Šta je novo?

Diablo 3

Nisam igrao odavno D3, a malopre mi pao ovaj amulet. Kazu da vredi nesto pa me zanima sta mislite za koliko mogu da ta tapnem?

Screenshot000.jpg

Pa najbolje je ti je da pogledas na AH da li ima neki slican i koja mu je cena pa prema tome da se ti vladas i prema tom da kreiras svoju cenu, mada iskreno sada pored ovih novih recepata za amulete ti koji padnu nemaju sta da traze ali opet nista te ne kosta da probas da ga prodas jer svaka roba ima kupoca a mozda neko ne zeli da se zamajava sa kraftovanjem novih amuleta.

Dobio sam mail kao da sam prodao neke ajteme na RMAH ali mislim da nisam prodao, da li postoji takva vrsta baga? Nisam siguran 100% posto su u pitanju nizi gemovi kojih imam mnogo i nesto golda. Takodje u logu na RMAH nema onog crvenog uzvicnika. U mejlu su one nule za sta znam da je bug ali nije mi se dogodilo da dobijem obavestenje na mail za ajteme koje nisam prodao.

Item name Flawless Square Emerald
Time of transaction 03 Mar 2013 12:55 PM GMT
Sale price EUR0.00
Transaction fee EUR0.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR0.00

The proceeds from this auction will be automatically transferred to your Battle.net Balance. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.

Item name Gold
Time of transaction 02 Mar 2013 10:47 PM GMT
Sale price EUR0.00
Transaction fee EUR0.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR0.00

The proceeds from this auction will be automatically transferred to your Battle.net Balance. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.

Poslednja izmena:
mislim da je bug, bas imaju dosta problema sa RMAH u poslednje vreme.
Meni od 1.07 ne stizu mejlovi kad prodam nesto, na srecu nema problema sa evrima.

...meni su poceli da stizu mail-ovi, kad ode nesto na RMAH jos u subotu... bio je neki patch mali u petak, pa reko sredili su .

^
I meni se svidja u kom smeru ovo ide!Posebno mi se dopada ovaj podnaslov:
Farm Monsters, Not the Auction House

samo da srede AH....

sto ne bi organizovali neko pvp peglanje u areni for lulz ? neko da strimuje i da se sprdamo malo ? neki vikend opustena varijanta 3-4 sata i to ?

ja sam takodje za neki mp10 farm ako ima zainteresovanih i nabudzenih pa da gledamo kisu legendary itema kako padaju :d

Zna li neko da napravi tacnu racunicu koliko life-a se vraca na infernu na tipa 220k dps i 3% life steal?

To zavisi od jacine mp-a.. 3% LS na mp2 nije isto kao i 3%LS na mp10 recimo.. zaista nemam pojma.. mislim da nema formule za to..tj zavisi i od toga koliki ti je life valjda.. sta te muci?

Life Steal ne zavisi od toga koliko imas life-a, nego procenat damage-a koji uradis na mobu se pretvara u life. Nije moguce izracunati koliko ces u proseku dobijati life-a kad samo kazes da imas 220k dps. :) Zavisi od dosta stvari.

Ja koliko znam life on hit je "bolji" kada imas manje life-a dok je life steal bolji kada imas vise life-a.. Mozda za moju klasu i moj bild je tako za ostalo ne znam.. Meni recimo life on hit nista ne znaci kada imam 80k life-a.. jer je to smesno.. dok recimo life on steal na 80k life-a je prilicno osetljivo ako igram mp10 i recimo 6% LS-a sa skornom, pa ja skoro i da ne mogu da umrem.. o reflectu i da ne govorim ... dakle LoH za manje life-a a LS za vise life-a i naravno veca tezina tj HP samih mobova [ uz tvoj jel te dps :]

Ja koliko znam life on hit je "bolji" kada imas manje life-a dok je life steal bolji kada imas vise life-a.. Mozda za moju klasu i moj bild je tako za ostalo ne znam.. Meni recimo life on hit nista ne znaci kada imam 80k life-a.. jer je to smesno.. dok recimo life on steal na 80k life-a je prilicno osetljivo ako igram mp10 i recimo 6% LS-a sa skornom, pa ja skoro i da ne mogu da umrem.. o reflectu i da ne govorim ... dakle LoH za manje life-a a LS za vise life-a i naravno veca tezina tj HP samih mobova [ uz tvoj jel te dps :]

Oki nznm nekako mi to nema logike.

Procenat dmg bi trebao da se vrati kao life. Ako je meni srednji dmg 200k. To mu onda prostom racunicom na 200k dps i 3% life steala izadje 6k life vracanja. E sad to je valjda umanjeno na infernu na 80% sto mu dodje grubo oko 5k life. Sto je svakko jace od bednog life on hit koji mi je oko 800...
Jedina prednost life on hit sto ce on pri svakom udarcu davati konstantnih 800 life dok lifesteal nece uvek davati tih 5-6k life vec samo kad se udari kritikal, odnosno kad udaris svoj prosecni dmg (meni bi islo i iznad 6k heal jer mi je krit preko 300k). Ali generalno u proseku ce hilati 5-6k jer mi je srednji dmg kao sto sam rekao oko 200k.

Nznm buni me to...

Poslednja izmena:
LoH se uglavnom koristi dok je manji dps, vec preko 100k dps life steal pocinje da dobija na znacaju. Life steal ima 80% reduction na infernu, znaci sa 200k dps i 3% life steal dobijao bi oko 1200 life (40k dps * 0.03 = 1200)
E sad tih 200k cesto nije samo 200k, ako recimo barb koristi HotA to je osetno vise, pa jos recimo tickovi tornada dodaju life steal itd...
U principu sa 200k dps i 6% life steal mozes totalno da batalis LoH, za 3% vec nisam siguran.
I naravno nema veze koliko imas HP, i LoH i life steal funkcionisu potpuno isto i sa 30k i sa 100k HP :)

LoH se uglavnom koristi dok je manji dps, vec preko 100k dps life steal pocinje da dobija na znacaju. Life steal ima 80% reduction na infernu, znaci sa 200k dps i 3% life steal dobijao bi oko 1200 life (40k dps * 0.03 = 1200)
E sad tih 200k cesto nije samo 200k, ako recimo barb koristi HotA to je osetno vise, pa jos recimo tickovi tornada dodaju life steal itd...
U principu sa 200k dps i 6% life steal mozes totalno da batalis LoH, za 3% vec nisam siguran.
I naravno nema veze koliko imas HP, i LoH i life steal funkcionisu potpuno isto i sa 30k i sa 100k HP :)

Pa to upravo i ocu da uradim... Odnosno da batalim LOH na mom off handu i pazarim nesto sa 3% life steal. Onda bih imao 6% life steal sto kontam da bi mi bilo mnogo bolje nego 3% life steal i 800loh.

Al mi nije najasnija tvoja racunica zar nebi trebalo da ides varijantom 200k * 3/100 ? I onda od toga da se oduzme 80%?

Edit: Dodjemo na isto... Takodje dobijem 1200. Moja greska :)

Poslednja izmena:
Ne znam meni je kao cm wiz-u loh bio bitan na manjim mp-ovima sa manje hp-a, sada kada igram samo mp10 nemam loh skoro uopste a koristim 1.5 ls-a preko magic weapon i bolje radi od bilo kog loha.. a archon pogovoto samo ls nikakav loh.. zato sam se ogradio za klasu i bild

Ne znam meni je kao cm wiz-u loh bio bitan na manjim mp-ovima sa manje hp-a, sada kada igram samo mp10 nemam loh skoro uopste a koristim 1.5 ls-a preko magic weapon i bolje radi od bilo kog loha.. a archon pogovoto samo ls nikakav loh.. zato sam se ogradio za klasu i bild

Ne znam moguce je... Nisam ni ja siguran kako funkcionise to zato i pitam.

E, Oki, to si u pravu, zato sto wizz ima sulude koeficijente za LoH, bas ga slabo iskoriscava.
Ajd i to da napisem - znaci nema svaki skill isti koeficijent za LoH, cak i same rune u okviru istog skilla imaju razlicite koeficijente.
Wizz je recimo dosta slabiji po tom pitanju od melee karaktera...

E, Oki, to si u pravu, zato sto wizz ima sulude koeficijente za LoH, bas ga slabo iskoriscava.
Ajd i to da napisem - znaci nema svaki skill isti koeficijent za LoH, cak i same rune u okviru istog skilla imaju razlicite koeficijente.
Wizz je recimo dosta slabiji po tom pitanju od melee karaktera...

A sta ti mislis sto se tice ove moje dileme? Da skroz izbacim LOH? Presao sam 200k dps...

^Slobodno. Imao sam istu dilemu sa oko 150k dps, probao malo za svaki slucaj prvo kako ide, i vec sutra prodao stari LoH weapon. :)
Ako dobro shvatih juris novi weapon koji vise nece imati LoH nego life steal, tako da samo napred.
E sad, mozda nije lose imati recimo na prstenu ili blackthorn pants malo LoH, ali evo ja od tada imam 0 LoH i nista mi ne fali. :,,:

ja od kad sam poceo sa barbom igrao sam samo sa LS, nikad nisam imao LOH.
LOH je dobar kad ti je mali dps, bio je neophodan kad je izasla igra, vec posle par meseci, vecina igraca je presla 100k dps i polako se prebacivala sa loh na ls.
Jedino gde i dalje ima primenu je HC.

ovo pisem za barba, jer mislim da wiz i wd i dalje dosta koriste loh.
barb ima 3% ls na beltu, sto niko drugi nema. takodje ima i pasivnu koja daje 3%.
A moze da uzme i offhand weapon sa 3%, i onda ne mora da juri ls na glavnom oruziju.

wiz i wd mogu da nabace LS samo na glavnom oruziju, sto je preskupo ako ono ima veliki dps, soket...

Poslednja izmena:
Ja iskljucivo koristim LS. I na vecim MP (7-10) samo tako mogu da prezivim. HOTA sa 5.9% LS na Skornu pri critu od 1,2 mil dmg puni ceo health.

Poslednja izmena:
Ok hvala na pomoci cim skupim goldinjose pazaricu jedno.

Obratite paznju na Amulet Teeming Necklace kod tri lika :trust:

http://us.battle.net/d3/en/profile/bmbsqdNVY-1650/hero/28846295

http://us.battle.net/d3/en/profile/DandlionT1-1630/hero/28576335

http://us.battle.net/d3/en/profile/Kannina-6981/hero/21026660

sad tek vidim , pa to je opste poznata stvar :d
i0as6U8.jpg

Poslednja izmena:
ili ih bas posrao takav roll, mada za dupe na azijskim serverima nije se zvanicno nista culo. Ili mozda jos postoji samo je sad isplivao i na USA servere.

Na monku sam se bazirao na brojcani Loh, i veci AS jer sam kontao da necu imati dobar DPS za % LS tako skoro.
***. ranije normalno 1h oruzje je bilo zlo skupo.

Na monku sam se bazirao na brojcani Loh, i veci AS
I ja takodje!Probao sam razne build-ove za monka i dosao sam do zakljucka da tu najvazniju ulogi ima AR,a ne LoH ma koliko on bio!Na MP 6 sa 2700 LoH,50k HP,490 AR sam ginuo sigurno 10-ak puta u toku jednog run-a!Sada sa 1300 LoH i 770 AR mozda jednom!Trenutni build koji imam mi je najbolji za MP6!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/bro82-2136/hero/16000492

Nazad
Vrh Dno