Šta je novo?

Diablo 3

pa dooooobro... mozda se i vratim u d3 ako ga kroz narednih 5 patcheva dovedu da lici na nesto (path of exile)

:D

E vise smaras sa time skanjem kroz temu na temu. Ako ti vec toliko D3 ne valja idi igraj PoE, si meni reko ako ti se igra ne svidja napusti temu na PoE i ja sam to urado tako i ti napusti D3 temu i prestani da smaras ljude sa svojim glupim trolovanjem.

neko zivi od foruma, neko zivi na forumu, moramo postovati sve entitete koji se hrane benchmark postovima :)

ja ne spadam ni u jedne ni u druge. dodjem tu da dam misljenje, naucim nesto i pomognem nekom. radio sam sva tri do sad, pa i od sad cu :D

Ali dajes isto misljenje u ovoj temi iznova i iznova. Dobar si ti lik, vidi se iz drugih tema, ali brate ovu si ugusio :p. Pusti ljude da klikcu i uzivaju, ne rusi im zamak :d.

o majkumu, pricas coveku koji je imao srecnog paladina lvl 99 u diablu 2 na battle.net-u o kliktanju i uzivanju... ja samo pricam o tome kako to vise nije to kliktanje i uzivanje. vracam se ja u d3 cim mi situacija to dozvoli, ipak je diablo diablo i tu sam upoznao ljude vredne svakog postovanja, da ne imenujem sad poimenice prepoznace se koji su igrali sa mnom skoro svaki dan. zbog te ekpie bih se samo vratio, ali trenutno ne mogu :(

kazem samo da je pomalo zalosno da blizzard koji je postavio temelje ovog zanra sada treba da ui od drugih timova, doduse to je dobrim delom zbog toga sto je i drugi tim radio d3. inace bese taj debeli wilson dobio shut kartu?

Troler ostaje troler, ti pricas o nekom vremenu kao da si samo ti igrao D2 i niko drugi. Opste je poznato djos kada je izasao D3 da nije to to i ti sada 10 meseci kasnije ponavljas pricu kao da su svi ljudi ziveli u bunaru pa da nisu bili svesni sta se oko njih desava.

Koje si ti to misljenje dosao da das? I kome je tvoj post nesto pomogao?

SLEPCI ODNESE DIABLO NA PS

SLEEEEEEEEEEEEEEPCIIIIIIIIIIII

dakle ja ne verujem ni ocima ni usima... konacno su se prodali konzolama.... ALOOOOOOOO diablo da odnesu na ps3, pa sta cemo da igramo u party sad sa klincima koji drndaju gamepad?

za konzole. da ti dovrsim recenicu.... :d

imaju ljudi pamtnija posla, portuju igru na soni

idemooooo

stvarno sramota :/

to ce se neminovno desiti.... dakle niko nije mogao da piratizuje d3 na kompu, doci ce moment kad ce moci na konzoli....

ne mora da se ceka razbijanje ps4, d3 ce izaci i za ps3 koji je vec razvaljen...

haha ne verujem :)

I sada kazi da nisi troler? Kome je neki od tih postova pomogao? Odavno se znalo da ce da D3 izadje za konzole i tu nije nista cudno bilo pa sta se onda ti toliko iscudjavas i pravis drama diva kao nesto ti nije jasno. Ajde vise pali iz teme, kada budes krenuo da igras onda se javi a do tada pusti nas da mi vodimo nasu politiku ovde.

ne da je troler nego je licimur i demon xD

Ima nesto D3 u sebi sto te tera da igras iznova i iznova!Ja sam od onih kojima skoro svaka igra brzo dosada i nemam neku zelju da je nastavim,ali u ovom slucaju to nije tako!Puno puta se razocaram i ugasim igru posle sat vremena,ali posle dva dana opet me uhvati neka zelja i onda zaredjam par dana i igram kao blesav!Neki dan igram u coop-u sa nekim random likovima i na kraju run-a nekom liku iz Italije poklonim par ringova i Cloak za DH,po njegovim recima podigao mu je DPS za 15k!Cak mi je i vratio dva ring-a nazad posto mu nisu odgovarala(jos ima postenog sveta)!Bas mi je bilo drago da sam i ja nekom pomogao i dobio jos jednog prijatelja na listi!Mislim da je cela poenta u davanju i razmeni itema i da gledas tvog lika kako napreduje!Mislim da mi se svidja to sto ne mozes na lak nacin da nabudzis lika,a da ne kupis gold na AH!

Poslednja izmena:
Sace ed_hunter da se nadoveze na bro82 post i da kaze kako se on zalagao za to da se itemi dele medju nama i da ostanu a ne da se isti prodaju stranicama kako bi se oni budzili, kao da igramo jedni protiv drugih pa da oni nebi bili bolji od nas. Dok je isti ed_hunter osudio Oki-a sto nije hteo da da onaj amulet nekome nego ga je u ono vreme prodao za 300 miliona golda.

Ok dati nekome neke iteme koji ti ne trebaju ali dati neki item koji je bas vredan i samom prodajom istog ces pomoci sebi da kupis bolju opemu je po meni totalno apsurdno i raspravljati se o tako necemu dok je isti ed_hunter se toliko drznuo i insistirao na tome da svi moramo da delimo iteme sa drugim ljudima i upustao se u raspravu oko toga.

Naravno da neces davati nekom nesto sto vredi i sto ce ti prodajom istog pomoci da dalje razvijas svog lika,ali ono sto prodajes mesec dana ispod svake cene i ne uspes da prodas,onda bolje pokloni nekom!!Ovde sa bench-a vecina imaju uber likove pa njima i nema sta da poklonis,pa ajde barem onda strancima koji tek pocinju!Barem ja razmisljam na takav nacin

Pa tom logikom se vode svi ali ed_hunter je insistirao na tome da svi item koji padnu nekome a ne trebaju mu pa bili vredni ili ne da se daju nekome kome je to potrebno ili kome taj item odgovara. E tu smo mi bili poceli da ukrstamo rogove i da se ubedjujemo da ne mozes da nateras nekoga da daje nekome iteme ako nece, to ako neko dodje pa se ovde pohvali sta je nasao to ne znaci da je dosao da ga nekome pokloni nego eto cisto da pokaze da ima nade i da mogu da padnu dobri itemi samo treba igrati. Jos je on govorio da on igra sa ekipom da oni non stop razmenjuju iteme medjusobom pa je on ocekivao da ce i ostali da krenu tim putem pa je krenuo da ubedjuje ostale kako je to ok varijanta ali *** nisi bili svi istog misljenja.

Naravno da neces davati nekom nesto sto vredi i sto ce ti prodajom istog pomoci da dalje razvijas svog lika,ali ono sto prodajes mesec dana ispod svake cene i ne uspes da prodas,onda bolje pokloni nekom!!Ovde sa bench-a vecina imaju uber likove pa njima i nema sta da poklonis,pa ajde barem onda strancima koji tek pocinju!Barem ja razmisljam na takav nacin
Tacno tako. Ja sam poklanjao i dosta skupe iteme,davao sam gold na pozajmicu(ali da mi ne vrate)... ***,treba se setiti pocetka kad si imao krs lika i kad su tebi isto tako drugi pomagali da dodjes do ovoga dokle si dosao. Ne treba zaboraviti da je ovo ipak samo igra

bravo za post, to je sustina, i mislim da vecina nas ovde i igra tako. Svi delimo iteme pocetnicima, sa nekom namerom da ih opremimo da mogu samostalno da igraju inferno mp1-2, da uzivaju i da se ne muce. posle toga se snalaze sami, polako napreduju.
Ovo se jos vise ceni u HC, i generalno tamo je jos bolji odnos medju igracima.

I totalno mi je nebitno dal je nas covek ili stranac, ne pravim tu razliku. Cak je ponekad i sladje dati nesto nekome ko je igrao samo 15min sa vama u publicu i koga vise u zivotu necete sresti u igri.
Dovoljno mi je 5sekundi da bacim oko na neciji profil i vidim da li mu treba pomoc i gde je najtanji, i nema razloga da mu se ne pomogne, pogotovo sad kad se mid level itemi vendoruju.

Opet, treba i doci do tog stadijuma kada se covek oseca komotno da poklanja losije ali upotrebljive set iteme i legende.

rece covek sa 20 postova registrovan pre dva meseca :d

Sta ima veze ko ima koliko postova i kada se ko registrovao? Sa njime sam odigrao vise partija nego sto sam sa tobom a koliko si dugo igrao igru.

Da nisi toliko slep kod ociju pa da zanemaris nedostakte koje ima D3 i da nastavis da igras video bi da je igra idalje zanimljiva kada se igra u grupi a ti rece da imas dobar krug prijatelja u D3 pa sto se onda ne vratis kada si bio tako omiljen nego sto kaze ratko nikome ni ne nedostajes.

rece covek sa 20 postova registrovan pre dva meseca :d

20 postova i 20 puta vise sati provedenih u igri od tebe. Ako ne igras ne moras ni pisati(citanje nije zabranjeno). Jednostavno procitaj ako te nesto interesuje i posle od.ebi u skokovima. Samo trujes temu svojim trolovanjem :p

koji je prosek kraftova da ispadne nesto dobro 20-30-50? ili je cista sreca?

cista sreca naravno, neko napravi 5 amuleta i dobije trifektu. Ja je nisam video a 300 sam kraftovao, ali ne odustajem :D
shoulders imaju veliku sansu da ispadnu vrhunski, njih treba praviti bez razmisljjanja

Pa shoulders jedino da ima 200+ main stat, dobar VIT + Life % i naravno AR :D a može i + Armor.
tj. imaju više varijacija koje su korisne naspram, recimo gloves ili amulet gde svi uglavnom jure trifektu (AS, CHD, CHC).

Ja sam kraftao jedno 50 gloves i ladno ni jedne sa AS, par sam dobio sa CHD i CHC ali nikakav DPS boost.

Poslednja izmena:
malo je 50 gloves :) bolje da ti ne kazem koliko sam ja craftao dosad :D

Ja sam do sada iskrafto preko 300 amuleta i to najvise za WD-a pa tek po koji za barba i monka a rukavice i shoulders jos nisam pravio posto sa bankrotirao ali jos uvek nisam zadovoljan sa amuletom koji sam dobio a ima AS, CHC i CHD ali male cifre sam dobio pa tako da ne odustajem od kratanja mada bi mogo da probam rukavice i shoulders da napravim nekih 20-tak komada da vidim sta cu da dobijem ali tek kada se malo podkozim sa goldima.

Imate do polovine marta Starcraft 50% popusta, ja gledam kako da izgulim u d3 jos 7-8e koliko mi fali da ga pazarim. :) Jako mi slabo idu ajtemi na AH, a na RMAH gotovo nista.

Ima li neko iskustva sa Danetta's setom za dh, vidim da svi forsiraju Manticore i Quiver?

jedino danetta spite sa visokim cd i socket moze da parira donekle calamityiju kao offhand weapon, naravno dps veci od 1k

Dovoljno mi je 5sekundi da bacim oko na neciji profil i vidim da li mu treba pomoc i gde je najtanji, i nema razloga da mu se ne pomogne, pogotovo sad kad se mid level itemi vendoruju
Ha,ha to je i meni postala boljka,da odmah gledam u profil onima sa malim paragon levelom i onda trazim po kovcegu sta imam za tog lika!Ja nikad necu zaboraviti @rydi-ja koji mi je jos na onoj staroj inferno tezini puno pomogao!Dali neko zna gde je on,ne vidim ga vise da je aktivan?

Poslednja izmena:
Ha,ha to je i meni postala boljka,da odmah gledam u profil onima sa malim paragon levelom i onda trazim po kovcegu sta imam za tog lika!Ja nikad necu zaboraviti @rydi-ja koji mi je jos na onoj staroj inferno tezini puno pomogao!Dali neko zna gde je on,ne vidim ga vise da je aktivan?

rydi se debelo smorio, zadnji put sam ga video u igri kada je izasao ovaj zadnji update i tada smo malo igrali cisto da vidi sta ima novo u pecu i od onda opet ga nema a koliko mi jos rece mislim da se sada igra sa kanterima.

^
Mislim da ce se vratiti ljudi kad jos malo doteraju igru pogotovo sada kada je dosao novi izvrsni direktor!Valjda nije tupadzija kao ovaj debeli Wilson!

Ha,ha to je i meni postala boljka,da odmah gledam u profil onima sa malim paragon levelom i onda trazim po kovcegu sta imam za tog lika!
Haha isto... Skoro sam igrao sa nekim Englezom, dao mu neko prstenje i sitnice, i posavetovao ga sta da kupi na AH, i samo od mojih itema je dobio oko 15k dps :)

Vrh Dno