bobi_krofna
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.02.2022
- Poena
- 75
katarza
Bolje da je BTC D otvorio 🙃Onaj kit je od pre 3h u jakom shortu. Vikend je, slab volume a zna se sta to znaci, nije mi jasan.
Pogledajte prilog 484541
Onaj kit je od pre 3h u jakom shortu. Vikend je, slab volume a zna se sta to znaci, nije mi jasan.
:)
Tu sam. Preletim preko postova na brzaka na svaka 2-3 dana ali nisam nista pisao. Realno, nema sta da se pise, cekam da se pokrene trziste malo, neke lepse vesti. Ovo sa Ukrajinom je agonija bez kraja.Nema Saja, nema Dzigija, Simketa nikako..
Da bar nesto neko kaze sta ce biti sa alt sezonom ili je sve zavrseno jos u novembru ili decembru..Moze li se Fet oporaviti i TIA
Trenutno da, Ukrajina ne utice previse. Tramp je kao i proslog puta zakuvao ekonomski rat. Proslog puta je samo nagazio Kinu, sada napada i Evropu i komsije. Pokusava da pokrene ekonomiju u americi poucena iskustvom Rusije koja je zivnula posle sankcija. Dug je proces, to mozda osetimo tek u sledecem bull-u. Trebace doata vremena.da ekonomije nadju novi balans. Sada je najbitnija stvar da bude mir. Ustvari daleko je to od mira ali bar da stane.rat. Tu je negde, nazire se polako.Ukrajina vrlo malo utiče na cenu, ako uopšte više utiče. Najviše utiče mogući trgovinski rat Tramp protiv ostatka sveta. Kada se to ispegla, a neće moći doveka da traje, vraćamo se u bull.
A ako nije kraj hoćeš ti imati nešto od toga? Pošto vidim da ti ne spominješ sebe u žabljoj čorbiOvo ne mrda nigde. Ako uskoro ne bude skoka, i BTC i SPX će da naprave death cross za manje od nedelju dana.
Pogledajte prilog 485254
Ako je poslednji kripto bull market stvarno već gotov, onda ulazimo u poslednji bear market. Ne znam, bonds se i dalje drže normalno, a bez njihovog skoka nikad slom ne može da se desi. Ako je stvarno kraj, pre mi deluje kao da će polako da vas skuvaju, kao poslovičnu žabu.
A ako nije kraj hoćeš ti imati nešto od toga? Pošto vidim da ti ne spominješ sebe u žabljoj čorbi![]()
Imam i ja jedan mali ulog od jesenas, znao sam da je rizično, ali upside je vredeo rizika. Do sad je pola od tih para otišlo, neću ni da vadim ostatak, kad je otišlo tele, nek ide i povodac. Izgubio sam jednu veš mašinu, al ne žalim kad pomislim da je Medo najverovatnije izgubio ceo jedan stan, a sad gleda da li će još jedan da ispari. Još nije prekasno da se tržište konsoliduje i ja bar povratim moju siću, al sam je se odrekao kad sam kupovao, tako da nema štete. Osim šta ću morati da drugim parama kupim veš mašinu, jel'te.
S’ obzirom da si “ulozio” jednu ves masinu, ne znam kako ti se da skoro svakodnevno pisati na ovoj temi i crtati/prepisivati grafikone od kripto influensera/analiticara. Mozes to vrijeme puno kvalitetnije utrositi… bar ja tako gledam na to, taj iznos nije vrijedan toliko potrosenog nicijeg vremena.
Onda napred veš mašina pa neka bude i za mašinu za sušenje. A kod mede idemo na kafu u nov stan ako bog da. (Nararvno ako nas pozoveImam i ja jedan mali ulog od jesenas, znao sam da je rizično, ali upside je vredeo rizika. Do sad je pola od tih para otišlo, neću ni da vadim ostatak, kad je otišlo tele, nek ide i povodac. Izgubio sam jednu veš mašinu, al ne žalim kad pomislim da je Medo najverovatnije izgubio ceo jedan stan, a sad gleda da li će još jedan da ispari. Još nije prekasno da se tržište konsoliduje i ja bar povratim moju siću, al sam je se odrekao kad sam kupovao, tako da nema štete. Osim šta ću morati da drugim parama kupim veš mašinu, jel'te.
Onda napred veš mašina pa neka bude i za mašinu za sušenje. A kod mede idemo na kafu u nov stan ako bog da. (Nararvno ako nas pozove)
On izgleda u shortu 4 meseca već pa pravi žurku u svom dupleksu u beograd na vodi. 😆😆😆Hocu komentar mede, da dadne optimizam ovom medvedjem trzistu☺️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari