štek za sutra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.05.2019
- Poena
- 115
Hoće li kapitulirati BTC D to je pitanje, pa da dočekamo tu ludnicu altova do kraja godine....
Hoće li kapitulirati BTC D to je pitanje, pa da dočekamo tu ludnicu altova do kraja godine....
Sta nam drugo treba u zivotu😂
Koga je upropastio? Samo na BTC sam skoro x3 i to na poslednjim kupovinama. Da ne računamo pre toga.
BTC je dokazao da je prilično otporan na trenutnu situaciju, 85K je više nego dobra cena.
Dugogodišnji sam holder i trejdujem cikluse. X3 je smešno u takvim okolnostima. Ni u najgorim bear marketima cena nije ni prišla mom proseku. Ovo je samo u odnosu na poslednje velike kupovine.Pamela Anderson iz mladjih dana... i kutija vijagre
Na BTC x 3 mozes da budes samo uz opasan leverage ili ludacku srecu da pogodis skoro svaki bottom i peak.
Ako pricamo o leverage-u to je opasno za pocetnike i jedna malo drugacija prica u odnosu na buy/hold varijantu. Mozda velika frekvencija trejdovanja?
Svakako je x3 opasno dobar dobitak. Ja sam na 50% i izuzetno sam zadovoljan (ako pricamo o periodu od pocetka 2025).
Jasno, jasno... Kada si napisao poslednje kupovine, mislio sam na skorije, tipa nedelju/mesec dana, ako se to meri godinama, onda je x3 skroman prosek.Dugogodišnji sam holder i trejdujem cikluse. X3 je smešno u takvim okolnostima. Ni u najgorim bear marketima cena nije ni prišla mom proseku. Ovo je samo u odnosu na poslednje velike kupovine.
Ja pobego ponovo u Stable coine
Od ovog "trejda" je bilo🍆
🍆
BTC opet na 90k -> nije mi jasano nista.
Ostaje mi se molim nekoj "mini alt sezoni" i da begam odavde.
To "back" je kljucno. Mnogi to previde u racunici.To the moon baki 🙂
Sejlor javno kupuje i šiluje iz sve snage. Strategy je davno prebacio tačku bez povratka, leveridžovani su preko glave i za njih sad postoji samo ili nastavak kripto bull marketa ili potpuni bankrot. Ovo je sad igra sa visokim ulozima, biće il pukovnik il pokojnik. Ako ti u ovoj situaciji bežiš u stablecoine, to znači da si uložio preko svoje tolerancije za rizik.
Nego @morbius kakvo je tvoje vidjenje trenutne situacije ? Zaista me zanima.
Kripto je za kockarski nastrojene trejdere, gore/dole igranka, pa ko uhvati, uhvati…tozla je za holdere, kupiš, ostaviš, ne gledaš.ako hoces da se kockas uzimas kripto, ako ides na sigurno ides u zlato prosto je jednostavno.
Za kripto malo imamo jos vremena treba biti oprezan uzeti bar dio kolaca. Za BTC ni ovo sada nije losa cijena, a altovi kako koji neki su na dobroj cijeni neki nisu zavisno ko sta ima.
Zlato je za višegeneracijski hold ili za diversifikaciju portfolija izuzetno bogatih ljudi. To što Morbius i vrv ti radite sa nekom sićom je smešno čak i sada kada je zlato posle mnogo vremena konačno živnulo. A ako dodje do sloma koji Morbius najavljuje od kada je naučio da kuca po tastaturi, pašće i vrednost zlata značajno. Na stranu što će vam proći život da ostvarite 10k profit.Kripto je za kockarski nastrojene trejdere, gore/dole igranka, pa ko uhvati, uhvati…tozla je za holdere, kupiš, ostaviš, ne gledaš.
Ja sam u jednom trenutku, a ispostaviće se da je to bio idealan trenutak, kad se BTC sroljao sa 60K $, razmišljao da uskočim u kripto rolerkoster sa solidnom sumom za BTC, ali pošto sam u biti holder, nisam se okuražio, tada mi je delovalo da će da nastavi nizbrdo. Ne kajem se, jer pitanje je kako bi se to odrazilo na moje živce, da gledaš kako čartovi klize u minutima nizbrdo, ne mogu toliko da podnesem, pa zato i nisam ulazio. Da sam ušao, sad bih imao za garsonjeru u centru BG-a. Za mene je ipak tozla, nije dobit (a ni gubitak) kao sa kriptom, ali što je napisao morbius, nije malo, a skoro bez rizika.
A ako dodje do sloma koji Morbius najavljuje od kada je naučio da kuca po tastaturi, pašće i vrednost zlata značajno. Na stranu što će vam proći život da ostvarite 10k profit.
Btw, imate temu o zlatu pa tamo diskutujte o vašim portfolijima.
This!Zlato je za neku drugu temu.
Opet krenuo da puca optimizam a?
Ne znam koje ti trziste pratis pa ovo mislis sto si napisao, ali 90% altova je palo na istorijski minimum ispod svakog dna...Gde smo se ubili, skliznuli jedva 2 stepenice i pali 20-30% od ATH.
Sta ti je to, pa ovi sto su usli na 100k-109k moraju da osete kako je to kad ti se vrednost tog kupljenog BTC-a prepolovi bar 2-3x.
Dobro se za sada kripto drzi, jos se nista nije desilo sto bi trigerovalo masovnu, panicnu prodaju. Nemam predstavu sta bi to moglo da bude.
Ne znam koje ti trziste pratis pa ovo mislis sto si napisao, ali 90% altova je palo na istorijski minimum ispod svakog dna...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari