Šta je novo?

Diablo 3

A sta ako neko ima 2 ili vise char-a? Kako ces znati sa kojim trenutno igra?

ali od MF uopste ne zavisi dal ce tvoj item imati 3 ili 6 statsa, samo je malko veca sansa da dobijes zuti umesto plavog.
I to zaista malo veca, cak i kad napucas MF na 200-250

Zavisi i ovo za statse! Kao sto ce plavi postati zuti uz visi MF, tako ce 4 stats zuti postati 5 ili 6, odnosno 61ilvl item ce biti 62 ili 63. Jedino mislim da na roll samih vrednosti statsa ne utice MF nego pure luck. :)

edit - evo nadjoh listu kako ide check:

Item quality is checked in the following order:

Legendary
6-affix rare
5-affix rare
4-affix rare
2-affix rare
1-affix rare
magic item

Izvor:
http://us.battle.net/d3/en/game/guide/items/equipment#magic-find

Poslednja izmena:
Ma mozete vi da kombinujete mf i racunate sanse, kad meni ni jedan legendary nikada nije ispao sa full mf-om, vec mi je set i par legendarija uvek ispadalo bez mf-a i bez valora. Gluposti. Aj da vidim kako ce neko da farma act 2 i act 3 sa MF opremom. Takva oprema em vredi jedno 100 miliona, em je slaba. Ima da ubijete 3 elitepacka sa mf opremom , dok bez mf za to vreme ubicete 30.

Ja sam do sad dobio jedno 20-25 legenderi itema sigurno, i to jedno 20 od belih mobova, chestova, vaza, itd. Posle MF nerfa jako slabo ispadaju legendary itemi. Znao sam da dobijam po 2 kom na dan ali i tad vecina nije bila od elita.

Sto se tice farma akt2 sa MF opremom sam pisao stranicu pre :) Mozda je oprema slaba ali meni treba izmedju 3-10 sec da ubijem bilo koju elitu (cesto roknem i dve odjenom za isto vreme) Imam 210-225 MF-a (zavisi koji ring stavim) bez NV-a.

Nekad se pitam jel ljudi ovde citaju unazad koju stranicu :D a pitanje je da li uopste i citaju postove... Pre par stranica sam okacio link gde je blizzard objasnio kako radi MF :) ali naravno da vecina nije procitala i onda pisu svasta i imaju neke teorije...

Poslednja izmena:
Ladno mogu da se saznaju statsi neidentifikovanih itema, probao sam i radi. :)

Malo je zeznuto da se pohvata sta i kako, za vise informacija evo linka, ovde je pravo i najkrace uputstvo za dobijajne koda:
http://vbguy2012.blogspot.com.au/2012/07/diablo-3-id-unid-items.html
a ima i link za programcic koji ubrzava desifrovanje.

Ko ne voli exe moze i manuelno da se dobiju vrednosti, za to evo iscitajte komentare odavde:
http://www.youtube.com/watch?v=NAQKwD9sErY

Programce sa prvog linka skidate na svoju odgovornost, da ne bude posle... :smash:

Neki lik se zalio da je dao oko 100mil za unind iteme, i dobio sve do jednog #$@% :D

Ljudi, jel moze mala pomoc.
Juce sam uzeo d3 za mladjeg brata. Account je eu, igra je eu, klijent je eu.
Medjutim, on moze da igra samo na US serverima! Probali smo sve opcije. Dva puta skidali klijent - uvek isto. Kada je regijon podesen na EU dobijamo error 3003.
Pri tome taj isti account radi kod mene na mom klijentu na eu serverima. Pisali smo tiket, flushovao sam dns, probao open dns, probali sve ... Jednostavno ne dozvoljava da se igra na eu!

Iskreno, video sam tiket koji kruzi na eu forumima i ne dopada mi se odgovor! Kao drajveri, firewall i tome slicno - sve je probano i ne radi

ali od MF uopste ne zavisi dal ce tvoj item imati 3 ili 6 statsa, samo je malko veca sansa da dobijes zuti umesto plavog.
I to zaista malo veca, cak i kad napucas MF na 200-250

Bas utice na to dal ces dobiti 3 ili 6 odnosno plavi ili zuti, a ne utice na to da li ce stats imati vrednost 50 ili 150 taj deo je random.
Ali sa 100% MF opremom sto nije nikakav problem navuci sanse su ti duplo vece da dobijes item sa vise statsa pa nek neko kaze da se ne isplati.
Sa tolikim MF ubijanje nije duplo sporije to je poenta, a drop je primetno bolji.
Dropovao sam 100+res i par hiljada dps i hp zbog tog MF-a i ne vidim nikakvu razliku na act2. I dalje su problem shielding i invulnerable minions kao sto su bili i pre zamene opreme.

Predjes sa act1 na act2 i primetis da je item lvl stvarno veci, daleko je manje lvl52-56 uglavnom je sve 58+ ali bez MF su plavi i onda dzaba sto igras act2.

Meni je na act 1, Festering Woods na obicnom mobu sa 2NVa ispao jednorucni mace preko 1000 sa 280 int. i preko 200 vit., tako da nema pravila.

Pridružih se i ja Diablo porodici... :d:d

Kad doguram do nekog 60lvl i sl javljam se :D

Poslednja izmena:
Dobro dosao @mi_sve :D

Ladno mogu da se saznaju statsi neidentifikovanih itema, probao sam i radi. :)

Malo je zeznuto da se pohvata sta i kako, za vise informacija evo linka, ovde je pravo i najkrace uputstvo za dobijajne koda:
http://vbguy2012.blogspot.com.au/2012/07/diablo-3-id-unid-items.html
a ima i link za programcic koji ubrzava desifrovanje.

Ko ne voli exe moze i manuelno da se dobiju vrednosti, za to evo iscitajte komentare odavde:
http://www.youtube.com/watch?v=NAQKwD9sErY

Programce sa prvog linka skidate na svoju odgovornost, da ne bude posle... :smash:

Neki lik se zalio da je dao oko 100mil za unind iteme, i dobio sve do jednog #$@% :D

Bas sam juce citao o ovome ovde (Warning – Do Not Trade UNID Items Currently), i iz primera moze da se vidi da neki affixovi imaju 2 atributa StrDex, kao na primer na ovoj slici http://i.imgur.com/FPAdr.png, ali opet zavisi od lvl-a affixa ovo je tek StrDex IV (4) a vidim da ima ih do cak XII (12).

I ne razumeme poentu da kupujes za tolke pare Uind iteme kad cak i velika vecina lvl 62 i 63 su krsh, ae 10k gold po itemu ima logike jer craft istog kosta 40k.

^^
Pa ti lepo farmuj lvl 62-63 iteme i prodaj meni :) ja cu ih rado kupiti za 10k komad. Ali sad se gleda i sa koliko si MF-a skupljao te iteme ***.

Mislim da je bio vec neki hotfix za to :)

to je sigurno zakrpljeno nekim patchom. video je od pre dve nedelje

^^
Pa ti lepo farmuj lvl 62-63 iteme i prodaj meni :) ja cu ih rado kupiti za 10k komad. Ali sad se gleda i sa koliko si MF-a skupljao te iteme ***.

Mislim da je bio vec neki hotfix za to :)

Lupio sam za cenu, mada kad su LVL 62 i LVL 63 bar cena bi bila tolko kolko je potrebno recimo za craft.

Pao mi legendary malopre. Ne koristim uopste MF opremu a u prethodnih 3 dana pala su mi 3 komada. MF mi je 75% sa 5x NV. Elite pack ga je ispustio u Act III Inferna.

Prilozi

• Diablo III 2012-07-17 19-58-47-87.jpg
    Diablo III 2012-07-17 19-58-47-87.jpg
    71 KB · Pregleda: 100
act 3 za farmanje i samo ubijate elite. jedino sto su mape :D

act 3 za farmanje i samo ubijate elite. jedino sto su mape :D

Pa dobro sada, sta hoces male mape a na njoj 30 elite i da ih sve ubijes za 10 min. *** treba se malo pomuciti.

A ja vec postajem nestrpljiv da kupim igru a do prvog i to ko zna hocu bas prvog dobiti pare ili tamo 5-6. Aaaaaaaaaaa pocecu da ujedam.

Naletim na ovo. Na AH nema ničeg sličnog :) Kome bi ovo uopšte trebalo?

Prilozi

• Armor.jpg
    Armor.jpg
    47.4 KB · Pregleda: 96
Leveling. +2dex gema i ode na monka:)

Pa dobro sada, sta hoces male mape a na njoj 30 elite i da ih sve ubijes za 10 min. *** treba se malo pomuciti.

A ja vec postajem nestrpljiv da kupim igru a do prvog i to ko zna hocu bas prvog dobiti pare ili tamo 5-6. Aaaaaaaaaaa pocecu da ujedam.

Male mape? Haha, Act 3 barake su smor zivi koliko su velike, treba nam pola sata sa jednog kraja na drugi.

Da, neke mape su ogromne a jurenje 2-3 elita jos ako i obicne mobove sporo ubijas se bas ne isplati, bar ne meni.

Act II sam vec tolko uvezban, da za 15-20min napunim inventar sa itemima, od kojih su 10-15 rare, ponekad i vise, sve zavisi da li mi dropaju 1 rare ili 3-4.

Male mape? Haha, Act 3 barake su smor zivi koliko su velike, treba nam pola sata sa jednog kraja na drugi.

Nisi skontao sta sam hteo da kazem. On kaze da su mape velike ali da moze da se grinda ja kazem da sta bi on male mape i da na istima ima 30 elite koje ce ubiti za 10 min i da se non stop vraca na istu da bi skupljao iteme. Doduse nije receno tako opsirno ali poenta se dala svatiti.

Kontam ja da su mape velike i treba da budu, ali ako nekome treba pola sata da je pretrci meni bi trebalo dva sata jer bi se ja u svaki cosak zavukao i ubio svakog zivog stvora na kojeg bi naisao. Pa onda dok bi sve pokupio sto ispadne pa pregledao sta vredi a sta ne. Ih ja cu ovo igrati onda narednih dve godine ako ne i vise.

Trebalo bi da se zaviri u svaki kutak mape i da rasturas i lomis sve sto se moze lomiti!Tako je i meni ispao prvi Legendary item i to iz nekog panja,ko bi uopste i pomislio da tako moze ispasti!

Mom drugu je set item ispao iz panja a drugom iz weapon racka. Meni ako nesto i ispadne iz weapon racka to obavezno bude sivi ili beli item, ne daj Boze da ispadne zuti, odmah crashuje igrica i padnu serveri.

Mom drugu je set item ispao iz panja a drugom iz weapon racka. Meni ako nesto i ispadne iz weapon racka to obavezno bude sivi ili beli item, ne daj Boze da ispadne zuti, odmah crashuje igrica i padnu serveri.

Mogao mu je set ispasti iz panja samo pre 1.0.3 patcha.

meni jos nijedan set item nije ispao

meni jos nijedan set item nije ispao

Culi ovi iz blizarda da se puno zalis i da imas puno primedbi na igru pa ti namerno namestaju igru da ti nista ne pada od itema bar ne ono sto bi ti voleo nego su namerno ti posatvili da ti padaju neki nepotrebni krsevi od itema koji za tvoj lvl nista ne znace.

The following achievements have been added:

Deeds of Valor: Die with a level 60 Hardcore character
All For Nothing: Die with a level 60 Hardcore character of each class
Born to Grind: Die with a level 60 Hardcore character fifty times

Demon Hunters can now craft and purchase arrows from the Fiendish Fletcher in town.
(Arrows are required for all ranged attacks and abilities. Arrows stack in groups of 30.)

To encourage players to appreciate the rich narrative flow of full acts during subsequent playthroughs, casting Town Portal now removes one stack of Nephalem Valor.

Following the success of averaging Magic Find in multiplayer games, players' DPS will be averaged to help facilitate a balanced group play experience.

When your follower dies, you have to resurrect them in the same manner you would resurrect fellow players. They will not automatically respawn.

Patch 1.0.4 Class Balance Changes

General

Treasure Goblins now have 50% more health and received a 25% increase in movement speed

Monks

All unique monk weapons now have a 0.1 attack speed reduction
After death, you will now spawn with 0 spirit instead of 75
The duration of Serenity has been reduced from 3 to 1.5 seconds
Fists of Thunder proc rate reduced by 25%

Witch Doctor

Summon Zombie Dogs and Gargantuan cooldowns increased from 60 to 120 seconds
Zombie Chargers mana cost increased from 140 to 200
The mana pool will now be capped at 300 max mana
Max mana item affixes have been eliminated

Demon Hunter

Smokescreen will now have a 0.2 second casting delay upon activation
Primary skills no longer generate Hatred. Hatred regeneration can now only be increased using hatred regeneration items a la Witch Doctor

Patch notes that would enrage community xD

Vrh Dno