Uzeo sam malo da grindam Wizza i Monka, pa kako ide ide, necu uopste da se nerviram i cekam bilo sta.
Ha,ha ovo kao da sam ja pisao!Imamo isti broj sati igranja i padaju nam isti itemi,ali bukvalno jedno te isto!Otprilike svakih 50-ak sati dobijem neki drugi item koji mi nepada tako cesto,a onda narednih 50-Spirit stone,Strongram bracers,Ceremonial knife i razni staffovi i to vec tako traje neko vreme!Za mojih 650h ispala su mi tri dobra itema i to:Bul-Kathos's kojeg sam uspeo da prodam za 18 miliona(sto mi je ujedno i rekordna prodaja nekog itema na AH,zvuci smesno,ali je tako),zatim rukavice sa AS,CC i CD(najbolji item do sada) i Echoing Fury sa soketom i solidnim rolovima koji sam menjao za slican takav sa DBraveZ-om!Mislim da goreg od mene nema!Dok je vecina sa bencha odavno presla 100k DPS-a ja sam jos uvek bio na 30k,niti sam imao golda da kupim nesto bolje,niti pada nesto dobro!Cudi me kako sam i dovde dogurao cistim farmanjem!Sav gear koji imam na sebi ili mi je pao ili sam nekom ludom srecom dosao do njega za neke sitne golde!More da cutite i da ne kukate puno, vama bar nesto pada a meni kada nesto padne to obavezno budu one usljive rukvavice pa onda onaj spirit stone budjavi staff za wiz-a i slicni crap itemi a i ako se desi nekim cudom da padne neki item od boljih on ima uzasne statistike na sebi ja kao da sam se predplatio na crap iteme pa samo ih meni baca. Jos malo pa cu skoro 600 sati igranja sa WD i do sada sam sa njime dobio tri itema za barba dva puta belt i jednom rukavice.
Ti reci sta hoces ali momenat kada svaki put otvaras i ne bude cc je mnogo gori od "ne pada". Ne zelim ti to, ali siguran sam da ces videti. Setices se ovoga.
Ja sam rekao, nikad necu da dam pare za neko virtuelno ****** u nekoj igri... nije ovo pouzdano pa da se isplati.
Iskreno to kao da si kupio sifre za igru, ako si mozda malo stariji secas se kako su se kupovali one knjizice za poteze fatalita u Mortal Kombat, e ovo mu dođe jos gore jer taj gold/itemi posle ne vrede nista.
Jel neko probao ovo, koliko je efikasno? Igrao bih sa wizz archon 170k dps.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/6952157/the-many-routes-to-paragon-100-04-01-2013
When I was about 1/5th of a bar away from hitting level 99, I teleported to the Bridge of Korsik waypoint to clear the Fields of Slaughter. I could see a ton of enemies on the edge of my screen, but none of my actions were registering and I could not attack them. I tried to pause by hitting escape and I tried to use health potions, but nothing was registering. I knew I was in trouble because I had not put out a single tornado yet with sprint. My connection came back about 15 seconds later and I was dead.
I talked to my friend Diamond on Skype for a bit and told him that I would probably be taking a break from Diablo 3 for a while. After work the next night I changed my mind and I ended up making another barb and Diamond power leveled me to 60 in about two and a half hours.
I think my best advice would be to play carefully and efficiently. Try to build a nice balance on your character between EHP and DPS, and don’t lean too heavily toward either side. Only farm on monster powers that you can completely crush. It is easy to look at the monster power bonuses and think that you should be turning up the MP, but farming faster will yield better results in the end. Don’t get discouraged if you go a few days without finding anything valuable. That 1 billion gold drop could come at any time!
Pogledajte prilog 110262
WTF?!? Zvezda tu,a gde je item?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari