Šta je novo?

Diablo 3

Ja igrao 3 sata juce ni jedan legendary item nisam dobio...... Jel ima veze koji act igram i na kojem MP lvl-u sa padanjem legendary i set itema. Ja u glavnom igram na act 3 ili 4, na mp5, jer je to max za mog trenutnog heroja :D
Iz mog iskustva nema veze to ako igras veci MP da padaju vise leg i set itema!Vec dva puta sam sam sebi to potvrdio!ACT 3 MP6 palo mi je 5 komada,a MP9 nijedan!Danas sve isto i opet ista prica!Mislim da tu vecu ulogu ima paragon level nego MF!Cak imam utisak da ako ne igram par dana da mi u jednom run-u padne 5,6 komada nego kad igram svaki dan!Kao da serveri imaju neku "statistiku" ko koliko dobija leg itema tj da svako od nas ima odredjeni broj koliko moze da se dobije!Svasta vec pomisljam!

Poslednja izmena:
Meni je pre patcha stajalo da uvek loot bude vidljiv, i sada mi je ostalo tako. Ne znam sta tacno sad ne radi, ali necu nista da cackam i proveravam :)

Uf sto su ludi runovi sada, exp pljusti ko blesav a i pare se osetno povecale sto se nakupe od mobova!

Dobro je sto je sada mnogo lakse stici do P100, pa samim tim i manje biti opterecen i igrati vise klasa istovremeno...

Cek, kako stoji kod tebe u opcijama da ti sav loot bude vidljiv ?
bilo mi je kad pritisnem (alt kod mene) da stoji 10 sec pa se skloni. sada kad pritisnem stoji dok drzim pritisnuto, cim pustim skloni se

Iz mog iskustva nema veze to ako igras veci MP da padaju vise leg i set itema!Vec dva puta sam sam sebi to potvrdio!ACT 3 MP6 palo mi je 5 komada,a MP9 nijedan!Danas sve isto i opet ista prica!Mislim da tu vecu ulogu ima paragon level nego MF!Cak imam utisak da ako ne igram par dana da mi u jednom run-u padne 5,6 komada nego kad igram svaki dan!Kao da serveri imaju neku "statistiku" ko koliko dobija leg itema tj da svako od nas ima odredjeni broj koliko moze da se dobije!Svasta vec pomisljam!

Jos odavno, kad sam odigrao prvih 500 sati, sam shvatio da je jedini nacin za dobijanje vise legendarija ubijati sto vise sto brze i igrati samo na serverima gde ti na pocetku(u prvih 20 elita) padne bar jedan legendary. (dobijes novi server svaki put kad udjes u igru, cak i kad ides resume).

Meni je najlogicnije da su tako i odradili raspodelu drop rate-a. Posto mi ne mozemo da biramo server na kome igramo, igra nas radnom rasporedjuje po serverima, a svaki server ima svoje konstantne rates. I tako lepo imas X(1%) servera gde ce ti pasti 7-10 legendarija za jedan Akt 3 full run, Y(10%) gde ce ti pasti 1-5 legendarija i Z(89%) gde ce ti pasti 0 ili 1.

To je jedini nacin da drop rate ostane stvarno radom. Jer radnom na racunarima je uvek samo kompleksna matematicka formula, ne priradan random, tako da bi kad tad neko provalio kako padaju. Mogao bi da provali kada bi na svim serverima padali po istom sistemu, ali posto svaki server ima svoju formulu, a igra te salje na servere po jos jedoj nema sanse da neko "provali".

Tako da da je moja topla preporuka, MP1, 250k + dps, i brzo ciscenje servera na kojima ti na pocetku padne legendari. Ako nema, novi run(server)

Poslednja izmena:
Jos odavno, kad sam odigrao prvih 500 sati, sam shvatio da je jedini nacin za dobijanje vise legendarija ubijati sto vise sto brze i igrati samo na serverima gde ti na pocetku(u prvih 20 elita) padne bar jedan legendary. (dobijes novi server svaki put kad udjes u igru, cak i kad ides resume).

Meni je najlogicnije da su tako i odradili raspodelu drop rate-a. Posto mi ne mozemo da biramo server na kome igramo, igra nas radnom rasporedjuje po serverima, a svaki server ima svoje konstantne rates. I tako lepo imas X(1%) servera gde ce ti pasti 7-10 legendarija za jedan Akt 3 full run, Y(10%) gde ce ti pasti 1-5 legendarija i Z(89%) gde ce ti pasti 0 ili 1.

To je jedini nacin da drop rate ostane stvarno radom. Jer radnom na racunarima je uvek samo kompleksna matematicka formula, ne priradan random, tako da bi kad tad neko provalio kako padaju. Mogao bi da provali kada bi na svim serverima padali po istom sistemu, ali posto svaki server ima svoju formulu, a igra te salje na servere po jos jedoj nema sanse da neko "provali".

Tako da da je moja topla preporuka, MP1, 250k + dps, i brzo ciscenje servera na kojima ti na pocetku padne legendari. Ako nema, novi run(server)

Moglo bi bit, al i ne mora :D :D :D

Zavisi na kom vremenskom intervalu posmatras ovo sto govoris. Ja sam probao razlicite mp jos pre patcha i znam da mi je tipa na mp6 padalo 4-5 legend po satu dok tipa na mp3 2-3.

ja igram mp10 zbog 100% bonus item drop

I vrlo je igrivo i dosta zanimljivo, i prste LEG. na sve strane, juce u roku od 5 min. 4 komada a ukupno sam igrao jedno sat vremena, sad bas nije potrebno biti "glavni baja" u Sanctuary da bi igrao.

Konacno batch craft itema i gemova, ovo su mogli vec na pocetku da ubace ili u drugom patchu, ali razumem ih takve neke sitnice do zla boga oduzimaju vremena kad se razvija softvare.

Ja sam primetio da se neprikazuju svi itemi kad dropaju, ili to je situacija da se oni stari na zemlji sakriju a novi sto ispadnu prikazuju pa moras ALT da vidis sve.

Ja sam primetio da se neprikazuju svi itemi kad dropaju, ili to je situacija da se oni stari na zemlji sakriju a novi sto ispadnu prikazuju pa moras ALT da vidis sve.

Prikazuju se svi itemi, nego se sakriju posle odredjenog vremenskog intervala. Pokazuje da Diablo 3 developeri igraju Path of Exile :p

jos kad bi ubacili soketovanje xD

za sad tu privilegiju ima samo demon hunter.. pa kada naletis na manticore sa 1500 dps-a i 190 critical hit dmg nije ti dobro :D

Bas, dh privilegovan :d

Ste sto neki 2H nema fixni socket, tipa Scorn
Onda bi barbovi manje smarali sa onim echoing furynom, i monkovi bili jos vece IMBE :)

Salu na stranu ali ovaj smesni rapid fire sto animacija izgleda kao da pisha vatru nanosi sulud dmg.. veruj mi dh je pure dps lik i on kada krene da sabija u toj kombinaciji mnogo je ******* u grupi.. za solo ne znam verovatno koriste calamity i to ali za grupni farm kada pored cm wizarda imas jednog 350-400k unbuffed dh-a to je pesma.

samo sto 350k unbuffed kosta bilione :D

Ja se ne bih bunio da na accauntu imam jednog DH cak da ima "samo" 250k unbuffed :-devil-:

Najbrze je bilo kad ih je monk skupljao, namerno su mu oslabili taj skill.

Osim ako pod farm, ne mislis na farm samo elita ;)

Diablo 3 Monster EXP and Item Drops Nerfed (a bit) in v1.0.8

Ovo od smog početka, ili su to naknadno pustili kao server-side patch (pošto se ti podaci keširaju sa servera).

ako je tako onda
StarWars_vader_noooo-thumb-550x378-32922.jpg

od pocetka 1.08 je tako.
Imas i u patch notes da je nerfovano, samo nisu napisali tacne brojke :
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8770357797?page=1

Ali kako su nerfovali HP monstera, tako ih ubijas brze i plus sto ih ima vise, pa dodje na isto.
Ovo sto sam igrao od patcha, uopste se nisam zalio na drop, padalo je fino (naravno mislim na kvantitet, na kvalitet se uvek zalimo :D )

Poslednja izmena:
danas mi je bio lep dan poveco sam dps za 23k :D

'bem ti blizzard, patch-eve i njihove programere ...igram ww barb build i ubi me u pojam glupi lag. Vidim, da na forumu to zovu WW Barb Rubberbanding issue...mislim da je u nekom ranijem patchu to vec bilo, ali su brzo ispravili. Ko igra HC moze da se slika.

massacre :D

Prilozi

• Screenshot038.jpg
    Screenshot038.jpg
    763 KB · Pregleda: 118
Nazad
Vrh Dno