Drugi uređaj u dečijoj sobi, već nekoliko dana ne može ništa da se pusti..
Ostaje mi još samo da polupam uređaj, sve sam drugo probao..
Pozdrav svima. Imam jedan prilicno iritantan problem boxom. Posle dana negledanja, daljinski je neupotrebljiv, box ne prima signal. Tek posle restarta radi. Ima li neko nekakvo resenje?
Zna li ko ima li dodatni stb za drugi tv?
Evo našaoAplikacija HBO Max je dostupna za aktivaciju preko naših tarifnih paketa koji podržavaju ovaj servis, kao slot, ali se još uvek ne nalazi kao deo u okviru platforme HBO Premium.
Lep pozdrav!
Zdravo,@Yettel Srbija Da li ima vesti za Android TV app i release date?
Sram vas bilo!!!Zdravo,
Svakodnevno na našem sajtu objavljujemo sve novitete i promene u samoj ponudi, pa ti savetujem da nastaviš da nas pratiš za sve informacije vezano za Hipernet uslugu 🙂
Hej zdravo,Sreća pa ovde na forumu imamo informacije iz prve ruke.
- Hoće li da pada sneg sutra?
- Zdravo, pratite situaciju kroz vaše prozore i prvi ćete saznati.
strasno !!!Zdravo,
Svakodnevno na našem sajtu objavljujemo sve novitete i promene u samoj ponudi, pa ti savetujem da nastaviš da nas pratiš za sve informacije vezano za Hipernet uslugu 🙂
U prevodu, nema ništa od Android TV aplikacije još?Zdravo,
Kod mene nisu otklonjenje jos uvek. Da li znate kad ce biti? Nemam ni internet ni televiziju od sinoc.Pozdrav svima, sinoć su postojale smetnje u funkcionisanju Hipernet usluga, poteškoće su sada otklonjene ukoliko je potrebno možete pokušati sa restartom, svakako ekipa podrške vam stoji na raspolaganju. Hvala na strpljenju kao i razumevanju.
Lep pozdrav!
tako personalizovan pristup svakom korisniku 😀Hej zdravo,
Kucni nam u inbox za više informacija.
🙄
Hahaha joj isto mi se desilo. Iskreno bio sam bezobrazan. Ako se nisu setili kao starom korisniku da ponude pogodnosti po isteku ugovora, novog nece ni dobiti. Barem dok ne istekne yetel a oni ne ponude jeftinije.Zvala me pre 10-ak dana neka njihova da mi nudi SBB 12 meseci besplatno haha, znači oni čekaju da raskinem ugovor nakon 15 godina da bi mi nudili pogodnosti 🙄
Rekoh zakasnili ste i aj ćao.
Dobra je aplikacija, sve lepo radi, a web je i najbolji deo Hipernet priče, tu bukvalno sve radi savršeno, i stream je brži nego preko samog boxa. Znači za web čista petica (od nula do pet)Nisam imao priliku da isprobam Hipernet TV app na mob pa me interesuje kakva su iskustva što se tiče kvaliteta slike? Takodje ako je neko koristio preko browsera na laptopu?
Ja sam im to za "favorit listu" (tzv. Moji kanali ili Moj izbor) tražio još u decembru 2021. I od onda iznova tražio barem još 3-4 puta do danas. I svaki put isti odgovor: Radimo na tome, biće uskoro.... Jedino što se od tada novo desilo je da su poboljšali EPG ali su ukinuli brzu listu kanala pritiskom na levi kursor i brzi pristup listi-pregledu emisija na tom trenutnom kanalu koji gledamo pritiskom na donji kursor.@Yettel Srbija Mogli biste da dodate pretragu na web-aplikaciji... A i na interfejsu iste na box aplikaciji da poradite. I da dodate "favorites" opciju - da korisnici sami zakače omiljene kategorije, filmove, serije, kanale koji će im se pojavljivati po karticama...
Ја сам повезао, ради солидно, нема свих команди, али то је и очекивано, на пример Mute дугме не постоји на Еон даљинском, ЕПГ дугме такође, али основне функције раде без проблема, у ЕПГ се улази кликом на Back стрелицу, не сећам се само како беше на ону почетну страну, тј. данас на програму страну може да се оде.Da li je neko isprobao EON-ov daljinac SDOTT0202 na ovom Hipernetovom boxu?
Pisalo se ranije kako taj EON-ov bluetooth daljinac može da radi na svakom STB-u, samo se preko Bluetooth-a poveže-upari sa nekim boxom.
Pa me zanima da li je neko to pokušao i na ovom ZTE BOX-u i kako mu je isti radio na Hipernet aplikaciji? Da li se može normalno rukovati svim funkcijama - Mute, Back, Menu, TV, EPG, REC, Info, Pause, Search,... ili radi samo ono najosnovnije (kursori, menjanje kanala, zvuka, paljenje-gašenje,...)?