Šta je novo?

Diablo 3

da jeste live

Hvala momci na potvrdi da sve ostaje. Ja sam mislio da sve ostaje jer bilo bi glupo da sve pocinjem ispocetka ali bolje pitati jer ipak ste vi ovde pro igraci a ja jos uvek noob.

NE MOGU DA VERUJEM!!!

kako mi radi yt, a ovo neće?

Nesekiraj se ne radi ni meni.

my bad, radi samo sto sam trebao da stisnem na onom linku sto izbaci da idem dalje.

Poslednja izmena:
Meni radi ovaj steam, mada tamam im prso server imaju ladno neki update na US serverima, pa ljudi kao "Let's play HoN" :D

ono što mene muči je kako ja mogu da gledam video snimke koji su snimljeni sa streama, na tom istom sajtu, a live stream ne mogu... bzv..

kako znas da covek igra trenutno?

pa jeste live, a ako je crno znaci da covek ne igra trenutno

Taj kingongor je djubre od coveka, krade ljudima iteme.

Pade jos jedan legendary, odlicni statsi sa uzasnim dmg-om.

kTzpx.png

Poslednja izmena:
kako krade iteme?

kako krade iteme?

To i mene zanima???

Jer primera radi kada igram sa nekima ili vise njih i na primer ja ubijem nekoga ili neko drugi ubije nekoga i ispadnu neki itemi i ja ih pokupim jer imaju i oni mogucnost da iste iteme pokupe ili samo onaj koji prvi ih pokupi?

Pitam iz razloga da ne ne kupim iteme ako mi ne trebaju a drugome mozda bas taj item pomogne da bude za nijansu jaci.

Svako ima poseban drop, tako da ono što dropa tebi vidiš samo ti.

Ma Kongor je smradonja pravi. Athene je mala maca sto se toga tice. Za ovog cobana se treba nervirati :D

Procitah na par mesta na netu i zacudih se, jel istina da dobar deo igraca masovno napusta igru i da se Blizzard smatra igru kao gotov projekat i da jako malo obraca paznju ka igracima?

razumem da jako puno ljudi napušta igru, to je zato što je blizzard imalo neke retardirane poteze, i malko su upropastili igru, ali mi nije jasno zašto bi blizzard sam digao ruke od igre?

Procitah na par mesta na netu i zacudih se, jel istina da dobar deo igraca masovno napusta igru i da se Blizzard smatra igru kao gotov projekat i da jako malo obraca paznju ka igracima?

netacno , broj ljudi koji se zali je jako mali u odnosu na ukupnu igracku zajednicu

recimo jedan od "streamera" je napravio video gde obrazlaze svoje razlog zasto vise ne igra, od kad je "kupio par itema na rmah" vise ne vidi poentu igranja?????

gomila ljudi se zali kako je inferno pretezak a nisu svesni da nemaju dovoljno dobru opremu pa stalno umiru i pucaju pare na repair

onda ima ljudi koji lupaju kako na gold ah nema vise dobrih itema jer je sve na rmah, opet netacno jer bi ti isti najbolji rmah itemi ( 150+ e ) bili nenormalno skupi i na gold ah i sl

nigde neces videti gomilu igraca koji pisu kako je sa igrom sve ok oni jednostavno igraju i cute, ovi sto im nesto smeta vicu gde stignu

Нисам играо тројку али да пробам да дам коментар.

Што се дропова тиче, размишљао сам како је то изгледало у другом делу. Ја нисам био хардкор гриндер, нисам јурио опрему ради опреме, нисам се враћао да 15 пута убијам боса, 2-3 пута ми је било довољно, ако испадне штогод добро је. Уживао сам у игри, а уникатне ствари (сад видим да није уникатно него легендарно, бах), су испадале ретко, али кад испадне, то је у 80 посто случајева стварно добра ствар која ће допринети лакшем преласку. Сетове нисам јурио, користио сам шта остане од жутих.

Жале се људи да је инферно тежак, па колико се сећам и трећи ниво тежине и другом (хел беше) је био тежак, гомила крипова који су имуни на различите врсте удараца, што физичких, што магија. За једног кежуал гејмера као што сам ја, трећи ниво тежине је био немогућ, јер је опрема била исувише слаба за чак и оне почетне зомбије. Дакле покушавам да повучем паралелу између садашњег инферна и тадашњег хел, чини ми се да оптужбе и кукање (што се тежине тиче) није баш оправдано, поготову са АХ где је могуће наћи све што треба и где је могуће надокнадити пропуштено. Али ту остаје друга ствар, кад већ испадне неки легендарни дроп онда нек буде заиста легендаран, и мислим да је ту Близард лоше избалансирао.

Зато бих после неког времена направио новог лика, обрнуо нормал и најтмер и уживао у ономе што игра пружа јер шта се дешава кад једном пређеш трећи ниво са најбољом опремом? Нема више свхре играти...

Sa rmah su usrali igru totalno. I ja se razmisljam da ne igram vise. Bar ne nekoliko meseci, dok se cene na ah ne smanje malo.

Znaci igram nekoliko sati veceras, napucao sam opremu za mf, imam 250% sa 5 valora. I nista ne pada normalno. Dansa sam igrao celo prepodne, i nista ne pada. Samo gomila zutih. Koje ne mogu da prodam. Ova me igra podseca na one poker automate kad lupas karte. Vuce te da igras jer se nadas necemu, al na kraju ovek bude....

Znaci oprema koja mi treba kosta nenormalno na ah, a na rmah kosta u evrima. Koje ja bas i nemam za razbacivanje. I ne mogu da je kupim. I to je to. Za mene je nemoguce da se oldepim od prvog acta.

I za****te price kako je bilo nemoguce da se predje dvojka na hell. Ja sam stigo do zadnjeg glavnog u petom schapteru i mogao sam da ga ubijem, samo da sam malo vise grindao. Ali nisam. Da sam igrao koliko sam igrao trojku, pa ja bih ga razbio.

Da nisam celav do sad bi osedeo od ovoliko grinda. Al ne vredi, il dresi kesu ili dalje neces proci.

Inace, blizard obraca paznju samo na sebe i sisteme za sisanje ovaca. Jedino sto ne sisaju ovce nego nas. Ovo je kao kod frizera, oderu te sa cenom a sisaju na celavo.

Poslednja izmena:
Mozda je stavrno istina da puno ljudi napusta ovu igru ali zasto pa samo zato sto se na youtube vrte raznorazni klipovi od likova koji su na ovaj nacin ili onaj nacin dosli do jako dobre opreme i mogu ladno da se setkaju na inferno tezini bez razmisljanja da ce ih neko ubiti.

To sto bi mi svi voleli da kada krenemo igru da nas odmah u prvom kovcegu u gradu ceka najbolja oprema za svaki lvl e pa to jednostavno nije moguce. Da bi se doslo do dobre opreme treba provesti mnogo sati kraj igre i znati na koji act mozes da ides bez problema a za koji jos nisi spreman.

Ja jesam govorio da moze da se igra bez AH i RMAH ali vidim da sam gresio i da ponekada ipak na AH moze da se uhvati dobra oprema po realno dobroj ceni dok jednostavno RMAH mogu samo oni koji bas ne zele da se potrude ili jednostavno imaju para pa ih bas briga za 100-200 evra pa cak 1000-2000 evra sto ce uloze u igru, jednostavno oni mogu ja ne mogu i sta sada treba da odustanem od igranja ili u mom slucaju od kupovine igre samo zato sto znam sta me ceka. Ne, jednostavno ti sto najvise kukaju su obicne galamdzije koje bi htele na frku da dobiju sve a da se ne pomuce ni malo.

Jednostavno bi trebali da izbegavamo da gledamo te napucane klipove od kojekavih likova i da polako skupljamo svoju opremu i da sami budzimo svog lika kako mi mislimo da je to najbolje i sa onim sto raspolazemo. Jer ko to kaze da je njegova oprema najbolja, mozda i jeste ali koja je cena za tako nesto? Eto samo uzmimo primer gospodina palmice (Athene) koliko je ulozio u svoju opremu ali koliko je to biliona zlata utuceno u jedan nalog i koliko je za to ljudi prevario da mu daju zlato da bi on bio najbolji?

Verovatno da moze i sa nesto slabijom opremom da se igra ali ne kao sto oni igraju pa ulecu u guzve i protrcavaju kroz iste nego jednog po jednog pa primerra radi ako je njemu trebalo 10 min da predje jednu tamnicu meni neka treba dva sata ali cu je preci sa slabijom opremom.

Poslednja izmena:
evo kako se diluje :D

[youtube]ws7t8wUN-w0?hd=1[/youtube]

dao je liku 1.2 miliona i bacio mu dva helma (neki junk kontam), a uzeo helm sa perfect star gem (koji sam vredi 7 miliona). gem ostavio (za AH). umesto njega stavio neki obican flawless square gem i prodao nekom liku takav helm za 8 miliona :D

Vrh Dno