Sve sto si rekao stoji samo smatram da da to nije prozivanje!! Pobogu,mišljenje je bilo pogrešnoJa ga branio nisam...ako vec ima toliki UTICAJ na mlade ili srednje kripto ulagace da im ostavi snazan utisak pa ga prozovu nakon uyz stranica... NIJE DOSTOJQNSTVENO PROZIVATI GA.
Sto npr. niko ne prozove mene, mozda sam i pre La ali ne i od Saja u ovome...NEMAM UTICAJ kao ni Saj i nisam imao uspehe i prihode kao on, imao sam i neslaganja dok je postovao, ali ga nisam prozivao kada nije bilo bas tako![]()
https://jup.ag/swap/EURC-USDC
Pokidao EURC od jutros, +3% u odnosu na USDC.
Za tebe je 6-7 meseci povoljne klime to, da taj period kupujes a da posle ide na dole. 🤣Ja sam tu njegovu izjavu shvatio drugacije:
Imacemo 6-7 meseci povoljne klime (to je upravo ovaj period u kome smo),
a potom ide nadole.
Nigde nije rekao da je povoljna klima kada je BTC 110K, ili 80K ili 50K...
Do vruceg leta malo verovatno meni je targerlt za prodaju jesen ili kraj godineTisina zavladala.. Ima li neke nade za skok altova do vruceg leta, crtezi neki da pomognu neki tracak nade ili ide ovo jos dole ( a, cekali smo ovu godinu za alt sezonu 😌 )
Koga je upropastio? Samo na BTC sam skoro x3 i to na poslednjim kupovinama. Da ne računamo pre toga.Unakazio vas je sa "kako mali Perica zamišlja ekonomiju" potezima, tako da ja ne bih bio neki preterani optimista...dovoljno je pogledati berzu, dolar i tozla, pa da ti bude jasno kakvo je trenutno stanje, sa tendencijom da ne bude ništa bolje.
Sta nam drugo treba u zivotu😂Najbolje da BTC potone, a altovi eksplodiraju i da raja postane elita. Realan scenario, zar ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari