Nije jedini...Medvjed nam je jedini optimista za zelenilo, gdje su bikovi😃
Bice, ali ne kao sto je bila prosli put. Trazili ste regulacije, blackrock usao u kripto. sad kupuju ispod stola, a prodaju preko menjacnica. Menjacnice same sebe hakuju, svi manipulisu....Nema je danas, ali to ne znači da je neće biti uskoro (mesec, dva).
Sve je ovo normalno za kripto. Ne nasedajte na lokalna dešavanja.
Ja sam poslago ordere za BTC od 92 do 82 ( na svakih 1000$ razlike po jedan order ) i ETH od 2200 do 1700 ( na svakih 100$ razlike po jedan order ) .
Decembra 2020-e si nam se pridružio, imaš svega 6 poruka, a sve znaš. Svaka čast.Mislim da i da smo prosli dead cat bounce, mozda bude jod jedan, ali mi deluje da je bik zavrsio svoju priču i da sada medo krece do narednog ciklusa za 2,3,4 godine.
Ko je sada usao na piku preporuka je strpljenje i cekanje nikako prodaja.
Pricam za hodl,a ne za trejdovanje.
Sve sam to prosao 2017te.
Nemojmo sputavati iznošenje mišljena(pa čak i kada su pogrešna😂),nije merilo ni broj poruka a ni datum ulaska na grupu,meni pise da sam od 2021 a u stvari sam od 2016 ,tada je je neki željko o Xrp-u kao saj o ltc,i one svade La i ,,vaneta,, ,elem ako je i neki rezon poslusati ili razmotriti misljenje starog člana onda je Goldijeva poruka da je bul prosao bilo itekakvo upozorenje,zasto Goldijeva? Zato sto je ovde od pocetka a i nalazi se u grupi na diskordu sa La(ivrv firmira misljenje prema prestizovim analizama),tamo sam bio 2018 pa me izbacili zbog ne ucestvovamja😂😂 i da ne tupim u prazno kupih xlm na 0.273(prodao u nedelju na 0.33) 5k komada i postavio order za ltc na 104 za 15kom jer verujem da ce se vrateDecembra 2020-e si nam se pridružio, imaš svega 6 poruka, a sve znaš. Svaka čast.
mediokritet = neko jede list od kupusa a neko jede meso.
Iskrenonsad jurim ulaz i sa ostatkom novca -> ( verovatno u altove opet ).
Bolje da nije bio takav kakav je bio...Ispravka, prihvatam da je vikend bio zelen 😄
Decembra 2020-e si nam se pridružio, imaš svega 6 poruka, a sve znaš. Svaka čast.
Goldi, brate izvini, nisam znao da si ti.Ne znam ja ništa i u samo jedno sam siguran,a to je da će vreme pokazati 😉
plasim se da je u decembru bila alt sezona da ta koju smo mi cekali vise nepostoji samo nam niko nije rekao ili mi treba da shvatimo da ce alt sezone biti kao sto je bia decembarska i da pola ATH od sada je premija.Dobro bi bilo da se podsetimo malo šta je to alt sezona.
Ako se kojim cudom vrati na 90-92 bezim u stable ponovo..
Ja imam samo jedan profil, sto moze administracija provjeriti nikad nisam koristio duple profile ni na jednom forumu niti u jednoj grupi. Kad imam nesto da kazem pisem sa svog profila i na svim viber, slack, discord grupama sam pod istim nickom, tako me ljudi znaju a te djecije igre da koristim neke duple profile ne prilici mojim godinamaGoldi, brate izvini, nisam znao da si ti.![]()
I ja sam tu, nemoj mene da zaboravite 😉Nije jedini...
Sad sam i ja optimista![]()
Kažu iskusni kupuj kada pada prodaj kada raste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari