Ma moze biti sta hoce kada je covek retard. Jel si pogledao video sto je bio? I sad ti meni reci jel to normalna osoba moze da smisli i da se smeje kao ***** sto oni se teleportuju na njega a oko njega 2-3 paka elita koje nisu normalne u act 4 a oni sto se teleportuju na njega i samo ginu ko muve, mozda prezive 20-30 secundi i to je to a on pacenik uziva da gleda kako oni ginu zarad cega nekog svog hira ili zato sto mu se moze a garantujem da ne moze ni on da ih pobije sve nego eto kao nasao je fazon da snima nesto i da se to prenosi i da svi gledaju *****a kako se smeje, dobro jos nije uzeo kokice pa da ima punu udobnost u gledanju komedije.
Mada kada bolje razmislim ne znam ko je veci retard on sto je to organizovao ili oni sto se prijavljuju.
[video]http://www.twitch.tv/cro_/c/2187157[/video]
Ili pogledaj ovo, jel ovo ponasanje jednog momka, pa ne znam da je dobio na loto sedmicu ili da je dobio sve pare ovog sveta pa se garant nebi tako ponasao ali boze moj kao da je ne znam sta dobio u D3 pa sada tako treba da se ponasa. Doceko retar svojih pet minuta da pokaze svoje salo. Sace mozda da me neko poklopi sa argumentima kao on je jedan od top igraca ima takvog i takvog lika u igri i vec ne znam ni ja sta ce te sve da napisete ali dzaba mu sve to kada mu u glavi fali ne daska neko cela fabrika dasaka.
I sada ti meni kazi jel ovo normalno ponasanje???