Šta je novo?

Diablo 3

acc_bound.png

kako je ovo moguce uraditi? znaci ako mu ispadne oruzje ne moze niko da mu ga ukrade sa poda, ali ne moze ni da ga proda (ko bi i prodavao ovako nesto).
takodje mu je i Echoing Fury Account Bound

Nisam igrao duze vreme, ali sam prilicno siguran da je Account Bound zbog gema.

upravo tako, ubacis marquize gem u bilo sta, i to postaje AB.
Inace bi ljudi stavljali te gemove u bezvredne iteme i prodavali ih

A kad izvadiš gem postjae normal item (tj. ne AB)?

Cek marquize gem nije moguce prodati , ni na AH , ni u Trade prozoru ?

A kad izvadiš gem postjae normal item (tj. ne AB)?

Cek marquize gem nije moguce prodati , ni na AH , ni u Trade prozoru ?

Da postaje normalan ali te vadjenje lepo košta. Gem ne možeš prodati nigde.

Ja marquise necu praviti najvise zbog cene vadjenja, ne znam sta im je to trebalo, nisu normalni...

Evo i da se malo pohvalim, stigao P100 najzad: :D

vYDRpFH.jpg

cestitam i ovde :)

^Hvala puno! Dug je put bio, ali lakse i lepse u drustvu! :)

opa, konacno i jedan barb :)
cestitke
jos samo nam monk fali za bench p100 clan :-devil-:

zokocx zabusava :p

[youtube]azTDWFBFDwc[/youtube]

ne znam jeli neko stavljao :)

@Spirit (Freeman)

Svaka čast za P100!

@Spirit: Svaka čast :)

@illidan: tolko imam prioriteta u zivotu da ne znam od radosti sta pre, tamo je i PLVL100 ali on bar moze malo da saceka :d

Nije ovo oboren rekord, mada zlo klanje odrali su ih ko male zombije.

ma opusteno, samo ti ponekad navrati da malo picimo :)

pored opcije za all identify u patchu 1.0.8 jos par novina

Of other things we are hoping to have ready for patch 1.0.8 are:
- Improved mob density for Acts 1, 2, and 4 so that you do not always feel like you have to farm Act 3 all the time.
- Multi crafting to make it easier to craft in bulk, i.e. you will be able to specify how many of any given item or gem you wish to craft.
- AH tooltip compare that will make it easier to compare items in the AH with items you are wearing.

pored opcije za all identify u patchu 1.0.8 jos par novina

Of other things we are hoping to have ready for patch 1.0.8 are:
- Improved mob density for Acts 1, 2, and 4 so that you do not always feel like you have to farm Act 3 all the time.
- Multi crafting to make it easier to craft in bulk, i.e. you will be able to specify how many of any given item or gem you wish to craft.
- AH tooltip compare that will make it easier to compare items in the AH with items you are wearing.

Najzad, odlicne vesti :)

odlicna unapredjenja, sva su jako korisna
konacno da mogu brzo da craftam gemove a ne da gubim po 10min na te gluposti

bas me zanima kako ce da izgledaju actovi sa vise monstera

za ovaj patch ce po mom misljenju biti potreban PTR pa ga ne ocekujem bas brzo

Ovo za "mob density for Acts 1, 2, and 4 " mi je najbitnije, najvise volim Act 1 a moram da farmam onaj smor Act 3 (priznajte dosta je genericki Act).

Za sve koji gotive monka, jedan real life Monk :)

Poslednja izmena:
E sad kada bi jos i postojala jedna real life Wizardica :D

ahahaha.. dosao vikend, bice vedra noc za Ubere do jutra :)

Za sve koji gotive monka, jedan real life Monk :)

Inace to je ruski specijalac i ima dosta njegovih klipova na netu gde obucava vojsku a i pokazuje borilacke vestine i uci ostale kako da se odbrane u raznim situacijama. Licno ne bih voleo da sam mu neprijatelj, mnogo je bre velik.

Izgleda kao dobar covek, bar po njegovim facijalnim ekspresijama to prepoznajem. Ali u ovom klipu nema neko tabanje ili neki udarci :D ,ae neka dobra dusa da to postuje.

Sad idem C3 da isprasim :d, pa idem da "monkujem" demone.

Izgleda kao dobar covek, bar po njegovim facijalnim ekspresijama to prepoznajem. Ali u ovom klipu nema neko tabanje ili neki udarci :D ,ae neka dobra dusa da to postuje.

Dzaba ja sam bas to trazio da ga vidim na delu ali izgleda da nema ili ja nisam dovoljno trazio pa ako neko nadje neka postavi ovde.

Vec nekoliko dana dobijam error message prilikom pokusaja prijave butera kao Spam! Da li se to jos nekome desava?

Ja cu da iskuliram igru do 1.08 jednostavno sam skapirao da nema vise smisla da igram. Pre svega zato sto je roll na dropovima toliko ocajan cak i na najacim itemima da nemam komentar.
Toliko mempo-a mi pada, toliko tal rasha amuleta i echoing fury-a da me i sramota da kazem pri cemu nigde critical chance-a.. igram od mp1 do mp10 bez ikakvih problema, gruvam bosove skupljam organe kraftujem jebane hell fire ringove - sve ******.

Ja prosto vise ne znam sta da radim sa igrom ?! Imam koliko toliko ok shouldere i bracere koje sam kraftovao ali kapiram da sam potrosio bukvalno 1000 esencija na sva kraftovanja [ tu ukljucujem i amulete naravno] i naravno da nisam zadovoljan.
Generalno jesam hejter ali ovo je stvarno prevrsilo svaku meru. Preko 1600 sati u igri od kojih sam zaista i iskreno i realno imao ne vise od 400 sati ciste zabave, ovih ostalih 1200 sati [ i dalje ne verujem dok kucam ove brojke ] su mi nista drugo sem lazne nade..
Hajde da sam se ispaljivao i prodavao dobre iteme za bud zasto pa i da kazem - mentol sam, ali prosto ja koliko god to jadno zvucalo - nemam srece.

Kada se pogleda moj status i vidi se da sam preko milion gamadi ubio i preko 77k elita i koliko sam samo miliona golda skupio od farma a ne od prodaje itema, covek stvarno da kaze - ovaj je lud.

***.. tako da, to je to.. necu vise igrati uber bosove, necu vise farmati ni sa kime osim ako ne osetim potrebu za time [ mada ne vidim razlog jer je drop podjednako ocaj sto se kvaliteta item tice].

Kukao sam pre paragon levelinga, kukao tokom, govorio da nema veze da li si paragon 20 ili 79 ili sta god - bio sam u pravu sto se mene tice, sada kada sam odavno vec paragon 100 i kada zaista igram mp10 kao vecina mp4 ili mp6 sto se brzine i efikasnosti tice ja sam prosto satran uza zid. Ne znam prosto STA je potrebno da igram da kada mi padne jebani mempo of twilight da izrola makar 3 ili 4.5 cc... a takvih je prepun AH ..

srecan farm svima.

Nazad
Vrh Dno