Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Ja sam napunio vrece i cekam rasplet, s’ tim da se ne bih smio kladiti da nece biti pada ispod 40k. U skladu sa tim imam 6-cifreni iznos USDT na mjenjacnicama koji cekaju ako se desi ta veca korekcija. Ako se ne desi, ukrcacu se i sa ovom sumom dodatno usput, na par novih altova na kojih imam pik.
U cold-u su Btc, Eth, Ltc, Xmr. Od “novih” novcica, Dynex, Kaspa, Karlsen, Radiant, Xch, Raven, Alephium, Ergo.
Uglavnom, ne vidim kako ove godine iko moze biti u minusu na iole normalnom kripto projektu, osim Morbiusa :D.
 
odsvirao kao sto je i ICP odsvirao 😄

Ja sam napunio vrece i cekam rasplet, s’ tim da se ne bih smio kladiti da nece biti pada ispod 40k. U skladu sa tim imam 6-cifreni iznos USDT na mjenjacnicama koji cekaju ako se desi ta veca korekcija. Ako se ne desi, ukrcacu se i sa ovom sumom dodatno usput, na par novih altova na kojih imam pik.
U cold-u su Btc, Eth, Ltc, Xmr. Od “novih” novcica, Dynex, Kaspa, Karlsen, Radiant, Xch, Raven, Alephium, Ergo.
Uglavnom, ne vidim kako ove godine iko moze biti u minusu na iole normalnom kripto projektu, osim Morbiusa :D.
Daj bre sklanjaj taj LTC šta će ti to u životu 😄
 
Da, na LTC-u će da se baš ubuli. Sa druge strane, na XMR-u može fino da zaradi. Novičić pred kojim je svetla budućnost.
 
Pred njim je svetla buducnost otkako je izasao i corak, nista za sada. Skoro kao LTC. Kad sam ja digao ruke onda je to kraj. Toliki potencijal koji tapka u mestu.
 
Sta znam i XMR je meni onako, prosao silne bullove itd. Ne bih se uopšte kladio na te matore coine koji imaju prevelik baggage za sobom.

Bolje nesto novo sto se kreće kroz uncharted teritoriju. I treba pratiti nove narative, Ai, DePin, GameFi, GambleFi itd.

Mislim ima toliko izbora coina koji imaju mnogo veći potencijal da nema potrebe držati se tih dinosaurusa.
 
Umesto XMR postoji (navodno ruska) varijanta Zephyr Protocol... ZEPH... ima svoju mrežu i raste... a vrlo novi coin. Kad bih imao love to bih ili kopao ili uložio u to.
 
Stigosmo do magicnih 48 k, kao sto sam pre par meseci i projektovao (ne vidim quote o proslogodisnjim postovima, pa cu staviti link https://forum.benchmark.rs/threads/diskusija-o-cenama.305726/post-6855540)
U tom postu sam korekciju stavio koja moze ici do 25k. Mislim da to u sadasnjim okolnostima nije realno. Ako bude neke ozbiljnije korekcije,zbog ovog ludila oko ETF, onda je max oko 32k. (navodno dnevna potraznja je u proseku oko 10k BTC-a, majneri daju 900 komada, a GS je poceo da posustaje sa prodajom). Ali nije to poenta ovog posta. Hocu nesto interesantno da postavim sto do sada siguran sam nigde niste videli (jer ovo prvi put obelodanjujem;)), a radi se o patronu kojom se svi znacajni otpori i potpore javljaju kod BTC-a. Samim tim i o predvidivosti sledeceg otpora ili potpore. Od momenta kada je BTC bio 2k(a i ranije ali me mrzelo da idem u sitna crevca) pa do OTH, svaku cenu sam duplirao. Npr 2k-4k-8k...(puna plava linija). A onda sam svaki razmak prepolovio (izmedju 2 i 4 je 3k, izmedju 16 i 32 je 24k). Tamo gde je orpor i potpora na punoj liniji, stavio sam :), a tamo gde je na pola (isprekidana linija), stavio sam 👆. I da vise ne tupim, evo slike pa se spremite ili za 32k ili za 64k;). Happy trading

P.S. btw na slici se vidi i Cup & Handle koji nas takodje vodi na 64k
 

Prilozi

  • SMESKO.png
    SMESKO.png
    116.7 KB · Pregleda: 135
Hogar u vek ima odlične postove. Ja sam uglavnom završio sa kupovinama, ali ako BTC stvarno ode do 32K, onda ću uzeti još malo sigurno.
 
Ja sam prodao BTC na 48k. Nek ide zivot. Da vidimo sta dalje. FOMO ce me raditi samo tako ali krastavac. Probacu da iskuliram max sto mogu ali znam sta me ceka. Ceka se i skok DCR-a, ARK-a i STRAX-a u medjuvremenu.
 
Svaka čast na hrabrosti ali mislim da si poranio sa prodajom. Razumem razmišljanje tj logiku da će se odbiti o 50K ali mislim da o toga neće doći i najverovatnije će se desiti da dugo i neizvesno čekaš ponovni ulaz i da to može biti približno ista cena čak i posle dugo čekanja.
 
Ne razmisljam ja puno oko toga. Bacio sam pogled na Binance i video gde je cena i to mi je ok. Sta ce se dalje desavati videcemo. To niko ne moze da zna a logika i kripto znas i sam da nisu povezani. Ako odemo mnogo gore to je super za ostatak mog portfolia jer ce BTC sigurno povuci i ostale coin-e za sobom i to me uvek tesi. 😀

Uostalom nisam prodao sav BTC. Ako je najgora stvar koju sam uradio u kriptu prodaja BTC na 48k i on nikada ne padne ispod te cene neka bude. Svakako ce biti dobro. Ali igramo se. Trejdovanje je uvek rizik.
 

Prilozi

  • Screenshot_20240212-140720.png
    Screenshot_20240212-140720.png
    51 KB · Pregleda: 96
Mnogo je velika prodaja na svim menjačnicama, tako da, jako teško može da krene uzbrdo.... Kad bolje razmislim, možda i ja prodam malko BTC... Ali @CTR99 je izgleda u pravu, ima da se vozimo u stranu samo tako, sve do halvinga...
 
Prodavao sam LINK poslednje 2 nedelje po planu, sve uredno sa profitom od nesto vise od x2.
Poslednji order usao na 16.7 jer sam isto tako bio ubedjen u odbijanje od toga pa kupovini po 20+% nizim cenama.
Umesto toga je od tada skocio 20+% i sad samo mogu nemocno da gledam.
 
Ja sam već pisao kako sam prodao AVAX na $18.5... Ne trejdujem do daljnjeg, samo HODL.
 
Probice BTC 50000, a onda će i moji ALT-ovi da krenu na gore.
Ići će i LTC preko 100, samo strpljivo.
Saj, čini mi se da si ti rekao da LTC zna nekoliko meseci nakon svog polovljenja da iznenadi.
Budi malo optimista, ja jesam.
 
btc probio 50K$

edit:
nah brzo se odbio nazad
 
Poslednja izmena:
Ja sam mislio da će da se sunovrati, kad probije toliki zid... ali naći će negde ležište oko 50k a?
 
Sad se drzi tu negde, cekaju da se popune orderi pa ce kontra od vecine ;)
Moraju da ih pociste. Mozda jedna ili 2 korekcije na 49K i idemo gore. A mozda samo i ode gore na 52-53K. Polako krece ludilo, pocinje da se oseca elektricitet u vazduhu ;)
 
Nazad
Vrh Dno