Šta je novo?

Diablo 3

lako je vama sa ww barbovima :p

Uhhhh odlicni "masakri" haha. Ja se sinoc zezao sa monkicem i imao oko 300 smaknutim mobova (poceo u prstu da osecam kao da ih ja bijem haha), ali ovo je rasturacina :) Citao sam na netu da je kao neko imao 500+ i to mi delovalo mnogooooo, ali 656 je vec ludnica :) Svaka cast za nizove momci ;)

challenge !

ko prebaci 666 na sto vecem MP.
i ko uspe na prebaci 1000 na bilo kojem MP :D

Ljudi se bune na WW barbs, ima screenshot monka na netu sa 1000 i nesto killova u toj isto zoni. :p Ne mogu sad naci screenshot. Onaj maloumni Kingkongor cesto radi blizu 1000 sa svojim barbom na streamu.

a to moras da trcis da ih skupis prvo. ja sam ovo onako bez razmisljanja, dobro sam se i setio da lupim printscreen :)

Monku je najlakse da pravi masakre sa tampest rush buildom,samo trcis i padaju. Jedina caka je sto mora biti mali mp(0 ili 1)

a i lako je kad si sam :p
dajte normal scenario mp10 :p

Pa za barba je lakse sto je veci MP, ako je premali nece ni imati odakle da dobija fury ako ginu prebrzo. I da ne spominjem da sto vise healtha imaju, lakse je spojiti vise grupa kitovanjem. :)

Poslednja izmena:
illidan

Daj mi neki tutorial za pocetnika DH-a :)

Sta od spellova i sta je najbolje da se korsiti za neki farm mp2-3

koji dps? ako imas 150+ onda uzmi HA:spray of teeth i EA:ball of lightning, vault tumble, shadowpower gloom, bat companion i onaj skill za disc punjenje (mozes slobodno da prekopiras moj build)

nije ono sto sam hteo ali bolj nego sto sam imao xD
ring.jpg

Diablo III Patch 1.0.8a Notes

General
* Made improvements to address “rubberbanding” issues encountered when using movement-based abilities like Tempest Rush, Strafe, and Whirlwind

Auction House
* The stack size of gold on the real-money auction house has been increased again to 10 million (up from 1 million)

Classes
* Barbarian
* * Passive Skills
* * * Inspiring Presence
* * * * Will once again be displayed under Life per Second on the character sheet

User Interface

Bug Fixes
* Fixed an issue introduced in Patch 1.0.8 that prevented Item Label Display preferences from being saved

Bug Fixes

* Fixed an issue introduced in Patch 1.0.8 causing dungeon exits to sometimes be placed in abnormally close proximity to the entrance

* Fixed an issue introduced in Patch 1.0.8 that prevented players with Starter Edition accounts from being upgraded when playing in an IGR.

pokrenem launcher, game is up to date, logujem se kaze mi da ima patch, da ce se igra resetovati i da ce krenuti da skida patch, igra se resetuje medjutim opet game is up to date i kad kliknem play, opet ista poruka...

Meni krenula igra, igram je :) ima plavi kovcezic dole pise mf i xp boost:p
A sad 24 h farm:p
Sredili ww,nice:p

Poslednja izmena:
Kako mislis sredili ww?

to je bonus za godisnjicu diabla, +25% exp i mf bonus

Pa nema vise onaj rubber trip..znao je da zeza nekada.meni ne toliko ,ali nekima odavde bas bas.

Kod mene i dalje rubber bug, mnogo manje, ali opet postoji. Mada, tako su i najavli * Made improvements to address “rubberbanding” issues *
Ispravili su i alt bug, sad je kao i pre :d

jel se 25% na mf dodaje ili mnozi ?
Ako se samo dodaje onda i nije nesto mnogo

zna se koliko dana traje taj mf i exp. bonus ?

Poslednja izmena:
625 je kad igras sam :)

LOL vi jos uvek verujete da ce vam MF doneti uber item? hahahha

nece, samo ce povecati sansu da padne legendary (kakav ce on biti to je vec random)

Sve sto ti je povecano je broj junk itema. MF ti MOZDA donosi vise itema, ali u tom % ima 0 dobrih. Ti ces dobar item dobiti po istom % imao MF 0 ili 1000.

mf donosi vise kvalitetnijih itema, kvalitetnijih u smislu vise ce pasti legs od zutih, zutih od plavih, plavih od belih. sami statsi ce biti random, ali bolje statse moze da rolla leg od zutog ili zuti od plavog zar ne?

nije isto ako zbog veceg mf rola da level 63 helm bude leg umesto rare

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno