Šta je novo?

Diablo 3

pa treba invite za RoS, a PTR je za RoS znaci... :D

nije bre ptr ROS :D

ptr je za patch 2.0.1 koji dobija i vanila D3, imas patch notes

za RoS ti treba beta invajt ili key, ptr je dostupan svima koji imaju D3

PTR je za Patch 2.0.1.

Closed Beta je za RoS, tu treba invite.

ps. ne znam da li trolujes :d:p

Edit: Preteče me DBravez :D

ok kako da instaliram PTR? :)

Prilozi

• ptr_.jpg
    ptr_.jpg
    411.1 KB · Pregleda: 60
Rekoh ti na prošloj strani, još nisu startovali PTR, iako su okačili blog... :)

Cursed Chests:
Chests offer a variety of challenges, including endless monster waves, timed events, and potentially spawning bosses out in the open world! Once the associated event is completed, the chest will be cleansed into a Radiant Chest, ripe for the looting!

*** Ilidane, videh blog da je poceo, ako i baguje nesto, popravice "soon" :D

samo da se pohvalim da sam zavrsio najzad sa grindanjem :d

qb4o.png
nqdu.png

2zi8.png

Shomi jebao si mu kevu :) stvarno svaka cast !
Rekoh ti i u igri, zao mi sto si zavrsio, sad neces da igras do izlaska ekspanzije :(

@Ed :
sanse nema tako brzo, pre izlaska 2.0.1 patcha, ima da testiraju ovaj PTR bar mesec dana

Poslednja izmena:
Meni upravo skida novi PTR.

EDIT: U stvari nisam siguran da li je novi PTR, posto ne pise "Beta: Reaper of Souls", sto bi navodno trebalo.

Poslednja izmena:
Sve je ok, folder u koji se skida se zove "Diablo III Beta 2013".

hvala hvala svima :d

evo skidam i ja , nemojte da vas cudi sto pise ros beta

Please note that the 2.0.1 PTR and Reaper of Souls Closed Beta are running on the same client and, as a result, participants will be able to interact and even play with one another.

If you do not have a Reaper of Souls Closed Beta license attached to your account, you will only be able to access and test content available in patch 2.0.1.
If you have a Reaper of Souls Closed Beta license attached, you will have access to all patch 2.0.1 content as well as expansion-only content including (but not limited to) Act V, the Crusader, and Adventure Mode.

Evo i patch notes, bas ima dosta novih stvari:
http://us.battle.net/d3/en/blog/11883960/

Novi itemi, paragon 2.0, klanovi, Cursed Chests, affixi na elitama, nove tezine...
Znaci da cak i ljudi koji ne kupe RoS imace finu zanimaciju kad izadje 2.0.1

Modifikovana je potrebna količina XP-a, za paragon levele:

N pcs of paragon 100 characters will result the following account wide Paragon 2.0 level: * 1x=129 * 2x=165 * 3x=191 * 4x=213 * 5x=232 * 6x=250 * 7x=265 * 8x=280 * 9x=294 * 10x=307

Jedan p100 char = p129
Dva p100 chara = p165...
https://docs.google.com/spreadsheet...ZzhFemxxaDFxR0M4clFIS3FJZGc&usp=sharing#gid=3

Edit:
Izmenjeni su i Paragon points bonusi:
Previous Paragon Points:
DiabloWikiCore tab: Strength, Dexterity, Intelligence, Vitality.
DiabloWikiOffensive tab: Attack Speed, Critical hit Chance, Critical hit Damage, Cooldown reduction.
DiabloWikiDefensive tab: All Resistance, Life %, +% Armor, and Dodge chance.
DiabloWikiUtility tab: +to maximum resource, Movement Speed, Pickup Radius, Magic Find.

Patch Updated Paragon Points:
Core tab: Mainstat (varies for each class), Vitality, Movement Speed, Maximum Resource.
Offensive tab: Attack Speed, Critical hit Chance, Critical hit Damage, Cooldown reduction.
Defensive tab: Life %, +% Armor, +All Resistance, and Life Regeneration.
Utility tab: Area Damage, Resource Cost Reduction, +to maximum resource, Life on Hit, Gold Find.
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/paragon-2-0-major-redesign-in-new-patch

Poslednja izmena:
sto sada 307 kad bilo 376 =.=

je*ale ih promene

Vucicu reaguj ukrali mi 69 lvla -.-

obrisi jednog chara :d

Evo i patch notes, bas ima dosta novih stvari:
http://us.battle.net/d3/en/blog/11883960/

Novi itemi, paragon 2.0, klanovi, Cursed Chests, affixi na elitama, nove tezine...
Znaci da cak i ljudi koji ne kupe RoS imace finu zanimaciju kad izadje 2.0.1

U stvari samo Loot 2.0 i dobijamo posto su vecina Cursed Chests u Adventure Modu, a Torment se otkljucava tek na level 70. Da na 60-om bude jos dosadnije, sad imamo samo jednu tezinu. Ipak cu sacekati RoS beta key ili izlazak, jos uvek je ista igra.

Poslednja izmena:
da, meni ide oko 350kb/s a imam 10Mb/s net..
nista, skidace celu noc

meni ide ok ~990kB/s

****te tek sada vidim gore edit od risko pa oni skorz usrali Utility tab po meni maknuvsi ms i pick up radius

...meni skida 10Mbps dok sam u battle net menu, kad udjem u igru tj. menu,tad spusta na 1.5/2 Mbps ...vidim general chat, ali tu se ljudi zezaju neko kaze da udje na kratko i disconect posle par minuta, neko opet kaze da laguje dosta

Poslednja izmena:
Vrh Dno