Šta je novo?

Diablo 3

Screenshot000.jpg

Evo dogodilo mi se isto ono sto i ratku, zvezdica je tu ali lega nema nigde!

Sto se tice ubera ja isto imam 12 masina tako da nije problem a mislim da mi ratko malo pre rece da i on ima jedno 9 komada.

Poslednja izmena:
sto se tice ubera imam ja 3 masine, a mislim da je i freeman spominjao da bi mogli da ih obrnemo koji put ove nedelje :)
mada ja ih igram cisto iz razonode :D
Imam i ja 8 masina... Tako da cemo da imamo dobro da se zanimamo... I da padne nadam se neki dobar prsten kad se skupe delovi :)

Jel se nekom desilo da kupi item, plati ga, ali mu on ne stigne? Stoji mi jedinica na completed tab ali nema itema uopste... Evo vec sat vremena.
.

Ma moze biti sta hoce kada je covek retard. Jel si pogledao video sto je bio? I sad ti meni reci jel to normalna osoba moze da smisli i da se smeje kao ***** sto oni se teleportuju na njega a oko njega 2-3 paka elita koje nisu normalne u act 4 a oni sto se teleportuju na njega i samo ginu ko muve, mozda prezive 20-30 secundi i to je to a on pacenik uziva da gleda kako oni ginu zarad cega nekog svog hira ili zato sto mu se moze a garantujem da ne moze ni on da ih pobije sve nego eto kao nasao je fazon da snima nesto i da se to prenosi i da svi gledaju *****a kako se smeje, dobro jos nije uzeo kokice pa da ima punu udobnost u gledanju komedije.

Mada kada bolje razmislim ne znam ko je veci retard on sto je to organizovao ili oni sto se prijavljuju.

[video]http://www.twitch.tv/cro_/c/2187157[/video]

Ili pogledaj ovo, jel ovo ponasanje jednog momka, pa ne znam da je dobio na loto sedmicu ili da je dobio sve pare ovog sveta pa se garant nebi tako ponasao ali boze moj kao da je ne znam sta dobio u D3 pa sada tako treba da se ponasa. Doceko retar svojih pet minuta da pokaze svoje salo. Sace mozda da me neko poklopi sa argumentima kao on je jedan od top igraca ima takvog i takvog lika u igri i vec ne znam ni ja sta ce te sve da napisete ali dzaba mu sve to kada mu u glavi fali ne daska neko cela fabrika dasaka.

I sada ti meni kazi jel ovo normalno ponasanje???

Poslednja izmena:
koji ludak Cro ahahahaha, vidi ga u gacama LOL

a ono 42 bil lol

ajde dajte na zajam ko sta ima za DH da nekupujem pa vracam kad nabavim bolji komad opreme

Cro je budaletina teska :D

Njega su bili banoviali sa twicha jer je jednom bio mrtav pijan i nadrogiran i u sred stream-a pao sa stolice.

Ali u svakom slucaju je zanimljivije da gledam neku budaletinu i da se smejem, nego nekog maminog i tatinog sina :D

ovo :D

Prilozi

• Zlsl1.jpg
    Zlsl1.jpg
    242.7 KB · Pregleda: 171
heheh arap iz Croatia :D

Jel se nekom desilo da kupi item, plati ga, ali mu on ne stigne? Stoji mi jedinica na completed tab ali nema itema uopste... Evo vec sat vremena.
.
posle koliko ti je stigao item?

ja sam isto rano jutros kupio i stoji u completed 1 a nema nista da se prebaci u stash

A ***,kad treba da se pojavi taj 108? Kao da izdaju neku novu igru,a ne neke stvari koje su trebale da budu od pocetka u igri

Vrh Dno