Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

katarza

Onaj kit je od pre 3h u jakom shortu. Vikend je, slab volume a zna se sta to znaci, nije mi jasan.

1742051105581.jpeg

Onaj kit je od pre 3h u jakom shortu. Vikend je, slab volume a zna se sta to znaci, nije mi jasan.

Evo objasnio kit! :D

bandicam-2025-03-16-12-37-54-266.jpg

Pojacao je poziciju, ubacio jos par desetina miliona i podigao likvidaciju. Jos je ziv i bezbedan.

Jasno ko dan da je nekom bila namera da ga likvidira.

U svakom slucaju ne igra se sa tolikim leveregom vikendom i danima kada FED drzi govore. Ocas posla ode glava.

Deluje mi da će ekplozija uskoro, samo pitanje na koju stranu 🙄

Nema Saja, nema Dzigija, Simketa nikako..
Da bar nesto neko kaze sta ce biti sa alt sezonom ili je sve zavrseno jos u novembru ili decembru..Moze li se Fet oporaviti i TIA
Tu sam. Preletim preko postova na brzaka na svaka 2-3 dana ali nisam nista pisao. Realno, nema sta da se pise, cekam da se pokrene trziste malo, neke lepse vesti. Ovo sa Ukrajinom je agonija bez kraja.
Berza je jako napeta, bukvalno samo cekam kada ce da krene ali jos uvek nije trenutak.

Ukrajina vrlo malo utiče na cenu, ako uopšte više utiče. Najviše utiče mogući trgovinski rat Tramp protiv ostatka sveta. Kada se to ispegla, a neće moći doveka da traje, vraćamo se u bull.
Trenutno da, Ukrajina ne utice previse. Tramp je kao i proslog puta zakuvao ekonomski rat. Proslog puta je samo nagazio Kinu, sada napada i Evropu i komsije. Pokusava da pokrene ekonomiju u americi poucena iskustvom Rusije koja je zivnula posle sankcija. Dug je proces, to mozda osetimo tek u sledecem bull-u. Trebace doata vremena.da ekonomije nadju novi balans. Sada je najbitnija stvar da bude mir. Ustvari daleko je to od mira ali bar da stane.rat. Tu je negde, nazire se polako.

Ocekivao sam malo jacu reakciju btc-a na vesti o dogovoru Tramp I Putina.

Meni berza sa ovim odbitkom od 200DMA izgleda kao klasični ulazak u bear market, ali su bond trejderi i dalje mrtvi ladni. Ni VIX ne raste, niko se ne uzbuđuje, stanje redovno.

Screenshot from 2025-03-18 22-05-30.png

Kripto ceka ko zapeta puska da berza nadje dno. Ali sudbina zavisi od toga da li je ovo samo korekcija berze ili ce da se udje u bear market (tehnicki gledano berza je u bear marketu kad padne 20% od vrha). Videcemo sutra i sta kaze Fed.

Sutra je onaj "Triple Witching Date", svakog treceg petka u martu, junu, septembru i decembru.

Bice malo veci obim trgovanja pa samim tim mozda bude malo vise turbulencija nego inace.

Jel danas opet neke američke glavonje imaju sastanak ili šta danas treba da se desi ? ili sam pobrkao lončiće ?

Ovo ne mrda nigde. Ako uskoro ne bude skoka, i BTC i SPX će da naprave death cross za manje od nedelju dana.

Screenshot from 2025-03-21 16-31-40.png

Ako je poslednji kripto bull market stvarno već gotov, onda ulazimo u poslednji bear market. Ne znam, bonds se i dalje drže normalno, a bez njihovog skoka nikad slom ne može da se desi. Ako je stvarno kraj, pre mi deluje kao da će polako da vas skuvaju, kao poslovičnu žabu.

Ovo ne mrda nigde. Ako uskoro ne bude skoka, i BTC i SPX će da naprave death cross za manje od nedelju dana.

Pogledajte prilog 485254

Ako je poslednji kripto bull market stvarno već gotov, onda ulazimo u poslednji bear market. Ne znam, bonds se i dalje drže normalno, a bez njihovog skoka nikad slom ne može da se desi. Ako je stvarno kraj, pre mi deluje kao da će polako da vas skuvaju, kao poslovičnu žabu.
A ako nije kraj hoćeš ti imati nešto od toga? Pošto vidim da ti ne spominješ sebe u žabljoj čorbi :)

A ako nije kraj hoćeš ti imati nešto od toga? Pošto vidim da ti ne spominješ sebe u žabljoj čorbi :)

Imam i ja jedan mali ulog od jesenas, znao sam da je rizično, ali upside je vredeo rizika. Do sad je pola od tih para otišlo, neću ni da vadim ostatak, kad je otišlo tele, nek ide i povodac. Izgubio sam jednu veš mašinu, al ne žalim kad pomislim da je Medo najverovatnije izgubio ceo jedan stan, a sad gleda da li će još jedan da ispari. Još nije prekasno da se tržište konsoliduje i ja bar povratim moju siću, al sam je se odrekao kad sam kupovao, tako da nema štete. Osim šta ću morati da drugim parama kupim veš mašinu, jel'te.

Imam i ja jedan mali ulog od jesenas, znao sam da je rizično, ali upside je vredeo rizika. Do sad je pola od tih para otišlo, neću ni da vadim ostatak, kad je otišlo tele, nek ide i povodac. Izgubio sam jednu veš mašinu, al ne žalim kad pomislim da je Medo najverovatnije izgubio ceo jedan stan, a sad gleda da li će još jedan da ispari. Još nije prekasno da se tržište konsoliduje i ja bar povratim moju siću, al sam je se odrekao kad sam kupovao, tako da nema štete. Osim šta ću morati da drugim parama kupim veš mašinu, jel'te.

S’ obzirom da si “ulozio” jednu ves masinu, ne znam kako ti se da skoro svakodnevno pisati na ovoj temi i crtati/prepisivati grafikone od kripto influensera/analiticara. Mozes to vrijeme puno kvalitetnije utrositi… bar ja tako gledam na to, taj iznos nije vrijedan toliko potrosenog nicijeg vremena.

S’ obzirom da si “ulozio” jednu ves masinu, ne znam kako ti se da skoro svakodnevno pisati na ovoj temi i crtati/prepisivati grafikone od kripto influensera/analiticara. Mozes to vrijeme puno kvalitetnije utrositi… bar ja tako gledam na to, taj iznos nije vrijedan toliko potrosenog nicijeg vremena.

Generalno pratim ekonomiju i investiranje, tako da mi je kripto tu usput. A bio sam i nekada daleko više investiran u kripto, imao sam i po trećinu portfolija u kriptosima. Bilo je nekad mnogo više zarade uz mnogo manje rizika. Ovaj momenat je baš rizičan, zato i tako mizerni ulog.

Onda napred veš mašina pa neka bude i za mašinu za sušenje. A kod mede idemo na kafu u nov stan ako bog da. (Nararvno ako nas pozove :) )

Onda napred veš mašina pa neka bude i za mašinu za sušenje. A kod mede idemo na kafu u nov stan ako bog da. (Nararvno ako nas pozove :) )

Ma i ja kolegi trejderu želim sve najbolje, svi mi da ubodemo svaki vrh i svako dno i kupimo svu belu tehniku. :ROFLMAO: Daleko od toga da se radujem nečijoj nesreći, samo sam realan kako tržišta funkcionišu. Pogotovo ove zero sum teško manipulisane igre su vrlo brutalne. :censored:

Gde god da ide tržište može se zaraditi, treba da pratimo manipulatore i to je to... "Samo" ih treba prepoznati :)

Nazad
Vrh Dno