Šta je novo?

Diablo 3

****te tek sada vidim gore edit od risko pa oni skorz usrali Utility tab po meni maknuvsi ms i pick up radius

prebacili su ms u core tab, malo su izmenili stvari
ali izgleda da je pickup radius izbacen, ko zna sta ce sve jos menjati do izlaska

eto uso ucitao likove i paragon 306 sam, ocigledno nije ucitalo exp sa monka sto sam danas zavrsio na 100

posto imam mali rollback na acc na ptr, gear mi nije tamo gde je na live

ko zna koliko sata ovo unazad od live ucitalo :d

ovo ocekujem i kada izadje RoS, bukvalno ce da im se raspadnu serveri prvih par dana...

hahaahahah usao sam i dobio error ... kasno je, odustajem :)

Sad gledam ima achievement "Im the one who knocks" :D

Breaking Bad serija

Sezona 4 epizoda 7 ili 8!;)

Ono kad ti samo 61 level req. rare-ovi dropaju. Good game Blizzard.

EDIT: LOL, ne mogu vise da nosim svoj amulet koji sam craftovao posto su sada 61 level.

EDIT2: Ne dobija se XP za paragon na 60, sto znaci da je Paragon 2.0 sarena laza za one koji ne kupe RoS nazalost ili koji nisu farmali 10 likova sa level 100.

EDIT3: Niti se dobija mob density sto dolazi uz Adventure Mode/Torment.

Poslednja izmena:
Zbog nepostojeceg mob density-ja usled nedostatka Monster Power, Adventure Mode-a i vecih tezina, a i dobijanja geara koji ne mozes da koristis niti mozes da levelujes vise, ovaj PTR je abnormalno dosadniji od live verzije. Bukvalno 1.0 verzija igre gde moras da pretrcis pola mape da nadjes grupu mobova i nemogucnost da dobijas ikakav gear (usled level restriction u ovom slucaju).

EDIT: Navodno item level requirement je bugged. Jos se nista ne zna za mob density.

Poslednja izmena:
Stvarno si drama queen :d :p

Osećam da si, čim bi uočio neki problem, lupao alt-tab i brže bolje pisao novi edit. :D
Opusti se, za mob densiti je već bilo nekih blue postova, kako još nije finalno (kao i sve ostalo, pogotovo kada su ta fina podešavanja u pitanju).

Mnogo stvari vec sad najavljuju i ubacuju, ko zna sta nas sve ceka sa izlaskom expanzije (sigurno ce nesto da sacuvaju za ovu priliku).
Ozbiljno su resili da poprave sve nedostatke...

Moze li link za taj blue post za mob density?
Ako naletim, okačiću, D3 vesti pratim na 100 mesta, tako da stvarno više ne znam gde sam šta pročitao. :D

Po mom mišljenju, Blizz će tek sada dobijati feedback oko mob density-ja, jer su RoS Beta igrači igrali, gotovo isključivo, Adventure mod i visoke Torment težine, tako da pravi feedback za Vanila Campaign mod, generalno, nisu ni dobili...:)
Mada, listajući Reddit i forume, nešto ne vidim da se previše ljudi žali na mob density, videćemo.

Prvi PTR leg:

PTR-Mara.jpg

Do tada sam igrao bez amuleta, super im fora da ne mozes da stavis lvl 61 iteme. :)

Eh, da, vidi se dole timer do kad moze item da se proda igracu iz partija... posle toga je acc bound.

Poslednja izmena:
Ljudi, kako da kopiram karaktera, od onog Upgrade dugmeta?

napravis prvo bilo kog novog chara

jos neko da ne moze da udje u ptr ? stoji mi na onaj racku Conected to Battlenetserver non stop nece da predje na Authenticating Credentials

^Da, mogu se očekivati takvi problemi, dok vrše ovo testiranje...

@zero
PTR serveri se nalaze u USA, tako da je veći ping normalan.:)

-.-

plLlZWb.png

... onda stane na Authenticating Credentilas i NISTA ! stoji tako vise od 20 min :S:

prvi leg :)

Prilozi

• ScreenshotPTR000.jpg
    ScreenshotPTR000.jpg
    842.5 KB · Pregleda: 79
Nazad
Vrh Dno