Iz mog iskustva nema veze to ako igras veci MP da padaju vise leg i set itema!Vec dva puta sam sam sebi to potvrdio!ACT 3 MP6 palo mi je 5 komada,a MP9 nijedan!Danas sve isto i opet ista prica!Mislim da tu vecu ulogu ima paragon level nego MF!Cak imam utisak da ako ne igram par dana da mi u jednom run-u padne 5,6 komada nego kad igram svaki dan!Kao da serveri imaju neku "statistiku" ko koliko dobija leg itema tj da svako od nas ima odredjeni broj koliko moze da se dobije!Svasta vec pomisljam!Ja igrao 3 sata juce ni jedan legendary item nisam dobio...... Jel ima veze koji act igram i na kojem MP lvl-u sa padanjem legendary i set itema. Ja u glavnom igram na act 3 ili 4, na mp5, jer je to max za mog trenutnog heroja![]()
Nije bug, to su iskljucili opciju da stoji prikazan loot, samo nisu uklonili iz settings
bilo mi je kad pritisnem (alt kod mene) da stoji 10 sec pa se skloni. sada kad pritisnem stoji dok drzim pritisnuto, cim pustim skloni seCek, kako stoji kod tebe u opcijama da ti sav loot bude vidljiv ?
Iz mog iskustva nema veze to ako igras veci MP da padaju vise leg i set itema!Vec dva puta sam sam sebi to potvrdio!ACT 3 MP6 palo mi je 5 komada,a MP9 nijedan!Danas sve isto i opet ista prica!Mislim da tu vecu ulogu ima paragon level nego MF!Cak imam utisak da ako ne igram par dana da mi u jednom run-u padne 5,6 komada nego kad igram svaki dan!Kao da serveri imaju neku "statistiku" ko koliko dobija leg itema tj da svako od nas ima odredjeni broj koliko moze da se dobije!Svasta vec pomisljam!
Jos odavno, kad sam odigrao prvih 500 sati, sam shvatio da je jedini nacin za dobijanje vise legendarija ubijati sto vise sto brze i igrati samo na serverima gde ti na pocetku(u prvih 20 elita) padne bar jedan legendary. (dobijes novi server svaki put kad udjes u igru, cak i kad ides resume).
Meni je najlogicnije da su tako i odradili raspodelu drop rate-a. Posto mi ne mozemo da biramo server na kome igramo, igra nas radnom rasporedjuje po serverima, a svaki server ima svoje konstantne rates. I tako lepo imas X(1%) servera gde ce ti pasti 7-10 legendarija za jedan Akt 3 full run, Y(10%) gde ce ti pasti 1-5 legendarija i Z(89%) gde ce ti pasti 0 ili 1.
To je jedini nacin da drop rate ostane stvarno radom. Jer radnom na racunarima je uvek samo kompleksna matematicka formula, ne priradan random, tako da bi kad tad neko provalio kako padaju. Mogao bi da provali kada bi na svim serverima padali po istom sistemu, ali posto svaki server ima svoju formulu, a igra te salje na servere po jos jedoj nema sanse da neko "provali".
Tako da da je moja topla preporuka, MP1, 250k + dps, i brzo ciscenje servera na kojima ti na pocetku padne legendari. Ako nema, novi run(server)
Ja sam primetio da se neprikazuju svi itemi kad dropaju, ili to je situacija da se oni stari na zemlji sakriju a novi sto ispadnu prikazuju pa moras ALT da vidis sve.
Pijan sam. Laku noc :smoke:
D3 Kafana![]()
D3 Kafana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari