Šta je novo?

Diablo 3

Znači meni će ovaj novi d3 da legne ko budali šamar :), ja se baš razigro sa ovim diablom :D .
Ako može za nas sa jeftinim ulaznicama da ne kažem početnicima, šta nam je najbolje činiti?
Par stvari mi nije jasno,sad kad izađe ovo čudo "otključavaju" lvl, šta je sa paragon level (ili ja mešam babe i žabe)?
Vidim da se gađate sa nekim izrazima loot 2.0 i par skraćenica, koje to novine donose tj. šta se u igri menja u odnosu na sadašnju.
Nikako to ne mogu da pohvatam već zadnjim 10 strana :d .

Polako otkrivam blagodetei trošenja golda u d3, ako može pomoć kako da krenem u sakupljanje istih :), za sad kolege sa foruma pomažu ali nije to poenta ;) .
Ako može savet neka kombinacija nivoa koji daju fino zlato.
Naravno AH je keva za to, samo moram da pratim malo da vidim šta se kako kreće zaJbo sam se sa onim višak knjigama dao sam bud zašto :( .

Za sad toliko, hvala unapred.

kolko sam ja video imas odmah na pocetku odkljucano Normal, Hard, i Expert i oni se skaliraju na po lvl koji si

ako si lvl 50 a igras hard onda si na hard(50) posto se skalira tezina sa trenutni nivo lika

a torment odkljucas na lvl 70 i ima ih 6 tezina znaci troment 1 do 6

na torment 6 sam kod moldrana video da je bonus exp skoro 3500% :d

Za Torment 6 kažu da je daleko teži od trenutnog MP10.:)

Naravno, težina je jedna od stvari koja će do finalne verzije doživeti ko zna koliko podešavanja i promena, Blizz će pratiti feedback od beta testera...

Reaper of Souls Secret Level

za solo nema vise glass cannon buildova ako ocete na najtezi nivo,group play i like ;)

pa da, izbacili su life steal i to ce sad u potpunosti promeniti nacin igranja.

pa da, izbacili su life steal i to ce sad u potpunosti promeniti nacin igranja.

Sta god ubacili, izbacili sa izlaskog AH iz igre i postavljanjem pravog dropa, a ne kontrolisanog moci ce normalno da se igra.

67oz.png

:d:d:d

Vidim da se priča da može da padne najbolji gem, mada ja to nisam video do sada gledajući stream... Da li prodavati gemove na AH dok može?

trenutno moze da padne u beti, ali mislim da nece moci u final release

Neke ocigledne stvari ce verovatno biti nerfovane u sto brzem roku, npr. legendary rukavice sa trajanjem shrine buffova po sat vremena, Crusader-ov mount, itd.

Mnoge stvari su sada namestene za svrhu testiranja, nece biti iste u ekspanziji kao sada na strimu.

Za ljude koji misle da Loot 2.0 nije "rewarding":

Kripparian upravo radi rift u kojem je nasao po tri grupe od oko 10-15 goblina. Druga mu je dropala 4 legendarija u roku od 3 sekunde, treca 2. Sve to u roku od 30-40 sekundi. Jos nije zavrsio mapu, a broj legendarija je trenutno 10. Ne znam koliko ce imati smisla ako ostane ovako do release-a.

EDIT: Zarada od oko 200 miliona golda samo od bountija danas, tako da ljudi ne treba da brinu oko prodaje, skupljanja golda, itd. za sada.

Poslednja izmena:
Dobro, logicno je da je malo vise nateran drop zbog toga sto je Beta, pa da bi se brze isprobalo sve. A delom i u marketinske svrhe.

A i većina strimera koristi ubagovane skillove i affixe na legendary itemima, pa faceroll-uju Torment 6, što im donosi tonu odličnog loot-a.

Nisu streameri krivi sto su ocigledno doveli nesposobne dizajnere u PC dev team, kad ne mogu da razumeju eventualne posledice pravljenja itema koji produzavaju shrine buffove na sat vremena. Isto to vazi i za prstenje koji daju damage immunity. Pomislio bih da nisu imali iskustva sa D3 ranije. Sto je najgore, cak iako je to mozda bila ideja jednog coveka, ostali su se morali sloziti, sto uopste ne daje nadu da su sposobni da balansiraju generalno. Nije ni cudo sto nema smisla igrati bilo sta osim Crusadera trenutno.

Cilj bete je da se pronađu bagovi i izbalansiraju stvari... ;)

Poslednja izmena:

A cilj streamera je da pokaze sto vise "Cool" stravi. Tako da jedan streamer bas i nije neki pravi Beta igrac. Oni su tu vise zbog marketinga.

Isto tako nije izgovor "Pa beta je, u retailu nece biti tako" za sve zivo. Iako su vec vise puta dokazali da je minorna D3 populacija voljna da igra poluzavrseni proizvod daleko posle izlaska.

Au čoveče, al' si negativan... :)
Game breaking i ekstremno OP stvari će biti sređene, to i jeste svrha bete, nisu developeri retardirani.:)

A kako su resili igru, za onog ko ne kupi expanziju :) sta ce biti ponudjeno, loot2.0?

Pa koja je svrha onda pokazivati nesto cega kasnije nece biti. Oni mesto da naprave igru i da je tako puste da je ovi testiraju i da se tako ispravljaju greske i onda kada se sve greske pronadju dobijemo konacno finalan prozivod a ne ovako ubacuju ko zna sta sve a psole toga ce sve to da nerfuju ili izbace i opet ce da bude bagova. S*ru pa se mazu. Sada mi je jos lakse sto sam prodao nalog a jos cu debelo da razmislim da li cu da im ovaj put poverim pare i da kupim polu prozivod.

pa realno ovakav beta test i nije za public, sve kompanije ovakav vid testiranja vrse sa super testerima koji su pod NDA da ne prikazuju nista od toga sto testiraju. ne znam zasto je dato ljudima koji streamuju, jer ovako ce biti samo veci problem kada igra izadje live i ne bude ono sto mi sad vidimo. ja bih igrao sada ovakav d3, ali znam da necu dobiti beta key :D

Mislim da su zeleli da cuju misljenje javnosti, sto ne bi mogli da je test bio zatvorenog tipa... Da budu sigurni da idu donekle u dobrom pravcu.
Za ovako nesto su bile dve opcije - ili public PTR, ili da se podele kljucevi strimerima.

A sudeci po vanila D3, njihovi testeri su ocigledno nesposobni da provale game braking skill kombinacije, pa su bili u fazonu daj beta keys Krippu i kompaniji, pa da ispravljamo game breaking novine. :D

Ne znam, nesto skripi u D3 development timu, da'l fali kvalitetnih ljudi ili je prejaka hijerarhija problem...

P.S. I ja bi slatko testirao sve ove izmene da mogu :)

pa realno ovakav beta test i nije za public, sve kompanije ovakav vid testiranja vrse sa super testerima koji su pod NDA da ne prikazuju nista od toga sto testiraju. ne znam zasto je dato ljudima koji streamuju, jer ovako ce biti samo veci problem kada igra izadje live i ne bude ono sto mi sad vidimo. ja bih igrao sada ovakav d3, ali znam da necu dobiti beta key :D
Da, ovo je faza testiranja iz koje bi inače dobijali po neki leak-ovan screenshoot (tako je u slučaju D3C bilo), a ne 24/7 live stream-ove...:D
Jedina prednost strimova je što će više problema biti uočeno, jer svi strimeri odmah jure naj OP i game breaking stvari, a i Blizz će moći da čuje mišljenje zajednice, pa ćemo dobiti bolji finalni proizvod... :)

Za ljude koji misle da Loot 2.0 nije "rewarding":

Kripparian upravo radi rift u kojem je nasao po tri grupe od oko 10-15 goblina. Druga mu je dropala 4 legendarija u roku od 3 sekunde, treca 2. Sve to u roku od 30-40 sekundi. Jos nije zavrsio mapu, a broj legendarija je trenutno 10. Ne znam koliko ce imati smisla ako ostane ovako do release-a.

EDIT: Zarada od oko 200 miliona golda samo od bountija danas, tako da ljudi ne treba da brinu oko prodaje, skupljanja golda, itd. za sada.

evo i video ko nije video :d

Nazad
Vrh Dno