Šta je novo?

Diablo 3

A ***,kad treba da se pojavi taj 108? Kao da izdaju neku novu igru,a ne neke stvari koje su trebale da budu od pocetka u igri
Bas ga oduzli/preterali! Nadao sam se izlasku prosle nedelje, ali onda videh da su javili da nece. Ko zna da li ce ove... Ko zna sta rade... Mislim da ni oni vise ne znaju...

Malo je reci pre spori :D Izbacuju sitne ispravke 3-4 meseca, mozda i vise.

najavljen je maintenance u trajanju od 8 sati u noci izmedju utorka i srede, trebalo bi da to bude 1.08 patch, ali ko ce ga znati, mozda budemo jos cekali.

Da, patch stiže ove nedelje (tj. sutra), okačen je na LIVE patch servere... :)

Mislim da je u US vec dostupan za DL.

Jedino sto vidim dobro u ovom patchu:

1. Mogucnost usporedbe sa postojecim itemom koji imamo dok pretrazujemo AH.
2. Vise MF kad se igra u grupi.

Poredjenje itema moze da se radi i sada, samo se mora ulaziti u igru svaki put kada hoces da odredjenu opremu poredis sa svojom...Mf je maks 500%, moj barb je paragon 85, sa depth digersicama i litany-wailing host setom imam taj maksimum od 500% tako da ne vidim razlog za dodatni stimulans mf atributa...
Da li dolaze dodatni modovi kao sto je najavljivano, 4vs4 brawl ? Tower defence ?
Ako nece biti novih modova, igra moze da se batali do extenzije...

Farmanje postaje smor, najcesce farmam mp10 a na istom su dropovi glupost(ili bar meni nista na mp10 nije palo), bolje iteme dobijam kada rushujem mp8 sa ww+ah setup-om gde se kompletan hart of sin pass zavrsi za ~20 min...

max mf je 300, 625 sa 5nv stacks na mp10, sada ce u grupi biti veci, za svakog clana vise dodatnih 10%. bitnije je exp bonus, za brze levelovanje u grupi

The stack size for gold sales on the auction house has been increased from 1 million to 10 million.

Sto koliko ja kontam znaci da ce 10m biti 0.25e.

Sta ce sad kinezi da urade :D Jos moraju da obore cenu golda.

Poslednja izmena:
max mf je 300, 625 sa 5nv stacks na mp10, sada ce u grupi biti veci, za svakog clana vise dodatnih 10%. bitnije je exp bonus, za brze levelovanje u grupi

napravih gresku, 550% za mf, tacnije 548, kada stavim amluet za grind koji dize mf jos 30% generalni stat se podize na 550.

The stack size for gold sales on the auction house has been increased from 1 million to 10 million.

Sto koliko ja kontam znaci da ce 10m biti 0.25e.

Sta ce sad kinezi da urade :D Jos moraju da obore cenu golda.

Sasvim ocekivano, mene samo interesuje kako ce da skoci cena nekog solidnog itema sa 1b na 10b , kao da svi imaju 10 puta vise golda.

Prosto nema smisla vise farmati... Ne pada mi nista vec duze vreme, a cene samo skacu.

koliko vam je mempo slemova palo ? meni upravo 4. ali samo jedan vredan par miliona koji i nosim(str 215, att spd 9) svi ostali su brimstonovani :d svaki put se ponadam da ce imati crit hit ali ... pade li nekome mempo sa crit hit-om ?

1 pao, prodao za 5 mil
ovaj sto nosim na dh sam kupio :d

Kad nekome padne mempo sa CC, to je otprilike kao neka ultimativna pobeda u D3, mislim da vecina to nece nikad doziveti :D

pazario sa crit hit sansom a prodao neki prosecni verovatno za 5 milki ?

da, imao je 200 dex i 9as

Poslednja izmena:
Sta je bre ovo taman sam zagrizao za igru i sad server njakakju vec par sati..... :D

Kad nekome padne mempo sa CC, to je otprilike kao neka ultimativna pobeda u D3, mislim da vecina to nece nikad doziveti :D
Juce bas kad sam igrao,jednom liku je pao sa CC,ali nisam siguran dali je 3.5 ili 4.5!Igrao je MP8 u grupi ACT 3!Vise mi padaju legovi na MP6 nego na MP9!

Poslednja izmena:
gemovi vec na 21.7 m.. emerald radiant naravno.. bili su 20 a na US serverima 50m za 1

lik sa us-a

0v3rki11z: i bought 80 radiant emeralds for 43 bucks now selling on ah for 4bil total

ja cekam ceo dan sa rmah-a nekih 15e sto sam prodao unity da kupim isto ali oces.. sutra malo

Poslednja izmena:
Kad okvirno ce moci da se igra tj kad je planiran patch po nasem vremenu da bude live?

Edit: Gemovi odose na 22m
Edit: 23m

Poslednja izmena:
edit: 30 :D

Na US 90m !!!!

Gold je izgubio svaku vrednost trenutno. Ako nesto ne preduzmu ekonomija je otisla u k... Dalje igranje nema smisla.

EDIT: 100M !!!

Poslednja izmena:
Postoji dupe metod za gold. Pitanje je sta ce se desavati sa igrom...

izgleda ce biti rollback na us serveru

Nazad
Vrh Dno