali da imam rok trajanja od 10 godina hahašta si od dokumenata slikao?
nemoj ličnu kartu jer je na ćirilici. pošalji sliku vozačke i iscimaš ih preko support-a i rešiće ti za par minuta verifikaciju ako ti se baš žuri
Post automatically merged:
Samo ih iscimaj preko support-a i rešiće ti odmah u live chat-u ako je sve ok od podataka što si poslao.Vozacku sam i slikao, vidi se datum rodjenja i ispod vazenje vozacke (od do), jedino da su skontali da imam rok trajanja od 10 godina haha
Pa ko to znaZnaci oko 0.08 usd, u 12 h, ja cu odmah da postavim cenu, dal ima potencijala to da skoci brzo?
Ne. Mogao je i još može do 10h ko je imao BNB u walletu duže od 7 danaAj mi samo objasni sad. Nocas je mogao da kupi coin ko stajkuje bnb ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari