Šta je novo?

Diablo 3

jel craftovao neko nesto osim amuleta ? ajd ko je dobio neke dobre gloves, bracers ili shoulders neka okaci

svuda, a ako te mrzi da cekas da padnu, kupi na AH jako su jeftini

planovi su skoro dzabe na AH, dovoljno je igrati 10min i skupicete gold za sve.

jedino su planovi za chest armor skupi, al to retko ko i pravi

^Evo ja napravio jedan nice chest na HC: :)
ChestLowLevel.jpg

Odlicni su kraftani itemi. Shoulders ubijaju Vile Ward uz malo srece, za amulete i da ne pricam.
Jedina mana bracers je sto nemaju MS sto retko ko zeli da zrtvuje ako ima dobre lacuni, mada za ubere su recimo opet bolji izbor jer rolaju visoke main statse.
Za gloves vec treba dosta srece da bi se dobila kvalitetna trifecta, ali i one kad zabodu...

da li je pametno kupovati na azijskim serverima, gde je sve jeftinije? potrebno mi je par najjacih topaza :)

ne mozes da prebacujes nista sa servera na server

pa ako ces da krenes ispocetka, i ako ti ne smeta ping da igras na azijskim serverima onda je mozda i pametno.

@Bravez

To sam provalio cim sam se slucajno nakacio na Americki server, kada nisam video svoje likove. Ali sam hteo da pitam da li ovde ima neka fora, kako da to za****mo :)
Necu da menjam server sigurno..

***, nema sanse da ih zaj3bes, nikako :) Da ima, svi bi kupovali na Azijskom i prodavali za paypal na druga dva.

Da li je dozvoljena razmena mejl adresa preko poruka, a da nema problema niti sankcija? Pitam jer imam dva legalna paypal naloga (Bosna), pa u slucaju nekog trade-a, mogu sa nekim da se dogovorim preko mejla ili poruka, a uplatu posaljem/primim paypalom. Jer neki u tom slucaju spustaju cene + nemoraju da placaju taksu battle.netu..

Zabranjena je prodaja itema izvan D3 sistema, ali svejedno nemaju kako da otkriju. Ako se brines oko slanja mejl adrese u igri, daj mu skype ime pa onda mu tamo daj mejl adresu ili obrnuto. Samo sto ne znam koliko ce ljudi biti voljno da ti prvo uplacuju pre nego sto dobiju item.

@Versus
Bas to me je zanimalo, da se uopste ne prati nit cuvaju txt logovi. Zasto ovo pisem? Jer kad bi poceli da kopaju, da vide sta sam ja sve pisao. U principu ima par fleksibilnih prodavaca, koji pitaju, da li hoces u eurima da platis ili gold? Recimo ja kazem u eurima, lik kaze 8 eura, ja mu kazem platicu ti preko paypala, on kaze onda moze, tad je cena 5 eura.

S tim sto je bolje da preko mejla ide dogovor, jer onda pusti prvo slike svih itema, covek ima cak 4 razlicita witching hour pojasa, i onda ja mogu natenane da gledam i uporedjujem cene na AH.. ovako ako pusti preko poruka, treba mi puno vremena + da zapisem to na papir..

da postoji protekcija pisanja mejla sa prefiksom @, moze i da se kuca npr kiza at yahoo dot com a to se ne vidi.

Vezano za nedobijanje itema ja kao kupac:
Otvorim onda claim na paypalu da nisam primio, al ako mi je ovaj bacio/dao nesto drugo, tad ja na paypalu stavim "item is not as described"

Poslednja izmena:
Moj savet ti je da sve sto budes radio je to da kupujes u igri a van nje zaobidji u sirokom luku trgovinu posto imas takvih ljudi koji ce samo gledati kako da te zeznu a od prodjae nema nista.

Ili ako neces preko AH da kupujes onda se nadjete u igri i preko trejda ti njemu golde on tebi item i zavresna prica a ona fora on tebi glode preko trejda a ti njemu da bacis item na patos zaobidji te fore jer ces biti garantovano prevaren. Samo AH ili RMAH sve drugo ti je macka u dzaku.

@KizaLion ne postoji nikakvo ogranicenje niti zabrana za slanje maila ingame, uostalom real id ti je obican email tako da sto se tog dela ne moras da brines... slao sam x puta svoj mail u wow-u i nisam imao bilo kakvih problema...

Hvala za info :)
Usput da se pohvalim, danas sam zavalio onaj Natalijin prsten za 159 miliona (minus takse), tako da sam fino opremio WD-a :)

Evo sta pade, maltene malopre.

Stone Of Jordan.png

Je li neko upoznat koliko bi ovo moglo da vredi? Ako uopste vredi nesto...

^Ima max damage vs elite od 30, najvise se ceni 6% cold damage kao prvi stat posto cold usporava protivnike.

Bash bonus i nije bas najsrecniji posto se bash uglavnom koristi za fury generisanje a ne nanosenje stete, mnogo bolje bi bilo da je rolao crit za WW ili reduce HotA.
Ukratko - nesto vredi, ali ne puno.

dosta vrede i kad rolaju reduce na weapon throw

Screenshot002.jpg

Jel ovaj sta vredi posto mi stoji u kovcegu vec neko vreme a nemam ni pojma da li nesto vredi ili ne.

Taj prsten za barba ako ne prodas ja cu da kupim a da se vratim na dex gloves ko je krafrao svaka cast....

Uhhh, ala su gemovi poskupeli u odnosu na pre 3 meseca, barem ovi najbolji...

DA FUK ?

Greetings (Oki),

Congratulations on your successful auction in Diablo III!

Item name Gold
Time of transaction 26 Feb 2013 12:01 PM GMT
Sale price EUR0.00
Transaction fee EUR0.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR0.00

Meni od poslednjeg patcha, blizzard vise ne salje obavestenja na mail, kad se nesto proda na RMAH.

takodje, vec se dosta ljudi zalilo i napisali su da znaju za problem i treba da srede to za mejlove

Nazad
Vrh Dno