Meni je zao sto ukidaju AH. Ne razumem zasto je bolje resenje ici na third party site koji indexira oglase na forumu, ili gubiti sate na trade chat kanalu.
Najveci problem je bilo postojanje RMAH, kao i mozda preveliki broj slotova za postavljanje itema. Ali o tome vise i ne razmisljam posto uvode acc bound iteme.
Po meni je ovo bolje resenje nego patnja kroz koju prolazis recimo u PoE pri nabavci/prodaji itema.
Sto se tice novina koje videh u par odgledanih strimova:
Neku dubinu pravljenja karaktera od D3 ne mozemo ocekivati, jer tako je jednostavno dizajnirana igra od pocetka. Novi paragon sistem ce pruziti odredjenu dozu customizacije, sto je u odnosu na vanila D3 bar neki korak napred.
Nemoguce je sada praviti taj sistem od nule, za tako nesto je potreban D4.
Novi itemi i dalje imaju veliki problem sa dizajnom. Nagruvali su statse, podigli HP monsterima, i u sustini ne videh nesto mnogo toga revolucionarnog, osim par game breaking itema koju se tek tezak fail.
Imam osecaj da ljudi zaduzeni za odredjeni segment igre nemaju pojma o mehanici nekih drugih elemenata, jer ne razumem kako je neko uopste mogao da dodje do dizajna onog itema za shrine buff od 1h.
Nisam video ni jedan item oko kojeg bih mogao da baziram build, tako da od ovog segmenta ne ocekujem puno. Ima nekih lepih novina tipa "always crit when low life", ali ocekivao sam vise iskreno.
Itemizacija je od pocetka najveci problem ove igre, a oni i dalje mute iz supljeg u prazno, sramota malo.
Crusader kao nova klasa je skroz cool, jedva cekam da ga isprobam.
RoS cu sigurno uzeti jer pare od prodaje itema cekaju na battlenet racunu, a i znam da ce pruziti zabavu odredjeni period sigurno.
Zaboravih... Ove trke sto imaju u PoE su mnogo fina stvar, mogli bi tako nesto da ukradu i ubace pored laddera.