Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Kako stvari stoje zvonilo je za kraj casa. Idemo na veliki odmor

Bybit je vec vration 600 miliona na likvidacijama. Kao slucajno im se posrecilo.

Prilozi

• Screenshot_2025-02-25-09-03-01-952_com.android.chrome.png
    Screenshot_2025-02-25-09-03-01-952_com.android.chrome.png
    162.9 KB · Pregleda: 42
Btc se sad verovatno vraca na 92-93k dok se ne otvore berze. Etf krece sa cenom od kad se zatvorilo trgovanje, pa ima prostora za arbitrazu.

Mislim da i da smo prosli dead cat bounce, mozda bude jod jedan, ali mi deluje da je bik zavrsio svoju priču i da sada medo krece do narednog ciklusa za 2,3,4 godine.
Ko je sada usao na piku preporuka je strpljenje i cekanje nikako prodaja.
Pricam za hodl,a ne za trejdovanje.

Sve sam to prosao 2017te.

trenutno nema osnova za reversal, nove trampove tarife samo prave jos veci problem, gledajuci 1d chart vidi se da je btc uradio douple top, ovo ide dole verovatno do 65-70k, to dump od 20-25% i onda mrcvarenje do kraja ove ili sledece godine ako se ne desi nesto korisno za kripto

Jos jedan pokazatelj da je BTC kralj a altovi su go k.

A to iznosenje neargumentovanih tvrdnji da ce se ponoviti alt sezona od pre par godina polako dolazi u rang sa morbiusovim dugogodisnjim tvrdnjama da ce se desiti krah svega, ukljucujuci i kripta i da ce sve otici na 0.

Istina je u najboljem slucaju negde na sredini.

mediokritet = neko jede list od kupusa a neko jede meso.

Uhvatio sam malo vremena pa da napisem koju.
Ja sam poslago ordere za BTC od 92 do 82 ( na svakih 1000$ razlike po jedan order ) i ETH od 2200 do 1700 ( na svakih 100$ razlike po jedan order ) .

50% novca mi je u tim orderima od kojih su neki prosli sinoc i danas.

Iskrenonsad jurim ulaz i sa ostatkom novca -> ( verovatno u altove opet ).

A ako mi prodju svi orderi onda cu sigurno da ubacim ostatak u nesta...

Posmatram chart na poslu pa sad... kako bude.

Nemam 100% definisanu cifru gde bi uskocio posto pokusavam da procenim koliko smo daleko od kraja pada..

Sve ovo sa idejom da prodam cim vidim naznake oporavka.

Iskreno ja sad jurim "dead cat bounce" ( barem je tako u mojoj glavi i ne sanjam uopste o All Time High-evima )

Mislim da i da smo prosli dead cat bounce, mozda bude jod jedan, ali mi deluje da je bik zavrsio svoju priču i da sada medo krece do narednog ciklusa za 2,3,4 godine.
Ko je sada usao na piku preporuka je strpljenje i cekanje nikako prodaja.
Pricam za hodl,a ne za trejdovanje.

Sve sam to prosao 2017te.
Decembra 2020-e si nam se pridružio, imaš svega 6 poruka, a sve znaš. Svaka čast.

Decembra 2020-e si nam se pridružio, imaš svega 6 poruka, a sve znaš. Svaka čast.
Nemojmo sputavati iznošenje mišljena(pa čak i kada su pogrešna😂),nije merilo ni broj poruka a ni datum ulaska na grupu,meni pise da sam od 2021 a u stvari sam od 2016 ,tada je je neki željko o Xrp-u kao saj o ltc,i one svade La i ,,vaneta,, ,elem ako je i neki rezon poslusati ili razmotriti misljenje starog člana onda je Goldijeva poruka da je bul prosao bilo itekakvo upozorenje,zasto Goldijeva? Zato sto je ovde od pocetka a i nalazi se u grupi na diskordu sa La(ivrv firmira misljenje prema prestizovim analizama),tamo sam bio 2018 pa me izbacili zbog ne ucestvovamja😂😂 i da ne tupim u prazno kupih xlm na 0.273(prodao u nedelju na 0.33) 5k komada i postavio order za ltc na 104 za 15kom jer verujem da ce se vrate

Iskrenonsad jurim ulaz i sa ostatkom novca -> ( verovatno u altove opet ).

Potrosio sam sve pare..

Sad sam pukovnik ili ***...

Ako se kojim cudom vrati na 90-92 bezim u stable ponovo..

Ako ne .... -> treba biti optimimista izvlacio sam dobar deo profita jednom u zadnje dve godine..

Srecno svima ljudi...

Ja ne znam sta ko i kako treba da radi, jedino sam u stanju da kazem sta ja radim ( trudim se da budem pametan za sebe ) pa ako nekome znaci eto...

Goldi, brate izvini, nisam znao da si ti. :)
Ja imam samo jedan profil, sto moze administracija provjeriti nikad nisam koristio duple profile ni na jednom forumu niti u jednoj grupi. Kad imam nesto da kazem pisem sa svog profila i na svim viber, slack, discord grupama sam pod istim nickom, tako me ljudi znaju a te djecije igre da koristim neke duple profile ne prilici mojim godinama ;)

Sto se tice ove danasnje situacije sa krahom crypta nazalost u nekim zadnjim porukama sam pisao da je svaki ciklus kraci, potajno sam se nadao da imamo vremena tamo do aprila, ali izgleda da je to bilo samo nadanje, opet kazem nazalost ali izgleda kao realnost.

Ja sam altove napustio u proslom ciklusu pa cak i ETH za koji sam bas bio vezan, ali uvidio sam kroz sve ove godine da je BTC jedan a ostalo su sve altcoini podlozni velikim oscilacijama i iz ciklusa u ciklus sve imaju manji rast, dok btc kao sto vidimo iz ciklusa u ciklus pomjera ATH e to je upravo bio razlog to dugogodisnje iskustvo da napustim altove i fokusiram se na BTC.

Za mene je iskreno cjena od 100k bila odlicna i kao sto kolege iz neki drugi grupa znaju ja sam shortovo sve iznad 100k neki su me pratili i bas fino zaradili. Opet kazem 100k je za ovaj ciklus odlicna prilika a ko je cekao iznad toga boze moj, strpljenja ako ne u ovome ciklusu mozda u nekom narednom ufati i 150-200k

Nazad
Vrh Dno