Šta je novo?

Diablo 3

Mislim da to ne utice na kvalitet itema vec na njihovu brojnost. Koliko MF imas u tom procentu ce ti padati itemi, e sad je ostalo je pitanje srece...

Danas sam dobio preko 20 legenda i skoro 600mil expa.
Bonus exp u 4 player party mi je bio 1445, leveluje se neverovatno brzo :-devil-:

A Decaying Crypt mi je od sada pored Vault of the Assassin omiljen dungeon.
VOA je najbolji sto se tice elita, a ovaj sto se tice expa, ima milijardu zombija :D

Konacno p100...

cestitam :)

Cestitke i od mene, lepo! Koji je sledeci? :)

Cestitke !!
Ali kako bre samo tako "Konacno p100..." ? Pa gde su slike da se ovekoveci taj istorijski trenutak :)

Njah, cak nisam ni achivment dobio :) Sledeci je DH, samo ocekujem da cu da ginem sa njim kao bela lala jer sam navikao na ww barba i njegovo uletanje u gomile mobova :-D

Cestitke i od mene!

@kzs12
Cestitke i od mene!Sada je sve to mnogo lakse!Cak i za mene ima nade,a da ne odustanem!:DKoje dogurao jos pre par meseci do 100-ke,taj je glavni baja,kao sto je @illidan i ekipa!

Poslednja izmena:
@kzs12
Cestitam i svaka cast! ;)

A evo da se i ja uclanim u p100 grupu :D Bio je to dug put :)

Screenshot049.jpg

Bravo, sad u kafanu da se obelezi kako valja :bottle:

ljudi, ja sam iffa #1391 DH (60) 56, dps mi je 163k.. aj ako neko hoce da se igra u toku vikenda nek me potrazi/doda. smucilo mi se da igram public games a moji inace net prijatelji imaju druge obaveze. Alheizer runovi... itd. bitno mi je samo da imam drustvo. solo play me malo smorio

edit: inace igram tek od 5,6 aprila tako da nisam mega lame.

Poslednja izmena:
Nakon dva i po sata drndanja izbunarih nekako novi Murlocket. :) Nažalost, malo čudovište koje se pojavljuje samo prati gospodara, a ne napada akrepe.

Prilozi

• Screenshot019.jpg
    Screenshot019.jpg
    211.5 KB · Pregleda: 91
  • Screenshot020.jpg
    Screenshot020.jpg
    303.6 KB · Pregleda: 99
  • Screenshot023.jpg
    Screenshot023.jpg
    384.5 KB · Pregleda: 102
800 mil expa danas, i konacno sam zavrsio i barba p100.
Sad krecem na treceg heroja, brata monkelu :-devil-: Moram neki dobar WKL da nadjem.

Zanima me, da li je neki monk sa foruma uspeo da izbaci OWE iz builda ?
To bi voleo, ali mislim da je i dalje preskupo

Prilozi

• Screenshot015.jpg
    Screenshot015.jpg
    633.3 KB · Pregleda: 70
Cestitam, prvi dual p100 na forumu, nice! :)

Sto se tice monka, mnogo je lepo imati all res i slobodan passive slot, ali mnooogo skuplje!
Bas sam skoro opremao monka, inna's radiance dobra sa poison damage je tipa 20m, a sa all res slicna 200m. A gde je sve ostalo :)

cestitam :)

meni je u planu kad dodjem do p100 da izbacim owe, e sad kad ce se to destiti zavisi od mnogo faktora :D

pogledaj INVISa :)

Vracas se u igru Ed ?
sa kojim herojem ces sad ?

Bravo,matori!

Vracas se u igru Ed ?
sa kojim herojem ces sad ?
zaintrigirao me tempest rush monk. sklopio sam inna set i samo trčkaram po mapi :) barb mi je lvl 21 a monk bio 0, sad sam 2 :D inače igra je drsatično promenjena na bolje, al to već znate bolje od mene :)

pa nema, prvo sam igrao sa braćom wow, pa posle sa devojkom gw2, a sad malo sa starom ekipom d3. na žalost mogu samo jednu igru u isto vreme da igram, nemam više vremena...

juce lagano 2 nivoa uz pomoc dobrih ljudi odavde :D ( @enuazeal :) )

@DBraveZ svaka cast! to je stvarno poduhvat

ja planiram kad zavrsim DH da probam Barb. Ali se ne nadam preterano da ce to biti u skorije vreme uprkos mom trudu. Radim na signetu i hellfire prstenovima da akcentujem taj xp... a odatle ce valjda lakse.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno