Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Nije kraj crypta... sve zeleno ko livada posle kiše ... :D

Kakvih sve ovde ima... Covek izrazi svoje misljenje i sad je kriv sto neko nije u stanju samostalno da odluci i ulozio je novac na osnovu tudjeg posta na forumu.
Ovaj bull, ako ga tako mozemo nazvati, nema puno slicnosti sa prethodnim. Imate milion twitetarasa strucnjaka, svaki nekad nesto nabode, pa se slobodno pretplatite na kanale i kupujte shitove za koje su placeni da ih hajpuju.

Pre neki dan neko javi vest da se pauziraju tarife, idemo gore..., posle par sati ga demantuju i kažu da je lažna vest, idemo dole (gore i dole po par Triliona$)... ispostavi se da je bila istinita vest, Trump malopre najavio da se pauziraju tarife na 90 dana, idemo gore par Triliona$... ali kralj Amerike nepuna 4 sata pre te objave hint-uje 'great time to buy'... ovo nije viđeno još od Musk-ovog tvita iz maja 2021-e. Smejurija i manipulacija, kao da su u pitanju mim koini. 😂Dobar je Trump, doooobar!

Trump-Pravo-Vreme-Za-Kupovinu09april2025-01.png

Trump-Pravo-Vreme-Za-Kupovinu09april2025-02.png

Volim ove pametne što kude La, pa su vrv prodali na 109k, kupili na 75k, prodali deo na evo sad 83k, sve milioner do milionera. Čovek je lepo napisao da svako za sebe analizira i odlučuje, šta tu nije jasno...

Ja nisam video da ga je neko KRIVIO,niti la ima odgovornost,čovek je izneo mišljenje koje se ne podudara sa situacijom na terenu, kao član koji uzeo ogroman profit i to ovde dokazao vise puta normalno da ima UTICAJ na neke nase odluke(donekle normalno da poslusas takvog coveka),

Ja sam tu njegovu izjavu shvatio drugacije:
Imacemo 6-7 meseci povoljne klime (to je upravo ovaj period u kome smo),
a potom ide nadole.
Nigde nije rekao da je povoljna klima kada je BTC 110K, ili 80K ili 50K...

Ja ga branio nisam...ako vec ima toliki UTICAJ na mlade ili srednje kripto ulagace da im ostavi snazan utisak pa ga prozovu nakon uyz stranica... NIJE DOSTOJQNSTVENO PROZIVATI GA.

Sto npr. niko ne prozove mene, mozda sam i pre La ali ne i od Saja u ovome...NEMAM UTICAJ kao ni Saj i nisam imao uspehe i prihode kao on, imao sam i neslaganja dok je postovao, ali ga nisam prozivao kada nije bilo bas tako

Hajde da zavrsimo njegovo pominjanjw, nije tema
:)

Ja ga branio nisam...ako vec ima toliki UTICAJ na mlade ili srednje kripto ulagace da im ostavi snazan utisak pa ga prozovu nakon uyz stranica... NIJE DOSTOJQNSTVENO PROZIVATI GA.

Sto npr. niko ne prozove mene, mozda sam i pre La ali ne i od Saja u ovome...NEMAM UTICAJ kao ni Saj i nisam imao uspehe i prihode kao on, imao sam i neslaganja dok je postovao, ali ga nisam prozivao kada nije bilo bas tako :)
Sve sto si rekao stoji samo smatram da da to nije prozivanje!! Pobogu,mišljenje je bilo pogrešno

Pokidao EURC od jutros, +3% u odnosu na USDC. Ovde možete pratiti:
Kod:
https://jup.ag/swap/EURC-USDC

EURC-USDC-3posto10april2025-1748.png

Mora malo i gore, mozda i malo vise. Treba otresti kasne shortere.

Uvek najebu onu koji su prvo bili optimisti pa kad trziste padne 20%, predju u pesimiste i onda dobiju zvekete po usima.

Ja sam tu njegovu izjavu shvatio drugacije:
Imacemo 6-7 meseci povoljne klime (to je upravo ovaj period u kome smo),
a potom ide nadole.
Nigde nije rekao da je povoljna klima kada je BTC 110K, ili 80K ili 50K...
Za tebe je 6-7 meseci povoljne klime to, da taj period kupujes a da posle ide na dole. 🤣

Razmisli sta si napisao.

Nikada ni nisam krivio nikoga, Niti prebacivao nekom za promasaj u smislu analize.
Davno sam svatio da ovde niko nezna gde smo I kuda plovimo, bez obizira sto neki clanovi forum imaju ogromno dugogodisnje iskustvo.

Sasvim je u redu da shvatas drugacije. Prilicno sam sam sebe ubedio da je buducnost kripta siva sa tendencijom da postane crna.
U ovom periodu, inace, nista ne kupujem, ja sam svoje kupio 2017. godine. Zato se i ne sekiram mnogo.
Koliko god da padne, opet sam u plusu.

Tisina zavladala.. Ima li neke nade za skok altova do vruceg leta, crtezi neki da pomognu neki tracak nade ili ide ovo jos dole ( a, cekali smo ovu godinu za alt sezonu 😌 )

Unakazio vas je "kako mali Perica zamišlja ekonomiju" potezima, tako da ja ne bih bio neki preterani optimista...dovoljno je pogledati berzu, dolar i tozla, pa da ti bude jasno kakvo je trenutno stanje, sa tendencijom da ne bude ništa bolje.

Poslednja izmena od urednika:
Tisina zavladala.. Ima li neke nade za skok altova do vruceg leta, crtezi neki da pomognu neki tracak nade ili ide ovo jos dole ( a, cekali smo ovu godinu za alt sezonu 😌 )
Do vruceg leta malo verovatno meni je targerlt za prodaju jesen ili kraj godine

Sto se mene tice nema se sta reci ocekujem jos jedan pad ispod do 80k ili nize.

Ali ako tu doboijemo "vise dno" od 75k bice onda odlican signal da dolaze lepsa vremena.

Ako padne ispod toga onda NE verujem da ce ici "nize od tog dna koje u tom trenutku dotaknemo" u nekim buducim korekcijama...

Dakle ili smo isprintali dno ili cemo ga isprintati u sledecem padh koji sledi nakon sto smo stigli do 86k -> to je moje misljenje.

Sell in may and go away je dobra preporuka kad bi bio zeleni prvi kvartal ( nazalost tesko da je on bio zelen :) )

Ja holdam svoj UNI I ETH ponekad nesta sitno prodam pa kao kupim ( lazem sam sebe da radim nesta pametno )..

Iskreno kad bi sledece ili za dve nedelje BTC otiso iznad 95k ilo 100k prodao bi sve i ne bi se okretao vise za kriptom godinu dana

Unakazio vas je sa "kako mali Perica zamišlja ekonomiju" potezima, tako da ja ne bih bio neki preterani optimista...dovoljno je pogledati berzu, dolar i tozla, pa da ti bude jasno kakvo je trenutno stanje, sa tendencijom da ne bude ništa bolje.
Koga je upropastio? Samo na BTC sam skoro x3 i to na poslednjim kupovinama. Da ne računamo pre toga.

BTC je dokazao da je prilično otporan na trenutnu situaciju, 85K je više nego dobra cena.

Poslednja izmena od urednika:
Ko je pomenuo BTC?
Ja sam se nadovezao na žalopojku nad altovima.
A to što si zaradio je super, hip hip hooray.

Ocekujem da ce brod krenuti da tone tamo za mesec i po do dva kako se budemo priblizavali roku za istek carinske pauze.

Trenutno spekulanti stidljivo ulazu nadajuci se da ce se sve resiti pre tog isteka ali ako se ne resi, ide sve dole.

Al kako na 85k nema teorije da trzne gore 5% pa Bog 😂

Evo razbicu ja mrtvilo komentarom da mi nema logike za "vladare iz senke" da dozvole da BTC.D ide u nedogled gore. Mora neki mali procenat ljudi i da se obogati da bi ova prica mogla da se gusla i dalje...
#samokazem :)

Ja pobego ponovo u Stable coine

• Kontam krenula ponovo korekcija korekcija stigli smo do tog "bull market support band-a"
  • Koliko vidim berza bila lepo crvena danas ( -3% ) obicno Bitcoin "prdekne" brzo posle berze

A i zaradio sam neke pare od proslog ulaza ( mada sobzirom da je ovo kritpo to su smesne zarade )

Cekam BTC na 82-80k pa cu onda da gledam sta i kako dalje . ( valjda nece sve do meseca bez mene xD )

Nazad
Vrh Dno