Šta je novo?

Diablo 3

ma šta je kul kukati.. .deset godina su pravili ovo i cene ga 60e. torchlight 2 košđta 15 evra i prave ga par godina. a istog ranga je igra maltene... :/ treba ja oči da ti otvaram, zar ne vidiš?

Pravljen je mnogo krace bilo je reci o tome. Ideja prvog tima je odbacena ili sta vec pa su radili na ovome sto je izaslo.

mozes da i procitas battle tag u mom signature :)
bahahaha e jesam pajser :) pa stavio si ga desno, haha
Pravljen je mnogo krace bilo je reci o tome. Ideja prvog tima je odbacena ili sta vec pa su radili na ovome sto je izaslo.
a to me stvarno ne zanima. imali su 10 godina... sramota da ono što su oni pravili 10 godina, ja prađem za 10 sati.

nego, šta raditi sa bednim žutim itemima koje niko neće da kupi? da li da ih prodam vendoru u igri, ili da ih razvalim kod blacksmitha?

Poslednja izmena:
koga ne mrzi da odgleda ovaj video, ja sam sinoc gledao (slusao) stvarno je extra :)
http://www.youtube.com/watch?v=_3agS-NE0R4&hd=1
ako imate vremena malo da odvojite

edit: ja salvagujem item 61-63 ako je ispod 2k kod vendora ili ako imam para dovoljno. sve ostalo prodajem vendoru. ono sto mislim da valja ostavljam u stash

Poslednja izmena:
u *** sat i 20 minuta 0_0

ovo ću da gledam kad mi ne bude radio ovaj net na kome igram diablo, pa moram da se povežem na ovaj preko proksija :D

ma šta je kul kukati.. .deset godina su pravili ovo i cene ga 60e. torchlight 2 košđta 15 evra i prave ga par godina. a istog ranga je igra maltene... :/ treba ja oči da ti otvaram, zar ne vidiš?

Kao što je [Miki] već rekao, D3 je pravljen možda 4 godine...

A konstatacija da su D3 i TL2 igre istog ranga je prosto smešna.

ps. Batali igranje i prodaj acc Draganu.P, ako vidiš tolike mane, i možeš da "pređeš" D3 za 10h, onda ovo definitivno nije igra za tebe.

d3 sam dobio za rođendan i neće on ići nikome... napisao sam da je tl2 maltene istog ranga, nisam napisao da apsolutno jeste istog ranga

A sta je jos cinjenica da su igru pravili sve novi ljudi, tj. niko od ovih koji su ucestvovali na razvoju Diablo 2 ili Diablo 1. OK je igra ,ali ocito se oseca vise kao neki remake nego skroz nova igra i sve nabudzeno, moglo je tu jos stvarcica da se ubaci.

u kom smislu bih je zakivao? ja uvek pričam kako jeste, bez obzira i ako sam puko pare za nešto... nisam od onih koji brane nešto što su kupili samo zato što je njihovo... no, svakako sam planirao da kupim igru, ali kad padne cena, tako da ur argument is invalid :d

Iskreno, tek treba videti kakav ce T2 zaista biti. S obzirom da ga radi razvojni tim iza D2 opravdana su ocekivanja. Ali totalno je suludo porediti igru koja je izasla pre 2 meseca sa igrom koja tek treba da izadje. Pre nego sto se D3 pojavio ljudi su je vec prozvali najboljom igrom ikada, a vidite i sami po netu sta se sad desava.

Ja iskreno igram D3 ko lud, imam 2 lika na lvl60, ali to ne znaci da nisam razocaran nekim (velikim) stvarima, a s druge strane igra mi se, koliko sam je igrao, potpuno isplatila.

Videcemo, imam velika ocekivanja od T2, ali vreme ce pokazati da li je to zaista opravdano.

Ako T2 ne bude imao RMAH tesko da ce se nositi sa Diablom jer kao sto svi znamo, na ovome svetu je najvazniji profit.

t2 naravno da neće imati rmah, neće imati ni običnu ah. i NE treba nam. ljudi koji su igrali t2 betu su oduševljeni. videćemo šta će biti... ja sam preorderovao...

Ovo farmovanje mi je postalo dosadno u pm. Taman skupim 5 NV-a i smorim se. Da bih presao a3 na infernu treba mi bolja oprema. A da bih do nje dosao treba da farmujem gold do besvesti na a2 kako bih kupio opremu na AH. Umesto da mi igra bude sve vreme zanimljiva ja moram 90% vremena da provodim radeci nesto za sta nemam puno zivaca kako bih uspeo da je zavrsim. Pre nego sto me neki napadnu da kukam reci cu samo da od ponedeljka krecem sa ortakom i novom klasom ispocetka. Mozda sa ranged klasom umesto ovog barba i u drustvu (preko skype-a) bude zanimljivije. Ako me to ne bude drzalo onda vidimo se u nekoj drugoj temi.
:wave:

mnogo je zanimljivije igrati sa nekim... isto kao i d2 uostalom... ja bih da reroll barba, ali me mrzi iskreno... snimio sam illidana da igra sa low lvl barbom, možda mu se pridružim u momentima kad je smoren pa igra sa low lvl, jer sam ja konstantno smoren kad igram sam, a to je u 90% slučajeva

Da, coop je 100x bolji.

Evo sad malo krenuo sa monkom i bas je osvezenje iako je i on melee. Ako je tako kao sto kazete za coop onda jedva cekam ponedeljak. :)

Miki#2220
Sutra se vracam da pikam pa ko hoce da gine malo na infernu recimo act2 for fun neka se javi:)

Danas mi pala 2 "legendarna". Prosto ne znam sta cu sa ovako dobrim itemima, da li vendoru da ih poklonim ili salvagujem za sastojke.

Prilozi

• Diablo III 2012-07-15 17-24-33-70.jpg
    Diablo III 2012-07-15 17-24-33-70.jpg
    69 KB · Pregleda: 97
  • Diablo III 2012-07-15 17-24-34-49.jpg
    Diablo III 2012-07-15 17-24-34-49.jpg
    77 KB · Pregleda: 92
Nemoj vendoru nego u delove, tako se daleko vise isplati.

Jel ubio ko ovog kripa? Pogledajte mu ime. WTF? Pa on nas troluje i u igri. Nit je elite nit ima neki drop.

Ubio sam ga za svaki slucaj. :)

Prilozi

• Screenshot000.jpg
    Screenshot000.jpg
    725.1 KB · Pregleda: 170
knuckle_warrant.png

sta mislite za koliko bi moglo ovo da se proda?

Takvi idu oko 550k.
P.s. najbolje da ne stavis buyout a stavi pocetku 250k

Poslednja izmena:
Jel mozemo da otvorimo topik za menjazu/kupovinu itema ili da se selimo na onaj drugi forum za koji ne znam da li je posecen kao ova tema?

Moze ovde samo da nam modusi daju zeleno svetlo za otvaranje dodatnog D3 topica kako nebi spojili:)

+ 1

thread za razmenu i prodaju bi fino legao.
I onaj forum je dobar, al ja licno nemam naviku da citam 2 foruma, stalno i zaboravim da onaj postoji

Vrh Dno