Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Sta nam drugo treba u zivotu😂

Pamela Anderson iz mladjih dana... i kutija vijagre :)
Koga je upropastio? Samo na BTC sam skoro x3 i to na poslednjim kupovinama. Da ne računamo pre toga.

BTC je dokazao da je prilično otporan na trenutnu situaciju, 85K je više nego dobra cena.

Na BTC x 3 mozes da budes samo uz opasan leverage ili ludacku srecu da pogodis skoro svaki bottom i peak.
Ako pricamo o leverage-u to je opasno za pocetnike i jedna malo drugacija prica u odnosu na buy/hold varijantu. Mozda velika frekvencija trejdovanja?
Svakako je x3 opasno dobar dobitak. Ja sam na 50% i izuzetno sam zadovoljan (ako pricamo o periodu od pocetka 2025).

Poslednja izmena:
Pamela Anderson iz mladjih dana... i kutija vijagre :)

Na BTC x 3 mozes da budes samo uz opasan leverage ili ludacku srecu da pogodis skoro svaki bottom i peak.
Ako pricamo o leverage-u to je opasno za pocetnike i jedna malo drugacija prica u odnosu na buy/hold varijantu. Mozda velika frekvencija trejdovanja?
Svakako je x3 opasno dobar dobitak. Ja sam na 50% i izuzetno sam zadovoljan (ako pricamo o periodu od pocetka 2025).
Dugogodišnji sam holder i trejdujem cikluse. X3 je smešno u takvim okolnostima. Ni u najgorim bear marketima cena nije ni prišla mom proseku. Ovo je samo u odnosu na poslednje velike kupovine.

Dugogodišnji sam holder i trejdujem cikluse. X3 je smešno u takvim okolnostima. Ni u najgorim bear marketima cena nije ni prišla mom proseku. Ovo je samo u odnosu na poslednje velike kupovine.
Jasno, jasno... Kada si napisao poslednje kupovine, mislio sam na skorije, tipa nedelju/mesec dana, ako se to meri godinama, onda je x3 skroman prosek.

Od ovog "trejda" je bilo :poop: 🍆:poop:🍆

BTC opet na 90k -> nije mi jasano nista.

Ostaje mi se molim nekoj "mini alt sezoni" i da begam odavde.

Sejlor javno kupuje i šiluje iz sve snage. Strategy je davno prebacio tačku bez povratka, leveridžovani su preko glave i za njih sad postoji samo ili nastavak kripto bull marketa ili potpuni bankrot. Ovo je sad igra sa visokim ulozima, biće il pukovnik il pokojnik. Ako ti u ovoj situaciji bežiš u stablecoine, to znači da si uložio preko svoje tolerancije za rizik.

Sejlor javno kupuje i šiluje iz sve snage. Strategy je davno prebacio tačku bez povratka, leveridžovani su preko glave i za njih sad postoji samo ili nastavak kripto bull marketa ili potpuni bankrot. Ovo je sad igra sa visokim ulozima, biće il pukovnik il pokojnik. Ako ti u ovoj situaciji bežiš u stablecoine, to znači da si uložio preko svoje tolerancije za rizik.

Sejlor nece bakrotirati do 2026-te ili 2027-me jel tad mora poceti da vraca neke dugove i mislim da nije pitanje "da li ce bankrotirati" nego kad ce.

Ko sto je uspeo da ode sa 6 milijardi na nulu u dot.com balonu sad ce samo da obori svoj rekord.. ( kad se to desi bice odlican signal za kupovinu )

Sto se mene tice.

Nisam ulozio preko svoje tolerancije za rizik.

Nego sam zaradio preko svoje tolerancije za rizik xD

Ali sam platio dosta stvari prosle godine kritpom tako i da mi SVE propadne i dalje sam u plusu .

Nebitno ...

Sustina je da sam uskocio danas ponovo i nadam se da ce altovinda se batrgnu malo pa da mogu da bezim ponovo. ( ovaj ciklus sam dva puta izlazio u stablr coine na vise meseci i oba puta odlicno prosao )

Prvi put od osmog marta do petog avgusta

Drugi put od 11 novembra do pre par dana kada smo se sljostili na 75k..

Nego @morbius kakvo je tvoje vidjenje trenutne situacije ? Zaista me zanima.

Ja mogu da se pohvalim da sam sitnim spot trejdovanjem u prethodna dva meseca uspeo da uvećam svoj DOT porfolio za skoro četvrtinu. Sa 4500 na oko 5600 komada. Imam velika očekivanja od DOTične valute, samo da je dočekam 😁

Nego @morbius kakvo je tvoje vidjenje trenutne situacije ? Zaista me zanima.

Nemam predstave, tržišta gledaju u narandžastog, a on je toliki agent haosa da niko ne može da pretpostavi šta će njemu sledeće da padne na pamet. Koliko autogolova je čovek uspeo da postigne za samo par meseci.

Tako da je moja pažnja trenutno skroz usmerena prema metalima, tradicionalnoj odbrani od nesigurnosti, što se pokazalo pametno. Čak i da se tržišta riskantnih aseta ne skrljaju u narednih 9 meseci recimo, skrljaće se u nekom momentu sigurno, tako da ne vidim razlog da pre toga gubim vreme sa kriptosima, kada zlato donosi ozbiljan profit praktično bez rizika.

ako hoces da se kockas uzimas kripto, ako ides na sigurno ides u zlato prosto je jednostavno.
Za kripto malo imamo jos vremena treba biti oprezan uzeti bar dio kolaca. Za BTC ni ovo sada nije losa cijena, a altovi kako koji neki su na dobroj cijeni neki nisu zavisno ko sta ima.

Marfijev zakon : alt koji nemam vrlo dobro stoji. Alt koji imam se samo saplice. :) Tako u krug

btc nije problem nema se moze se :)

ako hoces da se kockas uzimas kripto, ako ides na sigurno ides u zlato prosto je jednostavno.
Za kripto malo imamo jos vremena treba biti oprezan uzeti bar dio kolaca. Za BTC ni ovo sada nije losa cijena, a altovi kako koji neki su na dobroj cijeni neki nisu zavisno ko sta ima.
Kripto je za kockarski nastrojene trejdere, gore/dole igranka, pa ko uhvati, uhvati…tozla je za holdere, kupiš, ostaviš, ne gledaš.
Ja sam u jednom trenutku, a ispostaviće se da je to bio idealan trenutak, kad se BTC sroljao sa 60K $, razmišljao da uskočim u kripto rolerkoster sa solidnom sumom za BTC, ali pošto sam u biti holder, nisam se okuražio, tada mi je delovalo da će da nastavi nizbrdo. Ne kajem se, jer pitanje je kako bi se to odrazilo na moje živce, da gledaš kako čartovi klize u minutima nizbrdo, ne mogu toliko da podnesem, pa zato i nisam ulazio. Da sam ušao, sad bih imao za garsonjeru u centru BG-a. Za mene je ipak tozla, nije dobit (a ni gubitak) kao sa kriptom, ali što je napisao morbius, nije malo, a skoro bez rizika.

Kripto je za kockarski nastrojene trejdere, gore/dole igranka, pa ko uhvati, uhvati…tozla je za holdere, kupiš, ostaviš, ne gledaš.
Ja sam u jednom trenutku, a ispostaviće se da je to bio idealan trenutak, kad se BTC sroljao sa 60K $, razmišljao da uskočim u kripto rolerkoster sa solidnom sumom za BTC, ali pošto sam u biti holder, nisam se okuražio, tada mi je delovalo da će da nastavi nizbrdo. Ne kajem se, jer pitanje je kako bi se to odrazilo na moje živce, da gledaš kako čartovi klize u minutima nizbrdo, ne mogu toliko da podnesem, pa zato i nisam ulazio. Da sam ušao, sad bih imao za garsonjeru u centru BG-a. Za mene je ipak tozla, nije dobit (a ni gubitak) kao sa kriptom, ali što je napisao morbius, nije malo, a skoro bez rizika.
Zlato je za višegeneracijski hold ili za diversifikaciju portfolija izuzetno bogatih ljudi. To što Morbius i vrv ti radite sa nekom sićom je smešno čak i sada kada je zlato posle mnogo vremena konačno živnulo. A ako dodje do sloma koji Morbius najavljuje od kada je naučio da kuca po tastaturi, pašće i vrednost zlata značajno. Na stranu što će vam proći život da ostvarite 10k profit.

Btw, imate temu o zlatu pa tamo diskutujte o vašim portfolijima.

A ako dodje do sloma koji Morbius najavljuje od kada je naučio da kuca po tastaturi, pašće i vrednost zlata značajno. Na stranu što će vam proći život da ostvarite 10k profit.

Da si ti meni živ i zdrav, zlato mi je napravilo 10k samo u prva četiri meseca ove godine. :giggle: A problemi zbog kojih sam ga preporučivao još ljudski nisu ni počeli, mogu misliti šta će tek tad da bude. Šta ćeš, zlato voli krize i recesije.

Btw, imate temu o zlatu pa tamo diskutujte o vašim portfolijima.

For the record, nisam ja počinjao nikakvu priču o zlatu u temi. Samo sam ga uzgred pomenuo kad me je čovek pitao za mišljenje o sadašnjoj situaciji.

Gde smo se ubili, skliznuli jedva 2 stepenice i pali 20-30% od ATH.

Sta ti je to, pa ovi sto su usli na 100k-109k moraju da osete kako je to kad ti se vrednost tog kupljenog BTC-a prepolovi bar 2-3x.

Dobro se za sada kripto drzi, jos se nista nije desilo sto bi trigerovalo masovnu, panicnu prodaju. Nemam predstavu sta bi to moglo da bude.

Gde smo se ubili, skliznuli jedva 2 stepenice i pali 20-30% od ATH.

Sta ti je to, pa ovi sto su usli na 100k-109k moraju da osete kako je to kad ti se vrednost tog kupljenog BTC-a prepolovi bar 2-3x.

Dobro se za sada kripto drzi, jos se nista nije desilo sto bi trigerovalo masovnu, panicnu prodaju. Nemam predstavu sta bi to moglo da bude.
Ne znam koje ti trziste pratis pa ovo mislis sto si napisao, ali 90% altova je palo na istorijski minimum ispod svakog dna... :)

Optimizam nikada nije padao. Mislim da bull još uvek traje i da ćemo videti ponovo BTC iznad $100k ove godine. Mislim i da če altovi imati svojih 5 minuta, ali ne baš neku jaku sezonu. Naravno, svako ima mišljenje, koje može da bude ispravno i pogrešno. Ja se vodim BTC ciklusima i na njima se zasniva moja prognoza. Plan se malo promenio, mislim da ovog maja neće imati šta mnogo da se proda. Prodaja je pomerena za septembar ili oktobar ove godine.
Još jedna stvar. Ja nisam aktivan trejder, imam stalne mesečne prihode i mogu sebi da dozvolim da čekam kripto i 10 godina. Ko planira da živi od kripta, neka sluša savete nekih drugih članova.

Ne znam koje ti trziste pratis pa ovo mislis sto si napisao, ali 90% altova je palo na istorijski minimum ispod svakog dna... :)

Napisao sam da se odnosi na BTC. Valjda na osnovu njega gledamo i analiziramo cikluse.
Kakvi altovi, oni su totalno nebitni jer posle svakog dna stize novo dno, pa novo, pa novo.

Nazad
Vrh Dno