Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Tužan i bedan vikend.

Ovo vazi i za mede i za bikove ...

Jedino sto moram da primetim i mislim da je bitno jeste da je Etherium pokazao snagu u odnosu na Bitkoin zadnjih par dana ( sto daje neku nadu altovima za narednih 3-6 meseci.. ),

Ali ako cemo relano ovo je totalno mrcvarenje svih nas....

Cekamo Godoa i dalje...

Odlican vikend, prva nedelja da nije bilo krvoprolice i istresanje.

Zašto sad opet dump? Ovaj od jutros u 1.30? What's the news?

Zelenski ponudio ostavku 😀. Ne mora neka vest uvek da bude uzrok dumpa.

Upravo uskocio ponovo u zurku ( samo etherium uzeo i nesta sitno LiteCoin )

Ako BTC ode par % gore izlazim ako ode par % dole valjda cu biti tu da ne izgubim previse Laku Noc ...
Oko 5% gubitak 😡😡🤬💩 .. ( sinoc u 3 sam se probudio i prodo sve u polu snu )

Zaj**i ovo ... Cekam se dalje prokletu kapitulaciju / korekciju ...

Ne znam kojom logikom si isao. Ali je u ovom ciklusu mahom bilo, ETH korak napred, pa 2 nazad. I udjes bas kad je iskoracio.
Od etha mislim da nece biti nista u ovom ciklusu, tek u narednom. Kada se masa smori i krene da rasprodaje eth za kikiriki.

ETH je rastao samo zato jer je Bybit kupovao da popuni rezerve. Sinoc su objavili da su kupili dovoljno i tad je krenuo pad.
A uz to i Binance prodaje ETH. Bice zanimljivo narednih par dana.

Prilozi

• IMG_20250224_122000_665.jpg
    IMG_20250224_122000_665.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 35
Infini banka hakovana za 50m usdc

Ne znam kojom logikom si isao. Ali je u ovom ciklusu mahom bilo, ETH korak napred, pa 2 nazad. I udjes bas kad je iskoracio.
*** mislio sam da se stanje ETH okrece jel je izgledao bas bas lepo za vikend i da je doziveo dno sa onom kapitulacijom na 2000 koju sam propustio..

Ali covek je objasnio sta se desavalo u postu ispod tvog..

Boze moj uteha mi je sto znam da sam propustio bas velike gubitke sedenjem u USC-u zadnjih par meseci.

Stavio sam ponovo ordere kao ranije i kljucanje po zivcima se nastavlja.

a pritom je Bybit kupio 1.4B ETH i ovaj balvan dokupio 20k BTC (2B$) i nista.

Kad se pogleda šira slika, nema više šta da vozi cenu na gore. Početkom pošle godine je to bio ETF hajp i onda u novembru pobeda Trampa koja je pokrenula opet sve. Sad kad je Tramp došao zvanično na vlast, kripto je stavio po strani i bavi se drugim stvarima, a ljudi su očekivali bog zna šta. I sad postoji ta praznina, šta je sledeće?! a kad postoji ta praznina logično je da će market u korekciju.
Verujem da će se pojaviti sledeća velika vest koja će da pokrene opet sve kada dođe vreme za to.

Poslednjih par meseci cena BTC-a se odrzava na racun altova. Sve kao cekam da krene malo gore s nekim lepsim vestima, da se ovo resi u Ukranjini...
Ne bi valjalo da odemo preduboko ali ovo s kradjama ne pomaze.

Nazad
Vrh Dno