Šta je novo?

Diablo 3

Upravo mi je Blizzard javio da je detektovao da mi je drajver za video kartu "out of date" :D.

Ja inace po pravilu drajvere ne menjam dok sve radi kako valja, posto sam se opekao vise puta, a nisam lik koji igra samo nove igre. MAda ruju na srce nisu ni specijalno stari. ono sto hocu da kazem je da oni ocigledno sakupljaju informacije o mom hardveru i soft za koje nisu dobili dozvolu.

Pitam iz principa, zna li neko "from the top of the head" da li negde u EULA ili bilo gde stoji da imaju pravo da to rade. Znam da te Steam uredno pita da li im dozvoljavas da prikupljaju informacije o tvom hardveru zbog "poboljsanja usluge", ali Blizz nije pitao nista slicno.

Upravo mi je Blizzard javio da je detektovao da mi je drajver za video kartu "out of date" :D.

Ja inace po pravilu drajvere ne menjam dok sve radi kako valja, posto sam se opekao vise puta, a nisam lik koji igra samo nove igre. MAda ruju na srce nisu ni specijalno stari. ono sto hocu da kazem je da oni ocigledno sakupljaju informacije o mom hardveru i soft za koje nisu dobili dozvolu.

Pitam iz principa, zna li neko "from the top of the head" da li negde u EULA ili bilo gde stoji da imaju pravo da to rade. Znam da te Steam uredno pita da li im dozvoljavas da prikupljaju informacije o tvom hardveru zbog "poboljsanja usluge", ali Blizz nije pitao nista slicno.

igra moze da proveri verziju drajvera po ucitavanju, dokle god informacija ne ide dalje sve je ok sa pravne strane :)

znaci klasicna IF xxx THAN xxx prica

LOH pitanje:
- Da li pali i na damage od onih tornada od barbariana kad sprinta ili samo od oruzja koje nosis u rukama?

6h2nn.png

Prilozi

• 6h2nn.png
    6h2nn.png
    58.4 KB · Pregleda: 55
ništa... prešao hell sa munkom, inferno naravno ne mogu ni da pisnem... dilema da li da se vratim na wot, ili da reroll barb dok ne izađe torchlight 2... eh, blizzarde koliko si u*rao ovu igru :/ sama činjenica da JA koji sam deset godina igrao D2 ne želim da pređem D3 još jednom je poražavajuća.

umesto da ponudi ogroman sadržaj, bezgranične nivoe i 200 puta dužu priču od ove, umesto da ponudi stvari i sadržaje koji bi zaista zadržali igrače uz igru, oni su ponudili endless grind... gj blizz

Poslednja izmena:
Koliko sam bio za to da uzmem igru sada se sve vise i vise dvoumim da li uopste davati pare na tako nesto?

Nekazem igram mi se svidja to je neosporivo ali postavljam sebi pitanje da li ona uopste vredi tih 6000 dinara? Jednostavno da znam negde gde moze da se kupi samo kljuc do 3000 dinara ok sto da ne to mi vec i nije tako strasno jer sam u neke druge on line igre davao po toliko para pa to mi je vec onako prihvatljivo. Ili neko ko pordaje nalog pa da uzmem njegov mada ta mi se opcija ne svidja ali u kranjem slucaju sto da ne ali i to samo pod uslovom da je osoba proverena a ne neka sa oglasa.

Jos uvek neznam sta cu da uradim ali do prvog avgusta cu se definitivno odluciti kada budem imao pare u rukama i tada cu lupati glavu sta i kako. Do tada cu igrati nesto drugo i pratiti ovu temu da vidim sta se zbiva u igri.

pa imas ovde na benchu u oglasima za 4000 din, to ti je povoljno...

stvarno ne znam sta da mislim, d3 nema taj replay value koji sam ocekivao...

i eto, igra mi se svela na endless grind the weeping hollow zone na infernu.... izem ti replay value.... :(

sad cu svu opremu da zamenim za indestructable, pa onda crkavaj kolko oces...

e da, amulet ne moze da bude indestructable? za nesto cu ipak morati da placam opravku?

A zato ne farmujes ceo act1?, bice ti 50x zanimljivije(ako nemas opremu za act 1, farmuj act 3-4 Hell-a, sa 5 stackova NV-a i nekom gold find opremom, lepe stvari mogu da padnu)...

Takodje, nisi izlevelovao ostale klase, a kazes da nemas sta da radis?

Da ne pominjem PvP, koji ce doci, itd.

resavaj achievemente :D

LOH pitanje:
- Da li pali i na damage od onih tornada od barbariana kad sprinta ili samo od oruzja koje nosis u rukama?

Pali i tad. Digni ga na 1200+ i samo vozi oko protivnika.

Samo HIT. Dakle fizicki hit , zamah oruzijem.
HIT nije udarac nego pogodak i to je svako skidanje heltha protivniku cime god da ga pravis samo se razlikuje koeficijent od skilla do skilla.
Negde je 0.2 negde 0.8 * LoH koji imas, naravno najmanji je na skillovima koji se sire na masu protivnika kao kuga.

pa imas ovde na benchu u oglasima za 4000 din, to ti je povoljno...

stvarno ne znam sta da mislim, d3 nema taj replay value koji sam ocekivao...

i eto, igra mi se svela na endless grind the weeping hollow zone na infernu.... izem ti replay value.... :(

sad cu svu opremu da zamenim za indestructable, pa onda crkavaj kolko oces...

e da, amulet ne moze da bude indestructable? za nesto cu ipak morati da placam opravku?

cekaj bre prijatelju nerfovali act 2,3 i 4 i opet ti je tesko... pa gde si ti bio pre patcha 1.0.3 xD
a d2 je takodje bio endles gear farm i takodje je bilo prodaje itema/golda za prave pare ali po forumima i na ebay-u,tako da mi nisi jasan ti i jos par ljudi sto kukaju xD mislim razmisli malo kada bi svi imali najbolji gear u roku od 2-3 nedelje opet bi se ljudi smorili i onda bi bila kuknjava po forumima kako je dosadno i nema nista da se radi jer svi imaju epic i legendary gear.

I ovo je poruka svima koji su igrali wow na piratskim serverima pa sad kupili daiblo 3,morate da se potrudite gear a ne da na jednom bosu vam padne sav epic i legendary.

Koliko milki ovo vredi?

Prilozi

• belt.jpg
    belt.jpg
    198 KB · Pregleda: 140
@ed_hunter

I ja sam bio u tom fazonu, act1 sam se mucio sa barbom, dosao na act2, olupali me, razlupali, sve mi pare pokrali dusmani. Nazad na act1 i farmanje.

Poenta je da moze da se nadje jako finih stvari na AH za malecne pare, 20-50k, nisu naravno zilion strength-a, vit, res all (procam o barbu). Ali tu i jeste fora, zameni vit sa life% na item-u, smanji strength - dodaj attack speed %... videces kako padaju cene itemima u listi, rapidno. Zatim kombinacije, ne guram bas previse vit na iteme, ali sam gurao life %, dok mi barem jedan item ima tonu vitalitija pa life % to lepo nadoknadi. Cisto kao primer. Opet, ni inteligence nije los (podize res all, ne moze da se igra act2 bez toga, ili ok, ja ne znam... sigurno pomaze, ako nista drugo), dexterity pomaze izbegavanje udaraca. Provali kako su jeftiniji ti itemi koji nemaju sve statistike za neku klasu na sebi na AH.
Fora je i kako koristis filter za pretragu, pogledaj i neke iteme kojima istice vreme za bidovanje, par super komada sam tako uzeo.

A i padaju itemi kao ludi sada. Imam par komada koji su mi pali, nisam ih kupio, za sada vise nego dovoljni. Elem, posle 10ak dana farmanja act1, ja igram sad act2, nije kao act1, teze je, mora da se igra drugacije, ali nisam ni ocekivao da mogu da ga igram kao act1 koji pretrcim ceo za 2h (pobijem sve packove, 80% ostale populacije), ne poginem nijednom. Oke, cipelice sa moving speed % pomazu, ne bih sad bez njih nigde. A u stashu 50 rare item-a za identifikaciju + ne zna se broj prodatih plavih. I sve to samo za 2h (3h max opusteno uz kuvanje kafe etc etc ), u jednom protrcavanju. U ekipi je jos brze, udji na neku public igru, pa odigraj sa nekim u tandemu, oljusti se se act1 za max 2 sata.

ed_hunter ako ti treba pomoc oko nekog dela javi :)

ne moooooogu da igram ranged klase ovde. u d2 sam imao lvl 80 i nešto sorc sa kojom sam prašio hell samo tako, ali ovde ne da mi se ne mili da igram nego je to strašno...

nastaviću da igram munka na act 1 infernu, the weeping hollow mogu da farmujem bez da umrem, igrao sam dosta puta i koju god kombinaciju zlatnih / plavih da mi baci ja ih satrem. a druga opcija je da igram u tandemu. korisnik RasaNS se ponudio da igramo zajedno, pa ćemo da cepamo :)

drugo, pod odma tražim opremu u svakom slotu da mi bude indestructible, pa ćemo onda da se igramo. zasad sam kupio dva daggera, pa će računi za opravke biti bar malo manji :)

Najzad prva dobra transakcija na RMAH. Kupio sam socketed bodez za 5 evra, ubacio Ametyst u njega i prodao za 22 evra (21 kada Blizzard uzme proviziju). Jedini problem je sto sam ostao bez zlata sada, posto sam sve dao na dragulj. Ali, ne brinem, poceo sam od pocetka sa WD, posto me je monk i farmanje Act 1 i Act 2 smorilo, pa sada samo gledam da zaradim za SC2 i eventualno ekspanziju za D3. :) Trenutno sam 24 evra u plusu na Blizzard Balance-u :)

Najzad prva dobra transakcija na RMAH. Kupio sam socketed bodez za 5 evra, ubacio Ametyst u njega i prodao za 22 evra (21 kada Blizzard uzme proviziju). Jedini problem je sto sam ostao bez zlata sada, posto sam sve dao na dragulj. Ali, ne brinem, poceo sam od pocetka sa WD, posto me je monk i farmanje Act 1 i Act 2 smorilo, pa sada samo gledam da zaradim za SC2 i eventualno ekspanziju za D3. :) Trenutno sam 24 evra u plusu na Blizzard Balance-u :)

Moj savet ti je da ne ides sa WD-om posto je sad underpowered i trenutno najslabija klasa. Kreni wiz ili dh.

Poslednja izmena:
hvala illidane za ponudu :) pošalji mi molim te pm sa battle tagom, ako vidiš ovo...

grabuljam kroz act 1 sad, nije ni toliko teško, otprilike kao hell u d2, kul je sve to, ali vi ne shvatate da ja ne kukam na to što mi padaju itemi, ni na to što je teško, žalim se na replay value, igra je mnogo kratka. trebala je da bude bar deset puta duža i sa 200 puta više kvestova, sporednih kvestova, eventova, i čega sve ne... ovako se sve svodi na jedan grind istih zona, i oslanjaju se na to što je sve random pa kao uvek drugačije, al šipak, uvek isto :d

edit:
imam gomilu rare itema koji mi ne trebaju, a koji su mi pali na act 1 inferno sada. ostalo mi je i nešto što sam kupio na ah, pa sam sada uradi upgrade. greota da vendorujem sve to, ima itema koje sam platio po 200k. postavio bih ovde ako nekome treba, ali se plašim da ne zatrujem temu gomilom slika bezveznih itema koje možda niko ne želi... pošaljite mi na pm battle tag, da vas dodam, pa onda trade i onda ja napunim onaj trade prozor, pa šta kome treba neka kaže, to ću da mu dam...

Poslednja izmena:
ako imas prstenje sa crit chance + crit damage + attack speed javljam se ja :)
jos ako imaju int ili resist to all, i pivo dobijas :D

bwahaha, pa ovo su bre low lvl itemi. ja sam tek dingovao lvl 60 pre neki dan. ako nekome treba za alt char-a ili tako nešto... nisu top itemi.

znam salim se :)

grabuljam kroz act 1 sad, nije ni toliko teško, otprilike kao hell u d2, kul je sve to, ali vi ne shvatate da ja ne kukam na to što mi padaju itemi, ni na to što je teško, žalim se na replay value, igra je mnogo kratka. trebala je da bude bar deset puta duža i sa 200 puta više kvestova, sporednih kvestova, eventova, i čega sve ne... ovako se sve svodi na jedan grind istih zona, i oslanjaju se na to što je sve random pa kao uvek drugačije, al šipak, uvek isto :d
Samo kukanje.
Hoćes da kažeš da je Diablo 2 (ili bilo koji drugi ARPG) 10x duži od Diabla 3, ili da ima 200x više kvestova, eventova?
Daj, molim te...

Samo kukanje.
Hoćes da kažeš da je Diablo 2 (ili bilo koji drugi ARPG) 10x duži od Diabla 3, ili da ima 200x više kvestova, eventova?
Daj, molim te...
od diabla 2 do diabla 3 je prošlo deset godina, mogli su da naprave 500 puta dužu igru, s obzirom da DERU 60 evra za nju... ne možeš porediti d2 i d3, prošlo je deset godina, d3 treba u svakom pogledu da bdue bolji od d2.

od diabla 2 do diabla 3 je prošlo deset godina, mogli su da naprave 500 puta dužu igru, s obzirom da DERU 60 evra za nju... ne možeš porediti d2 i d3, prošlo je deset godina, d3 treba u svakom pogledu da bdue bolji od d2.

Ne poredim ga samo sa Diablom 2, već sa svim ARPG igrama...
Diablo 3 daje i više nego dovoljno sati igranja, za uložen novac.
Samo sa jednom klasom, da se pređe inferno, je potrebno 100+h igranja (+ ćemo dobiti PvP arene...).

Ali, ***, danas je cool kukati i pljuvati po svim novim igrama (dovoljno je samo pogledati teme po ovom forumu).

ma šta je kul kukati.. .deset godina su pravili ovo i cene ga 60e. torchlight 2 košđta 15 evra i prave ga par godina. a istog ranga je igra maltene... :/ treba ja oči da ti otvaram, zar ne vidiš?

Vrh Dno