Šta je novo?

Diablo 3

da, i ko ce da kupi taj 1 shield :)
ti moras da grindas, da skupljas zlato, da sam nalazis dobre iteme koje prodajes, pa kad ustedis kupis taj 1 shield. Kad ono neko sa vise zlata ga kupio pre tebe.

Nije bas tako jednostavno.
Kad krenes da igras, ako ne pljunes evre (sto ovde mislim da niko nije radio), ne mozes bas samo da se usetas na AH i pazaris sta hoces.
Moras da igras.

Ne pricam za low level iteme, taj deo igre traje 1-2 dana, zanemarljivo je.
Kakav crni lvl 15 item.

Napisao sam "tek si dosao na lvl 60-70, bacim ti na pod opremu za 200k dpsa."
Poenta je da ako si pocetnik ne mozes da kupis opremu za 200k dps.

I ako smo svi poceli da igramo Crusadere, mi moramo da nadjemo 11 miliona stitova i da ih okacimo na AH.
Zatim kazem "trebalo je dugo da se AH napuni best in slot opremom."
Sta to znaci ?
To znaci da na AH nemas odmah 200 lacunija sa critom, vec je prvih par meseci bilo 5 komada, i mogao je da ih kupi niko koga poznajem. Trebalo je jako dugo da ta oprema postane dostupna masi, i to dosta zahvaljujuci botovima.
Znaci bilo je krit lakunija vec prvog meseca, ali AH se napunio njima posle pola godine.

Ja sam koristio AH od pocetka, ali i sa njom nije bilo lako preci inferno, trebalo je dosta vremena. Uopste ne pricam napamet.
I sada imas AH pa ne moze bilo ko da igra mp9-10.

sada imas AH pa ne moze bilo ko da igra mp9-10
Ima i takvih,ali jako malo!Ti ili su teski noob-ovi pa ne znaju ili su samo vikend igraci pa ih savrseno zabole za opremu posto igraju iz sprdnje!Nisam igrao nekih mesec dana pa ne znam kakvo je sada stanje,ali si mogao za sitne golde da opremis lika sa 200k!Kada se samo setim Witching Hour-a i golde koje si morao da pljunes za njega,a sada se prodaje za milion,dva!

Poslednja izmena:
trebaju ti dobra oruzija sa life stealom uglavnom, ona su skuplja

ali da, mislio sam na pocetnike :)

Ja i dalje ne razumem ljude koji spominju end game content i da li vam uopshte treba neki end game content. Igrate Diablo 3, akcioni RPG u kojem je poenta da ubijate gomilu chudovishta i da vam ispada gir iz njih. Posle toga odete do grada, malo chill, craft i log out. Nema tu neke filozofije previshe, to je to. Nishta vishe, ako hocete vishe idite igrajte MMO neki, prestanite da mrachite po Diablo forumima kako igra nema end game content. Znachi 4 stare oblasti i ova nova shto ce je dodati. Ja stvarno ne razumem shta ce mi nefalem rift i kako mozete glupost kao shto je nefalem rift da nazivate end game contentom. To je ****na oblast kao i svaka druga, u kojoj ste bili vec 1000+ puta do sad samo sad kad ima random effect i promenu vremena. Znachi nishta novo, sve je to vidjeno do sad. Ne treba mi pvp, ne trebaju mi nikakva takmichenja sa drugim ljudima u nekim arenama, ne treba mi ladder. Jedinu stvar koju su mi oduzeli je trejd, zato shto su stavili Bind on account legendarnih itema. Sa tim potezom su ubili svu char akcionog RPG-a i to samo zbog gomile retardiranih rantova dechice od 13 godina koja smara po blizzardovim forumima kako im nishta ne ispada. Isto loot 2.0, meni kao wizardu ispadaju samo wizard itemi sa intom. To je isto takva glupost da je to neverovatno shta ovaj blizzard radi. A realno koji ce mi djavo sad aukcija kad mi samo itemi za wizarda ispadaju, legendarni su BOA a rare ce biti useless posle 20 dana igranja.

aj nek neko prevede ovo mrzi me da citam :)

Ja i dalje ne razumem ljude koji spominju end game content i da li vam uopshte treba neki end game content. Igrate Diablo 3, akcioni RPG u kojem je poenta da ubijate gomilu chudovishta i da vam ispada gir iz njih. Posle toga odete do grada, malo chill, craft i log out. Nema tu neke filozofije previshe, to je to. Nishta vishe, ako hocete vishe idite igrajte MMO neki, prestanite da mrachite po Diablo forumima kako igra nema end game content. Znachi 4 stare oblasti i ova nova shto ce je dodati. Ja stvarno ne razumem shta ce mi nefalem rift i kako mozete glupost kao shto je nefalem rift da nazivate end game contentom. To je ****na oblast kao i svaka druga, u kojoj ste bili vec 1000+ puta do sad samo sad kad ima random effect i promenu vremena. Znachi nishta novo, sve je to vidjeno do sad. Ne treba mi pvp, ne trebaju mi nikakva takmichenja sa drugim ljudima u nekim arenama, ne treba mi ladder. Jedinu stvar koju su mi oduzeli je trejd, zato shto su stavili Bind on account legendarnih itema. Sa tim potezom su ubili svu char akcionog RPG-a i to samo zbog gomile retardiranih rantova dechice od 13 godina koja smara po blizzardovim forumima kako im nishta ne ispada. Isto loot 2.0, meni kao wizardu ispadaju samo wizard itemi sa intom. To je isto takva glupost da je to neverovatno shta ovaj blizzard radi. A realno koji ce mi djavo sad aukcija kad mi samo itemi za wizarda ispadaju, legendarni su BOA a rare ce biti useless posle 20 dana igranja.

Ti nisi ni svestan koju si lavinu pokrenuo???

To ako tebe male stavri cine zadovoljnim to ne znaci da i mi ostali treba da se zadovoljimo istima ili da kazem mrvicama sto nam neko baci. Uh moracu da ukljucim wifi na telefonu da mi ne promakne nesto.

aj nek neko prevede ovo mrzi me da citam :)

On ti je jedan od onih igraca koji se zadovoljavaju igranjem na mp0 i nije mu bitno hoce mu neki leg pasti ili nece hoce nesto moci da proda na rmah ili nece, on hoce da udje u igru odigra pola sata sat i da izadje napolje. Sto bi se reklo jedan prosecan igrac koji igra ovo cisto da se kaze da je igra.

Poslednja izmena:
Objasni mi razliku izmedju mene prosechnog igracha i tebe prekaljenog igrachine Diabla 3.

Što je skočila cena golda sada, zbog nerfa u RoS? :D Ja prodao 250m, možda sam trebao da čekam još...

skup je enchanting u rosu, bar za sada, mozda ce da smanje cenu do izlaska.
A i ima novih igraca, kupuju gold i opremu, budze paragon 100-tke kako bi imali poene za ekspanziju :)

@zero
Verovatno je skočila zbog hajpa, ljudi videli RoS streamove...:)
A možda je bio i neki ban wave ovih dana.

hard core mules, ne obicne :)

evo ga link: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ninjazinedin-1392/. Aj sad ti ostavi link da vidimo ko ima veci Diablo 3 e-penis. Pa da se vratimo na diskusiju kad to odradish.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KornjacaNS-1408/

Kao sto rekoh ovo je moj nalog ali ne vise jer je prodat, ali monk, wd, wizard, barb to su moji likovi koje sam ja igrao primarni su bili monk i wd a ostali su tu bili eto reda radi. Stim da sam WD-a pocinjao tri puta a svi koji me znaju znaju da sam sa wd-om imao paragon 94 lvl i da sam ga obrisao jer me je bio smorio pre nego sto se pojavio ovaj novi build sa sismisima. Opremu koju vidis na likovima je idalje ono sto je ostalo iza mene, oprema nije nesto ali sam mogo da cepam sa monkom sam mp10 kako sam hteo ili u grupi a isto tako je i wd mogo sam da cepa mp10 dok wizard i barb su mogli da cepaju mp 6-7.

Treba ti jos da jedes pasulja da bi mogo samnom nesto da meris.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KornjacaNS-1408/

Kao sto rekoh ovo je moj nalog ali ne vise jer je prodat, ali monk, wd, wizard, barb to su moji likovi koje sam ja igrao primarni su bili monk i wd a ostali su tu bili eto reda radi. Stim da sam WD-a pocinjao tri puta a svi koji me znaju znaju da sam sa wd-om imao paragon 94 lvl i da sam ga obrisao jer me je bio smorio pre nego sto se pojavio ovaj novi build sa sismisima. Opremu koju vidis na likovima je idalje ono sto je ostalo iza mene, oprema nije nesto ali sam mogo da cepam sa monkom sam mp10 kako sam hteo ili u grupi a isto tako je i wd mogo sam da cepa mp10 dok wizard i barb su mogli da cepaju mp 6-7.

Treba ti jos da jedes pasulja da bi mogo samnom nesto da meris.

isto to ti mogu kazu bar jos 10 lika iz ove teme :d

:D, brate ja ti pricham o tome shta dodaju u ekspanziju ti me mrachish sa svojim likovima koje si obrisao i prodao.

Poslednja izmena:
isto to ti mogu kazu bar jos 10 lika iz ove teme :d

Sa tobom ne moze niko nista da meri, ti si svima dao domaci zadatka koji malo njih ce da zavrsi.

:D, brate ja ti pricham o tome shta dodaju u ekspanziju ti me mrachish sa svojim likovima koje si obrisao i prodao.

Opet ti i to tvoje HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, je*alo te to h u recenicama. Sta bre glumis nekog mangupa i hoces da ispadnes neki cool frajer.

Ti nekome pricas nesto sta donosi expanzija, ne ti nisi o tome pricao nego si napusavao masu sto ocekuje nesto vise od igre i prepricavao si svoje zelje koje bi ti hteo da vidis u igri za koje meni a verujem i ostale zabole patka sta ti zelis i sta ocekujes od igre.

Sa tobom ne moze niko nista da meri, ti si svima dao domaci zadatka koji malo njih ce da zavrsi.

Opet ti i to tvoje HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, je*alo te to h u recenicama. Sta bre glumis nekog mangupa i hoces da ispadnes neki cool frajer.

Ti nekome pricas nesto sta donosi expanzija, ne ti nisi o tome pricao nego si napusavao masu sto ocekuje nesto vise od igre i prepricavao si svoje zelje koje bi ti hteo da vidis u igri za koje meni a verujem i ostale zabole patka sta ti zelis i sta ocekujes od igre.

Hocemo igrati nefalem riftove kad izadje ekspanzija? Planirash da kupish opet diablo 3?

gold je 1,7e i raste

i osmi na p100 :d

wLBt0Vx.jpg

sada samo da zavrsim monka i wizza odavno ih odlazem >,>

gz :)
jos malo 10x100 i onda zovi Blizz i trazi im betu za RoS :D

Svaka čast ja imam jednog na 100 i dva na 50 i nikako da se nakanim da završim ova dva lika

2437 dinara :)

gz na osmom p100!

Svaka cast!E to se zove volja za igranjem
jos malo 10x100 i onda zovi Blizz i trazi im betu za RoS
Ne treba mu beta vec treba da mu daju ekspanziju za dzabe!:p

kada odem na bnet akaunt, vidim opciju da uradim upgrade na RoS, ali ne dozvoljava kupovinu u poslednjem koraku.

Verovatno ce uskoro da puste pre order :)

Kako je igra oživela, ludilo! Letos je sve bilo mrtvo, od Chat kanala, do AH! Vukli su mi se predmeti na AH i od 10 ako ode jedan, a uvek sam stavljao najpovoljnije cene i vršio ažuriranje predmeta, sada idu kao ludi! Vratio se stampedo starih igrača, a tu su i novi. Šta pravi najava ekspanzije... :)

Nazad
Vrh Dno