Šta je novo?

Diablo 3

Taman su vam napravili da ne kukate po benchu kako igrate 15 sati i nishta vam ne pada.

Jel mislite da se isplati prodati sad iteme koji nesto vrede po cenu da ostanemo sa ogoljenim likom?

ako neces igrati, prodaj

Pa kontao sam uzeti expanziju kad izadje. Ali razmisljam ako prodam iole dobre iteme koliko cu moci sa tako ogoljenim likom igrati nastavak :/

Ja mislim da bez iole normalne opreme nema sta da tražiš pri ulasku u expanziju još povrh svega nemožete ni da kupiš... Tako da razmisli dobro pre prodaje... Ja sa barba neskidam ništa...

E pa upravo vas zbog toga i pitam za misljenje :)

u ekspanziji nema AH i svi legendary itemi su account bound.
To znaci i da nema zurbe, nema trke ko ce prvi da se nabudzi i da farma najteze stvari, da ima najbolji drop, pa da trejduje i prodaje iteme.
Iako cemo igrati online i zajedno, igra nece imati nikakvu ekonomiju i skoro pa ce liciti na single player. Jedino ce biti omoguceno vremenski ograniceno trejdovanje rare itema, ali rare itemi ce brzo biti prevazidjeni.

U prevodu ja mislim da ako moze da proda neke iteme sad za evre, neka i uradi to i sacuva ih za buduce blizz igre.
Trebace mu dan-dva igranja vise i nece biti razlike u odnosu na nekoga ko je sacuvao svu opremu, makar ona sad vredela i 50bil.
Jednostavno, i najprostiji rare itemi lvl 65-67 su mnogo jaci od najboljih koje sada imamo, a sta pricati za lvl70.

Da je ovo WoW, verovatno bih savetovao cuvanje opreme, da se sto pre izleveluje, ali koliko sam gledao strimove RoS bete, mislim da je uzaludno.

Ja cu najverovatnije da krenem sa Crusaderom lepo od pocetka, bez ikakvog geara.

Poslednja izmena:
E pošto igram ovde sa vama jel moguće da neko ko ima evricA na accountu kupi za mene ros i ja da se ne cimam i da tom ko kupuje dam žive pare

Ja mislim da je to nemoguce... Pare su ti vezane za account kao i sve sto kupis.

za sada je moguce sa tim parama na akauntu jedino sebi da uzimas igre.
Nema nikakva opcija gift game, kao sto ima na Steamu.

moze i to da se zaobidje, recimo ti postavis neki retardiran item za npr 50e, i neko sa foruma ga kupi. Ti dobijes 49e na akauntu da kupis sebi igru, a on pare na ruke.

Zna li neko sta su to riftovi, je li to nesto vezano za ekspanziju i gdje je ova zona sa onoliko goblina?

Bravo dbravez ja se nebi setio toga nikad... Imaću to u vidu ako neko ima viška na accountu

Zna li neko sta su to riftovi, je li to nesto vezano za ekspanziju i gdje je ova zona sa onoliko goblina?

Riftovi su novi "endgame" ala mape iz PoE, samo bez mogucnosti modifikacije. Zavrsavanjem Bounty-ja dobijas orbove sa kojima otvaras nove riftove.

za sada je moguce sa tim parama na akauntu jedino sebi da uzimas igre.
Nema nikakva opcija gift game, kao sto ima na Steamu.

Ja koliko sam procitao kad kupujes igru, imas opciju da izaberes da key saljes na mail, neciji mail, koga zelis da obradujes sa kljucem za igru.

Samo sto je caka sto to mozes samo da uradis dok ne kupis igru sebi, jer onda ne mozes vise da pristupis kupovini te igre.

Jel to nije tacno?

moguce, ali ne znam kako to da proverim :)

Can I send an item as a gift?

You can designate digital downloads as gifts. Doing so will send a transferable authentication key to the email address of your choice. For other products that you wish to gift to someone, simply add their address to your Address Book and send the order there.

Can I send an item as a gift?

You can designate digital downloads as gifts. Doing so will send a transferable authentication key to the email address of your choice. For other products that you wish to gift to someone, simply add their address to your Address Book and send the order there.
Bas to!

Versus aj uloguj se na svoj bnet akaunt i probaj da kupis Diablo 3 nekome kao gift.
Ja ne vidim nigde opciju, pise mi samo "already owned" i nudi download.

Moguce da postoji negde opcija, ako je tako onda su je dobro sakrili.

To je sarena laza, trazio sam ja tako da posaljem HotS sam sebi sa jednog bnet acca na drugi i nema.. mislim, ako uspes svaka cast, ali od mene imas glas da ne moze :p.

Mislim da se mora uzimati u Blizzard Store-u, posto preko samog B.net accounta ne mozes da kupis vise kopija osim WoW-a.

Ma nikako ne moze, cak ne pricam ni za bnet balance nego karticom ne mozes da kupis na jednom accu i posaljes na drugi. To sam hteo jer kad koristim karticu na vise accountova pozatvara mi sve i onda moram sa njima da se smaram 3 dana, pa sam hteo sa karticom koja je bila povezana na jedan da kupim gift i posaljem na drugi, i nisam uspeo.

Vidis da pise gore beta, a ovo uopste nije bilo ovakvo po izlasku HotS.. moguce je da su uveli, a veca je sansa da i dalje ne radi jer je i onda bilo "send gift" pa kad kliknes, izbaci ti da imas igru vec i umesto buy je zeleno dugme "download"...

Ako moze (a to treba da se proveri), ja se izvinjavam, moja greska sto delim informacije koje ne vaze :S:.

opa ovo je novo :)
probao sam sad i mogu da kupim D3 kao gift, samo upisem na koji mail hocu da posaljem.
hvala za link Versus

39.99e je igra, ocekujem da ekspanzija bude 29.99 :)

opa ovo je novo :)
probao sam sad i mogu da kupim D3 kao gift, samo upisem na koji mail hocu da posaljem.
hvala za link Versus

39.99e je igra, ocekujem da ekspanzija bude 29.99 :)

Bilo bi to jako lepo kada bi expanzija kostala 29.99 ali ostaje nam samo da sacekamo da vidimo sta su balvani odlucili koju cenu ce ovaj put da odvale.

pa on sta god da igra ima toliko viewers :D

Vrh Dno