Sto se tice deljenja itema, naravno da ce uvek biti "poznati" ljudi i streameri koji ce dobijati dzabe stvari, ali ovde pricam o prosecnom igracu kojem bi cesto bilo drago da moze da pokloni item koji je nasao prijatelju sa kojim igra, itd. Naravno da je precica, ali daleko od toga da je kao AH gde si mogao svakog karaktera da opremis za manje od dva minuta.
Pa ako nisu acc bound, ne treba ti ni 2min, vec 10sekundi.
Ja igram dugo, ti si nov, tek si dosao na lvl 60-70, bacim ti na pod opremu za 200k dpsa.
Preskocio si 200-300 sati igre, polakog apgrejda, igranja mp1 pa mp2 pa posle pola godine mp10.
Ili pustis AH, da su svi ravnopravni (manje vise, da ne ulazimo u pricu o itemima iznad 2bil i zasto Blizz ne ume da podigne taj cap na AH i ispravi zero bid bug), ili stavis acc bound ogranicenje.
Sistem sa trejdom je isto sto i AH, ali treba da ulozis vise vremena kako bi uspesno odradio trejd.
Nije 2000, treba ti 800 da popunis capovane, a main statsi su neograniceni.
Znaci p800 ce biti neki breaking point
🙂
Mislim da nece biti potrebno puno vremena za to.
A stash ce sluziti sigurno, recimo trebace ti 5-6 specificnih itema za thorns build, pa isto toliko za stun build.
Kako nemas AH, moraces da cuvas iteme ako zelis da promenis build. Po meni ce stash biti mozda i mali za te potrebe.
Trenutno WD koji igra zero dog proda iteme i kupi one za cob.
U ekspanziji ces morati da ih nadjes, cuvas dok ne nabavis sta ti je potrebno.