Item name Flawless Square Emerald
Time of transaction 03 Mar 2013 12:55 PM GMT
Sale price EUR0.00
Transaction fee EUR0.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR0.00
The proceeds from this auction will be automatically transferred to your Battle.net Balance. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.
Item name Gold
Time of transaction 02 Mar 2013 10:47 PM GMT
Sale price EUR0.00
Transaction fee EUR0.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR0.00
The proceeds from this auction will be automatically transferred to your Battle.net Balance. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.
^
Mislim da ce se vratiti ljudi kad jos malo doteraju igru pogotovo sada kada je dosao novi izvrsni direktor!Valjda nije tupadzija kao ovaj debeli Wilson!
Farm Monsters, Not the Auction House
Ja koliko znam life on hit je "bolji" kada imas manje life-a dok je life steal bolji kada imas vise life-a.. Mozda za moju klasu i moj bild je tako za ostalo ne znam.. Meni recimo life on hit nista ne znaci kada imam 80k life-a.. jer je to smesno.. dok recimo life on steal na 80k life-a je prilicno osetljivo ako igram mp10 i recimo 6% LS-a sa skornom, pa ja skoro i da ne mogu da umrem.. o reflectu i da ne govorim ... dakle LoH za manje life-a a LS za vise life-a i naravno veca tezina tj HP samih mobova [ uz tvoj jel te dps :]
LoH se uglavnom koristi dok je manji dps, vec preko 100k dps life steal pocinje da dobija na znacaju. Life steal ima 80% reduction na infernu, znaci sa 200k dps i 3% life steal dobijao bi oko 1200 life (40k dps * 0.03 = 1200)
E sad tih 200k cesto nije samo 200k, ako recimo barb koristi HotA to je osetno vise, pa jos recimo tickovi tornada dodaju life steal itd...
U principu sa 200k dps i 6% life steal mozes totalno da batalis LoH, za 3% vec nisam siguran.
I naravno nema veze koliko imas HP, i LoH i life steal funkcionisu potpuno isto i sa 30k i sa 100k HP![]()
Ne znam meni je kao cm wiz-u loh bio bitan na manjim mp-ovima sa manje hp-a, sada kada igram samo mp10 nemam loh skoro uopste a koristim 1.5 ls-a preko magic weapon i bolje radi od bilo kog loha.. a archon pogovoto samo ls nikakav loh.. zato sam se ogradio za klasu i bild
E, Oki, to si u pravu, zato sto wizz ima sulude koeficijente za LoH, bas ga slabo iskoriscava.
Ajd i to da napisem - znaci nema svaki skill isti koeficijent za LoH, cak i same rune u okviru istog skilla imaju razlicite koeficijente.
Wizz je recimo dosta slabiji po tom pitanju od melee karaktera...
Obratite paznju na Amulet Teeming Necklace kod tri lika :trust:
http://us.battle.net/d3/en/profile/bmbsqdNVY-1650/hero/28846295
http://us.battle.net/d3/en/profile/DandlionT1-1630/hero/28576335
http://us.battle.net/d3/en/profile/Kannina-6981/hero/21026660
sad tek vidim , pa to je opste poznata stvar :d
![]()
I ja takodje!Probao sam razne build-ove za monka i dosao sam do zakljucka da tu najvazniju ulogi ima AR,a ne LoH ma koliko on bio!Na MP 6 sa 2700 LoH,50k HP,490 AR sam ginuo sigurno 10-ak puta u toku jednog run-a!Sada sa 1300 LoH i 770 AR mozda jednom!Trenutni build koji imam mi je najbolji za MP6!Na monku sam se bazirao na brojcani Loh, i veci AS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari